2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
heyet raporunda maas alamıyor muyuz kı?

Son düzenleme:

Bende cok kivrandim netten bi tarif buldum onu yaptim cok rahatlatti beni birer tatli kasigi kimyon, nane biraz seker bir su bardağı suda kaynattim 1 dakika kadar sonra ictim biraz suyla seyrelttim hemde sabah ac karna ictim o kadar kivrandim yani, sonra gecti sanci

Ay bi turlu yazamadim nesaji :) ben birer tatli kasigi kimyon nane biraz seker br su bardagi suda kaynattim sonra iliklasinca ictim hatta bi kisminin uzerine soguk su koyup seyrelttim, inanilmaz rahatlattı tavsiye ederim , netten buldum tarifide

İyyyy sen onu icebiliyonmu ayy ben herşeyi cikariyom cikarmasam bulantıdan kuduruyom ilaçlar bir ise yaramiyo deliricem allahım sabır ver bana nolurr

Yok canım, kırgızlıkla alakam yok :) tamamen tatlı yanaklardan sebep profil fotoğrafım yaptım :)

İyyyy sen onu icebiliyonmu ayy ben herşeyi cikariyom cikarmasam bulantıdan kuduruyom ilaçlar bir ise yaramiyo deliricem allahım sabır ver bana nolurr
canım ılac ıcemıyosan doktorundan bulantı ıgnesı ıstesene ıkı gun rahatlatıyo

aynen zaten 31 buçuk yaşımda evlendim. evlendiğimden beri de bugünü bekliyorduk kader utansın!
ben 33 de evlendim kuzum :) 6 ay oldu daha evlenmem evlenmem dedim dedim asik oldum :))) allaha sukur bu gunlere ben fazla deneme yapmadim kuzum saglikla sihatle kucagimza aluriz ins

Kızlar ya yüzüm bağrim ve göbegim bir günde kirmizi kirmizi sivilcelesti aynaya bakamiyorum yuzum kabardi sivilceden kapatici sursem anca kapanir ergen sivilcesi gbi off yaa cirkinlesiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…