2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar kasiklarda ağrım var böyle aşağıya doğru baskı yapıyor sanki. Sürekli değil ama iki gündür ara ara oluyor. Yaşayan var mı bi tedirgin oldum

Kızlar kasiklarda ağrım var böyle aşağıya doğru baskı yapıyor sanki. Sürekli değil ama iki gündür ara ara oluyor. Yaşayan var mı bi tedirgin oldum
Benimde oldu canim 2-3 gun gecti simdi de belim yanlarım cok agriyor ama normalmis bu agrilar

Deneyimli anneler size bi sey sormak istiyorum hastane ariyorum fakat soyle bir sıkıntı cikiyor karsima universite hastanelerinde takibini yaoan doktor haftasonu ve gece dogum oldugunda doguma girmiyolarmis nobetci doktor giriyormus eee bende doguma giremeyecekse o kadar parayi neden veriyoruz diye dusunuyorum ama sonucta tam teşekküllü hastaneler normal ozel hastanelerde ise yeni dogan unitesi yok mesela ama doguma kendi doktorun giriyor orda da allah korusun riskli bi durumda napariz diye dusunuyor insan sizce bu durumda sadece cocugun kontrolunun saglikli yapilmasi onemli mi yoksa dogumda bi o kadar onemli mi yani dogum yapan bir kac kisi dogumu yaptiran cok onemli degil kontrolllerin saglikli olmasi daha onemli dedi ama bilemedim sizler ne dersiniz

Kızlar bugün eşimle oturduk ve hamilelik ile ilgili filmler araştırıp bi liste yaptık . Aramızda bebek var diye bi film izledik bugün ve kesinlikle eşiniz ile izleyin derim bizden tam not Aldı . Türkçe dublaj .

Kızlar bugün eşimle oturduk ve hamilelik ile ilgili filmler araştırıp bi liste yaptık . Aramızda bebek var diye bi film izledik bugün ve kesinlikle eşiniz ile izleyin derim bizden tam not Aldı . Türkçe dublaj .
Ayy bizimki o kadar anlayisli ki suanda olumcul oyuncaklar diye bi film var onu izliyo banada niye ilgini cekmiyo cok guzel diye kiziyo dusun artik

Ayy bizimki o kadar anlayisli ki suanda olumcul oyuncaklar diye bi film var onu izliyo banada niye ilgini cekmiyo cok guzel diye kiziyo dusun artik
Ahahaha müsait ve boş zamanında açarsın oda beyenicek ve bayanların çektiklerini başka türlü anlatan bi film olamaz

kızlaar benim belirtilerim püf diye dün söndü. hatta beni de çevremdekiler bi güzel korkuttular ''yok bebeğin kalbi durmuş olabilir yok artık büyümüo gelişmio olabilir..'' dünde yazmıştım burdan baya bi paniktimaslımda. gece de rahat uyuyamadım saçma sapan rüyalar. sabahın 6 sında hortladım . giyindim eşime dedim ben dr. a gidiom. dayanamıom meraktan korkuomda içim bi kötü. gittik çook şükür bebem koca kafası minicik kalbi ile ölece hareketsiz duruodu sabah sabah.. derinbi nefes aldım. dr. belitilerin durabilir yeniden coşadabilir dedi. normal dedi. geçti ise artık sanslısın dedi. ama bugün 8+7 yani 9+0 olması gerekirken ultrasonda 8+6 çıktı onuda sabahın körü olmasına bağladım.. sonra da evime geldim günlerdir yapamadığım işlerimi yaptım mutfağımı balkonumu banyomu ohh miss gibi ettim. yetmezmiş gibi bide avm ye gidip gezdim. stresimi attım anlicanız. ancak hala yemek pişirmeye cesaret edemiyorum. sıcak kokular kötü yapıo.. fakat acıkınca bulantı gibi bir şey bi basıo o da cok fena.2 -3 saatte bi yedin yedin yoksa daha da yemek yemek zor oluo..
biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim..

Senin sat kacti,benimle aynisin diye hatirliyorum
benim 1 martti fakat benim bebis 4 gun inceden gudiyir cnm suan 12 haftadayim

oluyor o agri bazen siklasiyor bazen hafifliyor gece uykumdan biel uyandirdigi oluyor

aaa bizde izliyoruz filmi ama haketten guzel :) esimde izliyor :) ben severim vampir kan kurt adam )

takibi yapan dr nin doguma girmesi insani rahatlatiyor.

Merhaba kızlar.. Size bsy sorucam
Kan tahlili degerm bna yuksek geldi 91.410 bu nedemk fikri olan pylasabilirmi yardım edin nolr yarin hastaneye gidicem içimdebi ssıkıntı var

Merhaba kızlar.. Size bsy sorucam
Kan tahlili degerm bna yuksek geldi 91.410 bu nedemk fikri olan pylasabilirmi yardım edin nolr yarin hastaneye gidicem içimdebi ssıkıntı var
Ne degeri canim o tahlilin adi ne birde referans araliklari yok mu sonucun karsisinda yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…