2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
cumartesi bulantı hapı içmedim denemek istedim belki bulanmaz diye bin pişman oldum geceye kadar öğürdüm akşam yemek yiyemedim neyseki pazar sabahtan içtim pikniğe bile gittim temiz hava iyi geldi valla . ne kadar sürecek bu bulantılar ne yiyeceğimi şaşırdım

12. haftadan sonra bıtcek canım az daha sabret

Sen hangisini içiyorsun canım ?

kızlar bu sabah dr.a gittim bebişim 4 cm olmuş içerde taklalar atıyordu elleri kolları nasıl oynuyor ilk defa gördüm hareketlerini çok şükür herşey yolunda dedi dr. haftaya 2li teste gidicem cinsiyeti sordum daha oluşmamış 2 hafta sonra öğreniriz dedi. mide bulantılarımı sordum bebeğin iyi olduğunu gösteriyo öyle düşün dedi. birde 2-3 gündür çok sırtım ağrıyor dedim çok su kaybediyorsun 3 lt su içmen gerek dedi ben anca 3 bardak içiyorumdur su çok önemli dedi kızlar sizinde aklınızda bulunsun suyu çok için.. benden haberler böyle umarım sizlerde iyisinizdir

Şiddetli hapşurukta bendede olmaya başladı hamilelikten mi acaba

bencede sanslısın benden 250 tl ıstedı

bencede sanslısın benden 250 tl ıstedı

Ben hala bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum ama perşembe başka tahliller için gideceğim o zamanda sorarım bakalım inş. öyledir Zaten sezeryan doğum fotoğraf çekimi hediyeli 750 tl oda çok uygun :) ben 2011 de o fiyata yapmıştım başka bir özelde

hangı sehırdesın..dogum fotograaf cekımınıdemı hastaneler ayarlıyor artık vay beee ozel hastanenın al benılerı

yahu ben bu istanbul daki hastaneleri anlaamıyorum..Anadolu daki hastanelerin 500 katı hastaları var hala fahiş fiyatlar yazıklar olsun

hangı sehırdesın..dogum fotograaf cekımınıdemı hastaneler ayarlıyor artık vay beee ozel hastanenın al benılerı

Ben Zonguldakta yaşıyorum bahsettiğim hastane bu ilde 1 tane ve ilk sahipleri batırmak üzereyken el değişti muhtemelen yeni sahipleri müşteri tutmak için kampanya yapmış olabilir. Umarım ben doğum yapana kadarda geçerli olur :)

geçen hafta oradaydım bileydim ikili test zamanı giderdim

hadı hayırlı sonuclar alırsın ınsallah canım
Sagolasin kuzum
Hayırlı haberler alırsın inş canım.
Tesekkur ederim ense kalinligi ve burun kemigi iyi cikti simdi 5 gun sonraki kan.testi sonuclarina geldi merakli bekleyis
cok sanslisin ben bugun yaptirdim ultroson ve kan tahlili 178 tl

canım ben muayene ücreti 330 tl ödedim. 10 gün sonra muayene ücreti almıyacağız dedi. ama ikili testi burda biz yaparsak 500 tl dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…