2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bence de cnım. ama açkçası birinci hamileliğim söz konusu bile değilken doğum izni süresini uzatma konuşuluyordu ben hamile oldum doğum yaptım okula başladım hala konuşuluyordu ve en sonunda konuşma bitti ve dendi ki eskiye devam( birde şimdiden söyleyeyim etrafındaki insanları izninin bu kadar kısa olduğuna inandıramazsın şimdiden alıştırma yap bence , çünkü iznim kısa diyince yalancı muamelesi de görüyorsun( kusura bakma yazdıklarım bölk pörçük olan uyanacak diye korkuyorum:))

yo rica ederim gayet açık ve anlaşılır yazdıkların. Allah'tan ümit kesilmez, ne diyeyim.. Sare Davutoğlu belki bi rol oynar bu hayırlı işte ve duasını alır yüzbinlerce belki de milyonlarca kadının

anladım cnm, öğretmen deilim özel sektörde çalışıyorum o yuzden sordum rapor işini.. inşallah cnm hayırlısı olsun :=)

kızlar garip bşey oldu ya gülüncek gibi ... ben idrarım geldiğini hissetmiyorum yeni oldu bu bi kaç gündür. idrara sıkışınca sancı olur ya, sancıdan anlıyorum wc gidiyorum.

Sağol cnm hayırlı olsun Bebeğin Rabbim tamamına erdirsin, merak işte bulantı tabiki iyi bişi değilde insan bazen onu bile istiyor ne diyim yaşayan bilir

kızlar garip bşey oldu ya gülüncek gibi ... ben idrarım geldiğini hissetmiyorum yeni oldu bu bi kaç gündür. idrara sıkışınca sancı olur ya, sancıdan anlıyorum wc gidiyorum.
o bazen banada oluyo canım sebebını bılmıyorum ama bıde bende bı oncekı gebelıkten kalma bişey var şiddetlı kustugumda hapsırdıgımda idrar kacırıyorum dogumdan sonra tedavı olcam Allah ızın verırse

ben ayrintiliya da girecegim canim perinatologtan 13. hafta için randevu aldim.
Iki test icin heryerde ayrinti li olmuyormu zaten ? Kan bide ayrintili ultroson olarka biliyorum yanlismi ?
Kızlar dun ikili test yaptırdımm
hasi hayirli olsun iyi haberler insallah ultrosona girdinmi ? Ayrintilimi oluyor ? Yoksa herzmaan girdigimizmaki nadan.mi baktilar ? Bende yarin gidecegim

Evet canım basta ultrasona girdim daha ayrıntılı bakıyolar

Sağol cnm hayırlı olsun bebeğin Rabbim tamamına erdirsin, merak işte bulantı tabiki iyi bişi değilde insan bazen onu bile istiyor ne diyim yaşayan bilir
evet dr.lar bu konuda genellikle şöyle söylüyor: "Bulantı olması bebekteki gelişimin yolunda olduğunu ve sizin de bunu bulantı şeklinde hissettiğinizi gösterir. İçiniz rahat olsun bebeğiniz iyi. Bulantınızın olmaması bebeğinizin iyi olmadığına işaret etmiyor, ama siz bir şey hissetmediğiniz için endişe ediyorsunuz sadece. Bulantısız bi gebelik çok rahattır oysa."
Yani cnm özetle iki durumunda kendi içinde avantajı ve dezavantajı var gördüğün gibi. Birinde meraktan duramıyosun yerinde birinde bulantıdan.

Sağol cnm valla biyerde sordum sorduma pişman ettiler ya

doktora bi sorayım ben yarın, ben de idrar kaçırma yok da öyle bi sıkıntım var işte

evet canim kan aliniyor ense ve burna bakiliyor. standart bu. perinatologlar daha ayrinti bakiyor. bu arada rahim agzi uzunlugunu da olctur mutlaka.

Eklentiler

• 20150517_163349.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 156
bak bu da ikili testim onceki gebelikten

Eklentiler

• 1431870835010.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 164
Su 40 günü kullanırız Mart başında biter 40 günü de 5 günlük şekilde alırsak 8 hafta 2 ay eder haziran başında izin biter. Ne bileyim sonrasında da devam ederiz artık ne yapalım

Ayrıca heyet raporunda ücret kesilmiyormus canım şimdi baktım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…