2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar şiddetlı bas agrısından acıle gıttım parol serum yedım geldım ama gecmedı sadece hafıfledı

Doğru yanlış hatırlamıyorsam geçen senin de olmuştu değil mi. Geçer umarim:)

Gecmis olsun canim hamilelikle ilgili bi agri mi yoksa migren falan mi var
saol canım mıgrenım var ama vurmuyo kolay kolay sabah oglum kahvaltıya uyandırıyomus guya geldı kulagımın dıbınde anne dıye bagırınca korkuyla uyandım saplandı agrı

Benimde midem ağrıyor bugün ya ne yapsam birde kabızlık sorunu yaşayan oldumu nasıl kurtuldunuz kabizliktan

[QUOdoğru artopi, post: 41004625, member: 670416"]takvimde 7 haftakik yaziyor bebisin dogru mu 7 haftalikken beta hcg daha fazla olur hatta[/QUOTE]

6+yim sanirsam henüz hic bi hastaneye gitmedm cuma günü tahlil sonucumu aldım degerimn yuksek olduğunu farkettim araştırdım internetten bnm kadar olanına hic rastlamadm bnm gibiler 38 binde feln bnde catladim resmen iki gündür bi sikintimi var diye eğer dediğin gibiyse gene sıkıntımız var

[QUOdoğru artopi, post: 41004625, member: 670416"]takvimde 7 haftakik yaziyor bebisin dogru mu 7 haftalikken beta hcg daha fazla olur hatta

6+yim sanirsam henüz hic bi hastaneye gitmedm cuma günü tahlil sonucumu aldım degerimn yuksek olduğunu farkettim araştırdım internetten bnm kadar olanına hic rastlamadm bnm gibiler 38 binde feln bnde catladim resmen iki gündür bi sikintimi var diye eğer dediğin gibiyse gene sıkıntımız var [/QUOTE]
Yok canim aklina bi eey getirme iyidir bence bi sıkıntı olmaz ins deger yuksek olanlarda ikiz gebelik olabilir diyolar genelde doktora git yarin hem aklinda kalmamisnolur hem bebisi gorursun

Doğru yanlış hatırlamıyorsam geçen senin de olmuştu değil mi. Geçer umarim:)
Aynen cnm ama su aralar agri araliklari zamani genisledi eskisi kadar sik degil hep derlerdiya 12 haftada rahatlarsiniz biraz aynen inu asiyorum sukurler olsun bugun mesela guzel kahvlati yaptim sahile indim yurudum geldim vs normal hayatima dondum gibi sadcee cabuk yoruluyorum ...
saol canım butun gun agrı cektım parol içmeye kalktım oldugu gıbı cıkardım serum bıraz rahatlattı ama gecırmedı hala var agrım
baci mgecmis olsun yaw seni kesseler acimaz noldun oyle :)

valla canım dun bı tansıyonum yukseldı sanırım burnum kanadı o zaman agrı gırdı hafıftı sabahta oglum kahvaltıya uyandırırken kulagımın dıbınde anne dıye bagırınca korktum şiddetlendı macbur kaldım serum yemeye ılac ıcemedıgım ıcın :S sımdı ıyıym cok sukur hafıften agrım var hala

[
kızlar şiddetlı bas agrısından acıle gıttım parol serum yedım geldım ama gecmedı sadece hafıfledı
Geçmiş olsun canim şu dönemde de baş ağrısı hiç cekilmiyor ya gecen benimde çok şiddetli agridi ilaç falanda almadım baya kötü oldum bende

Günaydın kızlar inşallah bugün biraz iyi olurum dün tüm gün aralıksız bulantım vardı ve o güzel pazarı evde geçirdim bugün malesef okul var ve nöbetçiyim neyseki yarın tatil tatilleri sayıyorum bildiğiniz öğretmenlik verimim düştü resmen neyseki konular bitti sene sonu hamileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…