- 9 Ocak 2012
- 293
- 369
- 103
canım prof 1 ayı doldurmadığın zaman 2.kez ücret almıyor ücretsiz bakıyor.DR.um bana 2'li testi yapacağı gün cinsiyetini söyleyeceğim demişti, (12.haftada) ancak prof.dr. muayene ücreti bizi aştığı için bir daha gidemicez sanırım.
(gebeliğim kötü başladı, o sebeple bir kere gittim kendisine, acayip memnun kaldım.)
Günaydın kizlar
Ben hic iyi değilimmide bulantisi bas agrisi halsizlik gaz sancisi ne ararsaniz var bugün
Bir günümüz diğer günümüze uymuyor bir gün belirti yok diye endiseleniyoruz diğer gün şikayet ediyoruz şu günler gecsede az rahatlasak
benim de kulagim tikandi bugünbe
benımde kulaklarımda kaşıntı oluyo cok sınır bozucu bısey ya Allah yardımcımız olsun
Çok geçmiş olsun canm insallah geçer Allah hepimize şifa versin.kızlar şiddetlı bas agrısından acıle gıttım parol serum yedım geldımama gecmedı sadece hafıfledı
bende izmirdeyim profa gidiyorum,kime gittin sen.bide arayip sor sekreterine 10 gun sonra bi daha bakalim dedi ucret verecekmiyim diye belki almaz tekrar ucretmerhabalar size başımdan gecen bi olayı anlatayım. 10+2 günlük hamileyken muayene için doktoruma gittim. doktor bebeğin ense kalınlıgının fazla oldugunu söyledi. yaptığı ölçümler bebek baş popo mesafesi 40 mm , ense kalınlıgı 3.7 mm hemen prof gönderdi. bende aynı gün izmire gittim prof randevu aldım.sağolsun çok ilgilendi. ve bana verdiği cevap bu haftalarda bu ölçüm yapılmaz. yapılsa bile klinik önem taşımaz . bebek gelişimini daha tamamlamamış. bu ölçümün yapılabilmesi için bebek baş popo en az 45mm olmalıymış.bide için rahatolsun ense 2.9 mm cıktı farka bak.10 gün sonra gel ölçümünü ben yapayım dedi. dua ediyorum. bişey çıkmasın diye benim gibi doktor mağduru olmasın kimse. çok ağladım . çok üzüldüm. doktor beni rahatlattı ama. inşallah bişey çıkmaz ilk işim doktorumu değiştirmek olacak
ben sabahattin altınyurt a gittim . kontrol için gün alırken sordum ikinci kez ücret almıyacak kontrolden ikili orda yaptırırsam 500 tl dedibende izmirdeyim profa gidiyorum,kime gittin sen.bide arayip sor sekreterine 10 gun sonra bi daha bakalim dedi ucret verecekmiyim diye belki almaz tekrar ucret
Merhaba kizlar. aranizda hic cinsiyyeti ogrnen oldumu ? biz daha 11 haftanin icindeyiz. 13haftayi doldurugumuzda istiyoruz gitmeye ultrasona. belli olur dimi ?
cok paraci bu doktorlar bende gidiyorumda mecbur olmasam gitmezdim.ben sabahattin altınyurt a gittim . kontrol için gün alırken sordum ikinci kez ücret almıyacak kontrolden ikili orda yaptırırsam 500 tl dedi
Merhaba kizlar. aranizda hic cinsiyyeti ogrnen oldumu ? biz daha 11 haftanin icindeyiz. 13haftayi doldurugumuzda istiyoruz gitmeye ultrasona. belli olur dimi ?
sen hangi prof gidiyorsuncok paraci bu doktorlar bende gidiyorumda mecbur olmasam gitmezdim.
Merhaba kizlar, ben 4 gündür gaz sancisi cekiyorum. Sabahlari iyiyim ama aksama dogru yediklerim gaz yapiyo ve resmen kivraniyorum. Bugunde olursa nasıl dayanicam bilmiyorum. Yediklerimi degistirdim yuruyus denedim ama duzelmedi. Benim durumumda olan var mi? Yada tavsiyesi olan
Bunlari da denedim ama denemeye devam baska care yok. TesekkurlerGEBELİKTE (HAMİLELİKTE) GAZ SANCISI NASIL GİDERİLİR?
Hamilellikte gaz sancısına ne iyi gelir?
- Hamilelik döneminde birden aşırı miltarda yemek yerine, az miktarda sık aralıklarla yemek yemeyi tercih edin.
- Yiyecekleri yutmadan önce uzun süre çiğneyin ve ağzınızda yemek varken komnuşmayın.
- Yemek sırasında çok fazla su içmeyin, suyu yemek aralarında bol miktarda için.
- Suyu bardak ile için, şişe veya pipet ile içmeyin.
- Karbonatlı içecekler (soda) tüketmeyin.
- Yapay tatlandırıcılar içeren yiyecek ve içecekleri tüketmeyin.
- Bol kıyafetler giyin, dar ve karnı sıkan kıyafetler giymeyin.
- Sakız çiğnemek gaz sorununu arttırabilir.
- Hareket etmek ve yürümek sindirim sistemini hızlandırarak gaz sorununa iyi gelir.
- Kabızlık sorunu yaşamamak için gerekli önlemleri alın. Gebelikte kabızlık hakkında detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
- Sigara ve alkol gaz sorununu arttırır.
- Sizde gaz sorununu arttırdığını düşündüğünüz yiyeceklerden ve baharatlı, acılı yiyecekelrden uzak durun.
Gaz yapımını arttıran yiyecekler nelerdir?
Kuru fasulye, turp, süt, nohut, salatalık, lahana, soğan, baharatlar, leblebi, mercimek, bezelye, soda, erik, elma, dondurma, turşu, kızartılmış ve yağlı yiyecekler, karpuz, kavun...
Merhaba kizlar, ben 4 gündür gaz sancisi cekiyorum. Sabahlari iyiyim ama aksama dogru yediklerim gaz yapiyo ve resmen kivraniyorum. Bugunde olursa nasıl dayanicam bilmiyorum. Yediklerimi degistirdim yuruyus denedim ama duzelmedi. Benim durumumda olan var mi? Yada tavsiyesi olan
saol canım sımdılık cok ıyıym ama hafıften yokluyo yıne ınsallah şiddetlenmezÇok geçmiş olsun canm insallah geçer Allah hepimize şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?