2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Mutlaka çekin harika oluyor seyretmesi. az once yine seyrettim :) sanki bebiş kendini oyun parkinda saniyor. Kaydiraktan kayar gibi yapiyo hop takla atiyo bacaklarini açiyo kapatiyo :)) ayy çok tatlis yaa :) doyamiyorum izlemelere. Annem de "gormemisin bi cocugu olmus..." diye dalga geçiyo :)
Ya ben de esime ceksene dedik.foto cekmis :) heyecandan akli calusmadi. Birdaha insallah oyle yapmak istiorum ben de

Benim 5. Haftada basladi kese etrafinda kanama. 12. Haftada bitti. Dusuk riski vardi. Senin zaten su an yokmus ne guzel. Hic takma kafana.

Benim 5. Haftada basladi kese etrafinda kanama. 12. Haftada bitti. Dusuk riski vardi. Senin zaten su an yokmus ne guzel. Hic takma kafana.
İnsan korkuyo yine de. Doktor da baya bi konuştu rahatlattı ama burda ki tatlı annelerin yaşadıkları söyledikleri beni daha çok rahatlatıyor sanırım

canimcim daha hissetmen mumkun diil sadece o hissettigin gaz seyirmesi :) en erken ilk dogumda 16 haftadan utibaren hissedecegiz
Doktorum zayıf kişilerin hissedebileceğini söylemişti. Bende zayıfım.
Ayrıca annemde bu zamanlarda abimi hissettmiş. Aç karnına sırt üstü yat ayaklarını kendine çek elini karnına koy göz seyirmesi gibi demişti. Aynen yaptım hissettim:))
Sağlıklı olsun da tekmelerini de hissederiz inşallah. .

Ben önce dramamine kullandım hafif geldi çok zorlandığımdan zofran a geçtim o baya işe yaradı
canim zofranda 10 tane var di mi? ben de kullandim ama bir kutu 3 gunde bitiyor ve 40 tl kutu. niye odemiyor devlet? cok gelmiyor mu ucret? kac iciyorsun gunde

Bugün doktorumla randevu vardı birdaha ki 1 ay sonra hersey yolunda çok şükür bi daha gittiğimde ikili test yapılacak ama burdaki devlet yapmıyormuş ben sadece ense kalınlığına bakarım dedi özel de yaptırcam artık

canim zofranda 10 tane var di mi? ben de kullandim ama bir kutu 3 gunde bitiyor ve 40 tl kutu. niye odemiyor devlet? cok gelmiyor mu ucret? kac iciyorsun gunde
8 mg günde bir tane alıyorum canım akşama doğru etkisi hafifliyor ama idare ediyorum 10 gün götürüyor neden pahalıya gelince aynı ilacın farklı markaları daha ucuza devlet karşılıyor die bu az satılıyormuş o yüzden fazla üretilmemeye başlamış ama diğerlerinden daha etkili olduğu için artk son haddede olanlar paraya kıyıp alıyorlar

Bugun o da etki etmedi kızlar öğlen arasında almıştım. Galiba sabah ac almak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…