- 20 Eylül 2012
- 571
- 379
- 103
Çok geçmiş olsun canımvalla canım dun bı tansıyonum yukseldı sanırım burnum kanadı o zaman agrı gırdı hafıftı sabahta oglum kahvaltıya uyandırırken kulagımın dıbınde anne dıye bagırınca korktum şiddetlendı macbur kaldım serum yemeye ılac ıcemedıgım ıcın :S sımdı ıyıym cok sukur hafıften agrım var hala
saolasın canım ıns bıan once gecer
Arkadaslar,
Ciddi bir dusuk riskim oldugunu ogrendikten bir süre sonra burda yazmaktan vazgecmistim. Çünkü yazabileceklerim depresif şeyler olurdu. Amaaaaaaaaa dün gittiğimiz kontrolde Dr. Kesenin etrafindaki kanamalarin bitmiş olduğunu ve herseyin yolunda oldugunu söyledi :) artik ben de normal bir hamileyim yani ekstra yasaklarim yok (sürekli yatmak zorunda olmak vb gibi) :). Dün Dr. Bebeğimizi uzun uzun inceledi ve biz de keyifle seyrettik. 5,5 cm lik Minişimiz içimde öyle hareketliydi ki :) takla atti, bacaklarini açti kapadi defalarca, hoplayip zipladi, elini basins koydu, ama en çok hop hop zipladi :))...hiç durmadi yerinde :)) 2 aydır ilk kez mutlu olduk bu sayede. Dr. Cinsiyet tahmini de yaptı. yuzde 70 erkek dedi. Ama cok erken daha tutmayabilir tahminim dedi. Gercekten geçirdigim bu sıkıntılı ve zor 2 aydan sonra dün ögrendiklerim inanilmaz mutlu olmami sağladi. Mutlulugumu paylasmak istedim sadecebunlarda zıpır bebeğimizin fotograflari...Eki Görüntüle 1530264 Eki Görüntüle 1530265 Eki Görüntüle 1530263 Eki Görüntüle 1530263 Eki Görüntüle 1530264 Eki Görüntüle 1530265
benimki işin şakası cnm devletle bağımı sırf bu yüzden koparmıyorum zaten dediğin gibi vergilere çalışıyoruz
saolasın canım cok sukur serumdan sonra ıyıym ınsallah bı daha agrımaz ya ilactanda korkuyorum bebege bısey olcak dıye[
Geçmiş olsun canim şu dönemde de baş ağrısı hiç cekilmiyor ya gecen benimde çok şiddetli agridi ilaç falanda almadım baya kötü oldum bende
saolasın canımmÇok geçmiş olsun canım
saol canım suan cok ıyıym ınsallah bı daha agrımazGecmis olsun canim.
Ben dramamine kullaniyorumMide bulantisi ilaci kullananan var mi kizlar??
Bende gecen gun ve bugun dramamine aldim ama.vicdan azabi da cekiyorum.doktorum verdi zarari olmaz dedi ama ne bileyim. Cok kotuyum yedigim herseyi cikariyorum mecbur icmem lazimBen dramamine kullaniyorum
Allah yardimcimiz olsun bende 11+4 haftayim mide bulantilarim hicBende gechiç geçmiyorgun ve bugun dramamine aldim ama.vicdan azabi da cekiyorum.doktorum verdi zarari olmaz dedi ama ne bileyim. Cok kotuyum yedigim herseyi cikariyorum mecbur icmem lazim
ben de 11 * 3 um benim de gecmedi ilac icmezsem kotuyum.Allah yardimcimiz olsun bende 11+4 haftayim mide bulantilarim hic
Slm herkese aranıza yeni katildim bende Alah izin verirse 4 aralik annesi olacam
Kızlar günaydın şükür mide bulantılarım geçtii inş. bir daha başlamazz normal hayata döndüm, tabi bu seferde mevsim alerjisi oldum onu çekiyorum
Kaç haftaliksin cnm kaç haftada bitti bulantinKızlar günaydın şükür mide bulantılarım geçtii inş. bir daha başlamazz normal hayata döndüm, tabi bu seferde mevsim alerjisi oldum onu çekiyorum
Allah yardimcimiz olsun bende 11+4 haftayim mide bulantilarim hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?