Ne degeri canim o tahlilin adi ne birde referans araliklari yok mu sonucun karsisinda yazar
Gecmis olsun canim hamilelikle ilgili bi agri mi yoksa migren falan mi varkızlar şiddetlı bas agrısından acıle gıttım parol serum yedım geldımama gecmedı sadece hafıfledı
Onun yuksek olmadi gerekiyor zaten canimSağlık ocağında ilk dega yaptırdım . Beta HCG
Geçmiş olsun canım ben de bugun yazılanlar bakınca görmedim seni acaba noldu diyordum.kızlar şiddetlı bas agrısından acıle gıttım parol serum yedım geldımama gecmedı sadece hafıfledı
takvimde 7 haftakik yaziyor bebisin dogru mu 7 haftalikken beta hcg daha fazla olur hattaSağlık ocağında ilk dega yaptırdım . Beta HCG
Doğru yanlış hatırlamıyorsam geçen senin de olmuştu değil mi. Geçer umarim:)benim 1 martti fakat benim bebis 4 gun inceden gudiyir cnm suan 12 haftadayim
oluyor o agri bazen siklasiyor bazen hafifliyor gece uykumdan biel uyandirdigi oluyor
aaa bizde izliyoruz filmi ama haketten guzel :) esimde izliyor :) ben severim vampir kan kurt adam )
Geçmiş olsun cnmkızlar şiddetlı bas agrısından acıle gıttım parol serum yedım geldımama gecmedı sadece hafıfledı
saol canım mıgrenım var ama vurmuyo kolay kolay sabah oglum kahvaltıya uyandırıyomus guya geldı kulagımın dıbınde anne dıye bagırınca korkuyla uyandım saplandı agrıGecmis olsun canim hamilelikle ilgili bi agri mi yoksa migren falan mi var
saol canım butun gun agrı cektım parol içmeye kalktım oldugu gıbı cıkardım serum bıraz rahatlattı ama gecırmedı hala var agrımGeçmiş olsun canım ben de bugun yazılanlar bakınca görmedim seni acaba noldu diyordum.
saolasın canım ıns bıan once gecerGeçmiş olsun cnm
[QUOdoğru artopi, post: 41004625, member: 670416"]takvimde 7 haftakik yaziyor bebisin dogru mu 7 haftalikken beta hcg daha fazla olur hatta
Aynen cnm ama su aralar agri araliklari zamani genisledi eskisi kadar sik degil hep derlerdiya 12 haftada rahatlarsiniz biraz aynen inu asiyorum sukurler olsun bugun mesela guzel kahvlati yaptim sahile indim yurudum geldim vs normal hayatima dondum gibi sadcee cabuk yoruluyorum ...Doğru yanlış hatırlamıyorsam geçen senin de olmuştu değil mi. Geçer umarim:)
baci mgecmis olsun yaw seni kesseler acimaz noldun oyle :)saol canım butun gun agrı cektım parol içmeye kalktım oldugu gıbı cıkardım serum bıraz rahatlattı ama gecırmedı hala var agrım
valla canım dun bı tansıyonum yukseldı sanırım burnum kanadı o zaman agrı gırdı hafıftı sabahta oglum kahvaltıya uyandırırken kulagımın dıbınde anne dıye bagırınca korktum şiddetlendı macbur kaldım serum yemeye ılac ıcemedıgım ıcın :S sımdı ıyıym cok sukur hafıften agrım var halaAynen cnm ama su aralar agri araliklari zamani genisledi eskisi kadar sik degil hep derlerdiya 12 haftada rahatlarsiniz biraz aynen inu asiyorum sukurler olsun bugun mesela guzel kahvlati yaptim sahile indim yurudum geldim vs normal hayatima dondum gibi sadcee cabuk yoruluyorum ...
baci mgecmis olsun yaw seni kesseler acimaz noldun oyle :)
Geçmiş olsun canim şu dönemde de baş ağrısı hiç cekilmiyor ya gecen benimde çok şiddetli agridi ilaç falanda almadım baya kötü oldum bendekızlar şiddetlı bas agrısından acıle gıttım parol serum yedım geldımama gecmedı sadece hafıfledı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?