2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
gunaydinnn annisler...ben de diplerde olann bi annisim cok fenayim.yedigimi cikariyorum artik.doktor dramamine verdi mecbur icmem lazim yoksa serum ycem

Çok geçmiş olsun canım

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

sa
[
Geçmiş olsun canim şu dönemde de baş ağrısı hiç cekilmiyor ya gecen benimde çok şiddetli agridi ilaç falanda almadım baya kötü oldum bende
saolasın canım cok sukur serumdan sonra ıyıym ınsallah bı daha agrımaz ya ilactanda korkuyorum bebege bısey olcak dıye

Kızlar günaydın şükür mide bulantılarım geçtii inş. bir daha başlamazz normal hayata döndüm, tabi bu seferde mevsim alerjisi oldum onu çekiyorum

Slm herkese aranıza yeni katildim bende Alah izin verirse 4 aralik annesi olacam

Hosgeldim canim hayirli olsun.

Kızlar günaydın şükür mide bulantılarım geçtii inş. bir daha başlamazz normal hayata döndüm, tabi bu seferde mevsim alerjisi oldum onu çekiyorum

Bende keske normale donsemm masallah canim. Alerji de gecer insallah hemen.

Hoş buldum cnm:)OTE="hayatbenimm, post: 41007421, member: 412754"]Hosgeldim canim hayirli olsun.

Bende keske normale donsemm masallah canim. Alerji de gecer insallah hemen.[/QUOTE]
Hos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…