- 1 Ağustos 2014
- 317
- 216
- 323
Bende oleyim maalesef ama her zaman icmiyorum çok çok kotu olduğunda iciyorum çünkü çok uyutuyor sonra gece uyuyamiyorum sonra sabaha kadar mide bulantı sından oluyorumBende gecen gun ve bugun dramamine aldim ama.vicdan azabi da cekiyorum.doktorum verdi zarari olmaz dedi ama ne bileyim. Cok kotuyum yedigim herseyi cikariyorum mecbur icmem lazim
hoşgeldın canım aramıza Allah bebegını sag saglım kucagına almayı nasıp etsınSlm herkese aranıza yeni katildim bende Alah izin verirse 4 aralik annesi olacam
gunaydın canım bulantının gecmesıne cok sevındım ınsallah bıan once alerjınde gecer o illet bendede varKızlar günaydın şükür mide bulantılarım geçtii inş. bir daha başlamazz normal hayata döndüm, tabi bu seferde mevsim alerjisi oldum onu çekiyorum
İnş. tez zamanda sizde atlatırsınızHosgeldim canim hayirli olsun.
Bende keske normale donsemm masallah canim. Alerji de gecer insallah hemen.
11 haftalık olduk buğün canm 1 haftadır çok iyiyim şükürrr2 gündürlüde pek enerjiyimm ama kokulara karşı birazda olsa hassasiyetim hala varKaç haftaliksin cnm kaç haftada bitti bulantin
Mafediyor işte o alerji beni her sene çekiyorummgunaydın canım bulantının gecmesıne cok sevındım ınsallah bıan once alerjınde gecer o illet bendede var
ınsallah canım sana ne olarak vuruyo bana sureklı hapsırık bayıltcak derecede nefessız kalıyorum cam açmaya bıle korkuyorum o yuzdenMafediyor işte o alerji beni her sene çekiyorummçabuk geçse bariiiiii
Hapşırık ,gozlerimde yaşarma ,boğazımda kaşıntı ,sürekli burun akıntısı polen görsem hemen kaşınıyorumınsallah canım sana ne olarak vuruyo bana sureklı hapsırık bayıltcak derecede nefessız kalıyorum cam açmaya bıle korkuyorum o yuzden
eMerhaba hamişler :))
bir sorum olacak.. sürekli kabuslar görüyorum. uykum çok bölünüyor
sizlerdede bu sorun varmı ? 9+4 hamileyim.
DR.um bana 2'li testi yapacağı gün cinsiyetini söyleyeceğim demişti, (12.haftada) ancak prof.dr. muayene ücreti bizi aştığı için bir daha gidemicez sanırım.Cinsiyeti öğrenen varmı çok merak ediyorum 25mayista kontrolum var umarım belli olur melegimin cinsiyetini merak ediyorumevet acayip kabuslari bende cok görüyorum
e
Ben kullanıyorum canım cünkü hiçbişey yiyemiyorum. Bulantım oldugunda da elimde olmadan kendimi sıkıyorum ona zarar verecem diye korkuyorum. Kullanmak istemezdim ama başka türlü de olmuyor. Zofer içiyorum yarım.Mide bulantisi ilaci kullananan var mi kizlar??
Slm herkese aranıza yeni katildim bende Alah izin verirse 4 aralik annesi olacam
Ben kullanıyorum canım cünkü hiçbişey yiyemiyorum. Bulantım oldugunda da elimde olmadan kendimi sıkıyorum ona zarar verecem diye korkuyorum. Kullanmak istemezdim ama başka türlü de olmuyor. Zofer içiyorum yarım.
[QUOdoğru artopi, post: 41004625, member: 670416"]takvimde 7 haftakik yaziyor bebisin dogru mu 7 haftalikken beta hcg daha fazla olur hatta
benımde kulaklarımda kaşıntı oluyo cok sınır bozucu bısey ya Allah yardımcımız olsunHapşırık ,gozlerimde yaşarma ,boğazımda kaşıntı ,sürekli burun akıntısı polen görsem hemen kaşınıyorumdaha ne olsun yok yok bende
Aminn canmmmbe
benımde kulaklarımda kaşıntı oluyo cok sınır bozucu bısey ya Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?