tesekkurbederim yarin yapturacagim sanirimRahim ağzı uzunluğuna Ultrasonda bakılıyo canım
cok tesekkurler cnmaslında en doğru ölçüm alttan. ama karindan da fikir olur
Senin sat kacti,benimle aynisin diye hatirliyorumtesekkurbederim yarin yapturacagim sanirim
cok tesekkurler cnm
Benimde oldu canim 2-3 gun gecti simdi de belim yanlarım cok agriyor ama normalmis bu agrilarKızlar kasiklarda ağrım var böyle aşağıya doğru baskı yapıyor sanki. Sürekli değil ama iki gündür ara ara oluyor. Yaşayan var mı bi tedirgin oldum
Benimde oldu canim 2-3 gun gecti simdi de belim yanlarım cok agriyor ama normalmis bu agrilar
Allah korusun insan korkuyor tabi ama aşırı bi sey olmadiktan sonra ins bi sey olmaz allaha emanetiz hem biz hem bebegimiz allah korusunNe bileyim bi anda giriyor değişik bi ağrı. Korktum ben de.
Ayy bizimki o kadar anlayisli ki suanda olumcul oyuncaklar diye bi film var onu izliyo banada niye ilgini cekmiyo cok guzel diye kiziyo dusun artikKızlar bugün eşimle oturduk ve hamilelik ile ilgili filmler araştırıp bi liste yaptık . Aramızda bebek var diye bi film izledik bugün ve kesinlikle eşiniz ile izleyin derim bizden tam not Aldı . Türkçe dublaj .
Ayy bizimki o kadar anlayisli ki suanda olumcul oyuncaklar diye bi film var onu izliyo banada niye ilgini cekmiyo cok guzel diye kiziyo dusun artik
Ahahaha müsait ve boş zamanında açarsın oda beyenicek ve bayanların çektiklerini başka türlü anlatan bi film olamazAyy bizimki o kadar anlayisli ki suanda olumcul oyuncaklar diye bi film var onu izliyo banada niye ilgini cekmiyo cok guzel diye kiziyo dusun artik
Inss musait bi zamanı zorla olustururum artik anlarlar belki biziAhahaha müsait ve boş zamanında açarsın oda beyenicek ve bayanların çektiklerini başka türlü anlatan bi film olamaz
benim 1 martti fakat benim bebis 4 gun inceden gudiyir cnm suan 12 haftadayimSenin sat kacti,benimle aynisin diye hatirliyorum
oluyor o agri bazen siklasiyor bazen hafifliyor gece uykumdan biel uyandirdigi oluyorKızlar kasiklarda ağrım var böyle aşağıya doğru baskı yapıyor sanki. Sürekli değil ama iki gündür ara ara oluyor. Yaşayan var mı bi tedirgin oldum
aaa bizde izliyoruz filmi ama haketten guzel :) esimde izliyor :) ben severim vampir kan kurt adam )Ayy bizimki o kadar anlayisli ki suanda olumcul oyuncaklar diye bi film var onu izliyo banada niye ilgini cekmiyo cok guzel diye kiziyo dusun artik
evet boyle anlamak cok zor. Benim oglumn usg fotosuna bakarak srnin cekimin ne kadar kotu oldugunu anlayabilirsin. Aslinda benim de simdiki doktorumda usg pek iyi degil umarim 2 lide 3 boyutlu ile bakarMalesef odertten muzdaripim
Goruntu boyle diil ama resimde boyleevet boyle anlamak cok zor. Benim oglumn usg fotosuna bakarak srnin cekimin ne kadar kotu oldugunu anlayabilirsin. Aslinda benim de simdiki doktorumda usg pek iyi degil umarim 2 lide 3 boyutlu ile bakar
takibi yapan dr nin doguma girmesi insani rahatlatiyor.Deneyimli anneler size bi sey sormak istiyorum hastane ariyorum fakat soyle bir sıkıntı cikiyor karsima universite hastanelerinde takibini yaoan doktor haftasonu ve gece dogum oldugunda doguma girmiyolarmis nobetci doktor giriyormus eee bende doguma giremeyecekse o kadar parayi neden veriyoruz diye dusunuyorum ama sonucta tam teşekküllü hastaneler normal ozel hastanelerde ise yeni dogan unitesi yok mesela ama doguma kendi doktorun giriyor orda da allah korusun riskli bi durumda napariz diye dusunuyor insan sizce bu durumda sadece cocugun kontrolunun saglikli yapilmasi onemli mi yoksa dogumda bi o kadar onemli mi yani dogum yapan bir kac kisi dogumu yaptiran cok onemli degil kontrolllerin saglikli olmasi daha onemli dedi ama bilemedim sizler ne dersiniz
Muhakkak oyledir arada kaldim valla allah dogru olani nasip eder instakibi yapan dr nin doguma girmesi insani rahatlatiyor.
Ne degeri canim o tahlilin adi ne birde referans araliklari yok mu sonucun karsisinda yazarMerhaba kızlar.. Size bsy sorucam
Kan tahlili degerm bna yuksek geldi 91.410 bu nedemk fikri olan pylasabilirmiyardım edin nolr yarin hastaneye gidicem içimdebi ssıkıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?