2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende gecen gun ve bugun dramamine aldim ama.vicdan azabi da cekiyorum.doktorum verdi zarari olmaz dedi ama ne bileyim. Cok kotuyum yedigim herseyi cikariyorum mecbur icmem lazim
Bende oleyim maalesef ama her zaman icmiyorum çok çok kotu olduğunda iciyorum çünkü çok uyutuyor sonra gece uyuyamiyorum sonra sabaha kadar mide bulantı sından oluyorum

Kızlar günaydın şükür mide bulantılarım geçtii inş. bir daha başlamazz normal hayata döndüm, tabi bu seferde mevsim alerjisi oldum onu çekiyorum
gunaydın canım bulantının gecmesıne cok sevındım ınsallah bıan once alerjınde gecer o illet bendede var

ınsallah canım sana ne olarak vuruyo bana sureklı hapsırık bayıltcak derecede nefessız kalıyorum cam açmaya bıle korkuyorum o yuzden
Hapşırık ,gozlerimde yaşarma ,boğazımda kaşıntı ,sürekli burun akıntısı polen görsem hemen kaşınıyorum daha ne olsun yok yok bende

Merhaba hamişler :))

bir sorum olacak.. sürekli kabuslar görüyorum. uykum çok bölünüyor
sizlerdede bu sorun varmı ? 9+4 hamileyim.

Cinsiyeti öğrenen varmı çok merak ediyorum 25mayista kontrolum var umarım belli olur melegimin cinsiyetini merak ediyorumevet acayip kabuslari bende cok görüyorum
Merhaba hamişler :))

bir sorum olacak.. sürekli kabuslar görüyorum. uykum çok bölünüyor
sizlerdede bu sorun varmı ? 9+4 hamileyim.
e

Cinsiyeti öğrenen varmı çok merak ediyorum 25mayista kontrolum var umarım belli olur melegimin cinsiyetini merak ediyorumevet acayip kabuslari bende cok görüyorum
e
DR.um bana 2'li testi yapacağı gün cinsiyetini söyleyeceğim demişti, (12.haftada) ancak prof.dr. muayene ücreti bizi aştığı için bir daha gidemicez sanırım.
(gebeliğim kötü başladı, o sebeple bir kere gittim kendisine, acayip memnun kaldım.)

Bende dramamine iciyorum 2 kere ictim daha ama aynen bebegime zarar vericem diye korkuyorum su bile icemiyorum.insallah bu gunleri cabuk atlatiriz canim.

[QUOdoğru artopi, post: 41004625, member: 670416"]takvimde 7 haftakik yaziyor bebisin dogru mu 7 haftalikken beta hcg daha fazla olur hatta

6+yim sanirsam henüz hic bi hastaneye gitmedm cuma günü tahlil sonucumu aldım degerimn yuksek olduğunu farkettim araştırdım internetten bnm kadar olanına hic rastlamadm bnm gibiler 38 binde feln bnde catladim resmen iki gündür bi sikintimi var diye eğer dediğin gibiyse gene sıkıntımız var [/QUOTE]

korkma benim de çok yüksekti bebek de 8 gün önden gidiyor. belki senin de öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…