- 8 Şubat 2013
- 362
- 180
- 323
Ya ben de esime ceksene dedik.foto cekmis :) heyecandan akli calusmadi. Birdaha insallah oyle yapmak istiorum ben de
Kızlar merhaba. Bende az önce muayeneden geldim. Meleğim ı gördüm Elhamdülillah. Ama doktor hanim geçen haftalarda rahim etrafında çok az kanama olmuş onlar da geçmiş dedi ama her ihtimale karşı crinone progesteron ilaç verdi. Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu aranızda
Kızlar merhaba. Bende az önce muayeneden geldim. Meleğim ı gördüm Elhamdülillah. Ama doktor hanim geçen haftalarda rahim etrafında çok az kanama olmuş onlar da geçmiş dedi ama her ihtimale karşı crinone progesteron ilaç verdi. Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu aranızda
İnan var ya bende deli oldum kameraya al dedim izlicem diye dalmış gitmiş benimkideYa ben de esime ceksene dedik.foto cekmis :) heyecandan akli calusmadi. Birdaha insallah oyle yapmak istiorum ben de
İnsan korkuyo yine de. Doktor da baya bi konuştu rahatlattı ama burda ki tatlı annelerin yaşadıkları söyledikleri beni daha çok rahatlatıyor sanırımBenim 5. Haftada basladi kese etrafinda kanama. 12. Haftada bitti. Dusuk riski vardi. Senin zaten su an yokmus ne guzel. Hic takma kafana.
Yok canım elimi karnıma koyunca karnımda hareketini hissettim.kalp atısını mı duydun?
canimcim daha hissetmen mumkun diil sadece o hissettigin gaz seyirmesi :) en erken ilk dogumda 16 haftadan utibaren hissedecegizSelam kızlar
Bugün ilk defa bebeğimi hissettim.
10+2 bugün.
Çok heyecanlandım harika bi duygu..
Doktorum zayıf kişilerin hissedebileceğini söylemişti. Bende zayıfım.canimcim daha hissetmen mumkun diil sadece o hissettigin gaz seyirmesi :) en erken ilk dogumda 16 haftadan utibaren hissedecegiz
canim zofranda 10 tane var di mi? ben de kullandim ama bir kutu 3 gunde bitiyor ve 40 tl kutu. niye odemiyor devlet? cok gelmiyor mu ucret? kac iciyorsun gundeBen önce dramamine kullandım hafif geldi çok zorlandığımdan zofran a geçtim o baya işe yaradı
Hayirli ugurlu olsun kuzum bende bugun yaptirdim ense 1,4 ve burun kemigini gorunce rahatladim kan sonucu cuma gunu bana cuma.olmaz senin adina cok mutlu oldum bizim heyecan devamKizlar ikili test sonucum cikti. Cok sukur cok iyi cikti darisi basiniza isallah.
Hayirli ugurlu olsun kuzum bende bugun yaptirdim ense 1,4 ve burun kemigini gorunce rahatladim kan sonucu cuma gunu bana cuma.olmaz senin adina cok mutlu oldum bizim heyecan devam
Banada verdi ama ise yaramiyo hiç sende ise yaradimigunaydinnn annisler...ben de diplerde olann bi annisimcok fenayim.yedigimi cikariyorum artik.doktor dramamine verdi mecbur icmem lazim yoksa serum ycem
8 mg günde bir tane alıyorum canım akşama doğru etkisi hafifliyor ama idare ediyorum 10 gün götürüyor neden pahalıya gelince aynı ilacın farklı markaları daha ucuza devlet karşılıyor die bu az satılıyormuş o yüzden fazla üretilmemeye başlamış ama diğerlerinden daha etkili olduğu için artk son haddede olanlar paraya kıyıp alıyorlarcanim zofranda 10 tane var di mi? ben de kullandim ama bir kutu 3 gunde bitiyor ve 40 tl kutu. niye odemiyor devlet? cok gelmiyor mu ucret? kac iciyorsun gunde
Bende 34 :))) kuzum sagol ya icime s. serptin :)Hic korkma burun kemigi ve ense iyiyse sonuc iyi gelir zaten. Yastan da korkma ben 32 yasindayim.
Benim olmaya basladi dun komsu dedi varmi bisiler :) dedim belli oluyormu :)Kızlar göbişleriniz ne durumda belli oluyor mu
bende 1 haftadır hamile pantolonu giyiyorum. sabahları azcıkta akşamları fena belli oluyorKızlar göbişleriniz ne durumda belli oluyor mu
Bugun o da etki etmedi kızlar öğlen arasında almıştım. Galiba sabah ac almak gerekiyor.8 mg günde bir tane alıyorum canım akşama doğru etkisi hafifliyor ama idare ediyorum 10 gün götürüyor neden pahalıya gelince aynı ilacın farklı markaları daha ucuza devlet karşılıyor die bu az satılıyormuş o yüzden fazla üretilmemeye başlamış ama diğerlerinden daha etkili olduğu için artk son haddede olanlar paraya kıyıp alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?