- 13 Ekim 2009
- 987
- 843
- 333
- 35
Şuan aynı şeyleri yaşıyoruz valla alerji yüzünden hapşurmaktan kalbim durcak
kalp atısını mı duydun?Selam kızlar
Bugün ilk defa bebeğimi hissettim.
10+2 bugün.
Çok heyecanlandım harika bi duygu..
Sagolasin kuzum
Tesekkur ederim ense kalinligi ve burun kemigi iyi cikti simdi 5 gun sonraki kan.testi sonuclarina geldi merakli bekleyis
cok sanslisin ben bugun yaptirdim ultroson ve kan tahlili 178 tl
Ben önce dramamine kullandım hafif geldi çok zorlandığımdan zofran a geçtim o baya işe yaradı
Ay net zayıf yazılar karışıyor:)
Bana yuzde 70 erkek dedi Dr.Merhaba kizlar. aranizda hic cinsiyyeti ogrnen oldumu ? biz daha 11 haftanin icindeyiz. 13haftayi doldurugumuzda istiyoruz gitmeye ultrasona. belli olur dimi ?
amın kardesım ınş..sanırım bızım bebeklerımızın hepsı yaramaz olucak..sımdıkten kıpır kprlar maşallah subhanallah..Kizlar, bugun ben de bebegimi gördüm eismle birlikte. Allaha sukurler olsun. Sizin dediginiz gibi yerinde durmuyorda bi oyana bi buyana zipliyordu :) Allah hepimizesaglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Benimkide onu izledi:)Ayy bizimki o kadar anlayisli ki suanda olumcul oyuncaklar diye bi film var onu izliyo banada niye ilgini cekmiyo cok guzel diye kiziyo dusun artik
oy kızlar kendımı ökuz gıbı hıssedıyorumaşerdım eşimden patlıcan musakka ıstedım gıttı aldı geldı hayatımda yemek gormemıs gıbı saldırdım sımdı nefes alamıyorum ama doymayı ozlemısım
ne kadar farkli ve guzel bi duygu di mi :) bebislerimiz buyudukce daha da keyifli olucaktir heralde. Biz video ya almıstik hoplayip ziplamasini. Cmtsi den beri surekli izliyorum :)Kizlar, bugun ben de bebegimi gördüm eismle birlikte. Allaha sukurler olsun. Sizin dediginiz gibi yerinde durmuyorda bi oyana bi buyana zipliyordu :) Allah hepimizesaglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
kac gundur o kadar açımkıAy çok tatlısın :) nefesini kesene kadar da yeme canım :)
amiiiinn ınsallah canım . gozun aydın bebegını gormussun cok guzel duygu o mınıcık bedenın kıpırdayısını ızlemek benımkıde kol sallayıp duruyodu sankı gordum onu dıye oley oley yapıyoduKizlar, bugun ben de bebegimi gördüm eismle birlikte. Allaha sukurler olsun. Sizin dediginiz gibi yerinde durmuyorda bi oyana bi buyana zipliyordu :) Allah hepimizesaglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Ya ben de esime ceksene dedik.foto cekmis :) heyecandan akli calusmadi. Birdaha insallah oyle yapmak istiorum ben dene kadar farkli ve guzel bi duygu di mi :) bebislerimiz buyudukce daha da keyifli olucaktir heralde. Biz video ya almıstik hoplayip ziplamasini. Cmtsi den beri surekli izliyorum :)
amiiiinn ınsallah canım . gozun aydın bebegını gormussun cok guzel duygu o mınıcık bedenın kıpırdayısını ızlemek benımkıde kol sallayıp duruyodu sankı gordum onu dıye oley oley yapıyodu[/QUOTE
gercekten cok heyecanli elini kafasina koydu acti döndu poposunu hehe cok ilginc yaaa
Eveeeetamın kardesım ınş..sanırım bızım bebeklerımızın hepsı yaramaz olucak..sımdıkten kıpır kprlar maşallah subhanallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?