2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende de aynı canım gaz sancisi bütün vücuduma yayiliyor resmen ama dua edelim de bu gaz sorunu bebeklerimizde olmasin o daha zor

Tünaydın tatlı anneler bugün nasılsınız?Geride kalanları okuyarak güne başladığım için geç kalıyorum yazmakta.

Yaşadığım ildeki tek olan özel hastaneye gitmeye başladım tüm testlerimide orda yaptırmayı planlıyordum. Çünkü kadın doğum hastanesinden pek memnun değilim ilgilenmiyorlar... Bugün muhabbetlere dayanarak bende ikili testin ücretini sorayım dedim 26 TL miş :) Hem hastanetam teşekküllü hemde doktor çok cici ilgili Sanırım çok şanslıyım.

tamam canım denicem cok tesekkurler
Bende de aynı canım gaz sancisi bütün vücuduma yayiliyor resmen ama dua edelim de bu gaz sorunu bebeklerimizde olmasin o daha zor
evet bizimki bitcek onlarinki baslicak. Ins onlarinki az olur

fuat bey de çok iyiymiş canım duymuştum
Bende oyle duydum pek sevmedim kendisini ama isini iyi yapsin yeter.benimde haftaya pazartesi detayli ultrasonum ben 300 e muayene oluyorum sen detayli 500 yazinca aradim sordum extra odeme yapacakmiyim diyede hayir dediler.gitmek istersen bi ara sor istersen

canım kötü bir olay yaşamışsın inş sonu iyi olur bebeğinin hiç bişeyi yoktur dr gerçekten çok önemli

Kızlar ben kola içtim bir bardak. Zararı olmamıştır demi.
kız bu kadar korkmayın bıse olmaz ben kucuk oglumda gunde 2,5 lıtre ıcıyodum butun hamılelıgım boyunca kola nescafe tost makarnayla beslendım bundada ıcıyorum gunde 1 bardak bıle olsa

kız bu kadar korkmayın bıse olmaz ben kucuk oglumda gunde 2,5 lıtre ıcıyodum butun hamılelıgım boyunca kola nescafe tost makarnayla beslendım bundada ıcıyorum gunde 1 bardak bıle olsa
Ne bilim canım iyice pimpirik oldum hamilelikte canım çok çekti dayanamadım :)) zararı yoksa iyi bari. Sen nasıl oldun iyi misin ?

karnına havlu sar canım rahatlatıyo yada duş deneyebılırsın karnına masaj yaparak suyun altında

Ne bilim canım iyice pimpirik oldum hamilelikte canım çok çekti dayanamadım :)) zararı yoksa iyi bari. Sen nasıl oldun iyi misin ?
yok korma canım sakınılan goze cop batıyo ben onceden tıryakıydım zar zor azalttım sımdı gunde 1 yada 2 bardak ıcıyorum havalar ısınıo hararet yapıo kolada ıyı gelıyo hanı ben ıyım canım bulantım dısında pek bıseyım yok hafıften bas agrısı yokluyo ama zorlamıyo

Canım bu durumun bir belirtisi filan var mı iğne batması gibi bi his filan

Canım bu durumun bir belirtisi filan var mı iğne batması gibi bi his filan
benım doktorum her ultrasona gırdıgımde ölcuyo rahım agzını geçen şiddetlı öksuruk hapsırıktan acıle gıttım hemen rahım agzına baktılar açılma varmı dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…