Bende de aynı canım gaz sancisi bütün vücuduma yayiliyor resmen ama dua edelim de bu gaz sorunu bebeklerimizde olmasin o daha zorMerhaba kizlar, ben 4 gündür gaz sancisi cekiyorum. Sabahlari iyiyim ama aksama dogru yediklerim gaz yapiyo ve resmen kivraniyorum. Bugunde olursa nasıl dayanicam bilmiyorum. Yediklerimi degistirdim yuruyus denedim ama duzelmedi. Benim durumumda olan var mi? Yada tavsiyesi olan
Fuat akercana gidiyorum csnimsen hangi prof gidiyorsun
fuat bey de çok iyiymiş canım duymuştumFuat akercana gidiyorum csnim
tamam canım denicem cok tesekkurlermerhaba aynı şey bana gecen gece oldu çaresiz kıvrandım sırtıma kadar vurdu agrı 1 bucuk saat sonra ayagıma sıcak su koymayı akıl ettim sonra araştırdım biraz bidaha olursa diye kimyon kaynatıp içmek lazımmış birde ben sade soda içtim oda iyi geldi sanırım ama sen önce kimyon kaynatmayı dene derim geçmiş olsun cok
evet bizimki bitcek onlarinki baslicak. Ins onlarinki az olurBende de aynı canım gaz sancisi bütün vücuduma yayiliyor resmen ama dua edelim de bu gaz sorunu bebeklerimizde olmasin o daha zor
Bende oyle duydum pek sevmedim kendisini ama isini iyi yapsin yeter.benimde haftaya pazartesi detayli ultrasonum ben 300 e muayene oluyorum sen detayli 500 yazinca aradim sordum extra odeme yapacakmiyim diyede hayir dediler.gitmek istersen bi ara sor istersenfuat bey de çok iyiymiş canım duymuştum
canım kötü bir olay yaşamışsın inş sonu iyi olur bebeğinin hiç bişeyi yoktur dr gerçekten çok önemlimerhabalar size başımdan gecen bi olayı anlatayım. 10+2 günlük hamileyken muayene için doktoruma gittim. doktor bebeğin ense kalınlıgının fazla oldugunu söyledi. yaptığı ölçümler bebek baş popo mesafesi 40 mm , ense kalınlıgı 3.7 mm hemen prof gönderdi. bende aynı gün izmire gittim prof randevu aldım.sağolsun çok ilgilendi. ve bana verdiği cevap bu haftalarda bu ölçüm yapılmaz. yapılsa bile klinik önem taşımaz . bebek gelişimini daha tamamlamamış. bu ölçümün yapılabilmesi için bebek baş popo en az 45mm olmalıymış.bide için rahatolsun ense 2.9 mm cıktı farka bak.10 gün sonra gel ölçümünü ben yapayım dedi. dua ediyorum. bişey çıkmasın diye benim gibi doktor mağduru olmasın kimse. çok ağladım . çok üzüldüm. doktor beni rahatlattı ama. inşallah bişey çıkmaz ilk işim doktorumu değiştirmek olacak
kız bu kadar korkmayın bıse olmaz ben kucuk oglumda gunde 2,5 lıtre ıcıyodum butun hamılelıgım boyunca kola nescafe tost makarnayla beslendım bundada ıcıyorum gunde 1 bardak bıle olsaKızlar ben kola içtim bir bardak. Zararı olmamıştır demi.
hadı hayırlı sonuclar alırsın ınsallah canımKizlar simdi hastanedeyim ikilibtest yaptiracagim dua edinnn
aslm canım ben berbatım ablam cocuklara kahvaltı hazırladı yumurtanın kokusu allak bullak ettı benıslm bayanlar nbrsiniz :)
Ne bilim canım iyice pimpirik oldum hamilelikte canım çok çekti dayanamadım :)) zararı yoksa iyi bari. Sen nasıl oldun iyi misin ?kız bu kadar korkmayın bıse olmaz ben kucuk oglumda gunde 2,5 lıtre ıcıyodum butun hamılelıgım boyunca kola nescafe tost makarnayla beslendım bundada ıcıyorum gunde 1 bardak bıle olsa
Hayırlı haberler alırsın inş canım.Kizlar simdi hastanedeyim ikilibtest yaptiracagim dua edinnn
karnına havlu sar canım rahatlatıyo yada duş deneyebılırsın karnına masaj yaparak suyun altındaMerhaba kizlar, ben 4 gündür gaz sancisi cekiyorum. Sabahlari iyiyim ama aksama dogru yediklerim gaz yapiyo ve resmen kivraniyorum. Bugunde olursa nasıl dayanicam bilmiyorum. Yediklerimi degistirdim yuruyus denedim ama duzelmedi. Benim durumumda olan var mi? Yada tavsiyesi olan
yok korma canım sakınılan goze cop batıyo ben onceden tıryakıydım zar zor azalttım sımdı gunde 1 yada 2 bardak ıcıyorum havalar ısınıo hararet yapıo kolada ıyı gelıyo hanıNe bilim canım iyice pimpirik oldum hamilelikte canım çok çekti dayanamadım :)) zararı yoksa iyi bari. Sen nasıl oldun iyi misin ?
Canım bu durumun bir belirtisi filan var mı iğne batması gibi bi his filankızlar ben bir hatırlatma yapmak istedim. benim bir kaybım 25 haftalık. nedeni rahim ağzı yetmezliği. rahimde bebek büyüdükçe ortalama 4 cm oln rahim agzi uzunlugun kisaliyor ve bebek erkenden birden doğuyorbenim oglum 800 gram dogdu ve dort gun yaşadı. bunun için dr lerinize lutfen 12. haftadan itibaren rahim ağzı uzunlugunu olcturun. normalde kayip yasamadan olcmuyorlar. ve yuzde 2 hamilede bu rahatsizlik var. topic lerde malesef basina geliyor arkadaslarin. tedbir bizden.
hangi bulantı hapını kullanıyorsun
benım doktorum her ultrasona gırdıgımde ölcuyo rahım agzını geçen şiddetlı öksuruk hapsırıktan acıle gıttım hemen rahım agzına baktılar açılma varmı dıyeCanım bu durumun bir belirtisi filan var mı iğne batması gibi bi his filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?