- 26 Nisan 2013
- 608
- 276
- 123
AA bende artık daha iyiyim çok şükür, yemek de yiyebiliyorum :) iştahım da baya açıldı acaba omega mı beni böyle yaptıaslm canım ben berbatım ablam cocuklara kahvaltı hazırladı yumurtanın kokusu allak bullak ettı benı
bir şey sormak istiyorum izninle. dikkatimi çekti de, şu profil fotoğrafındaki bebeaynen :))
ben deBende 34 :))) kuzum sagol ya icime s. serptin :)
Evet canım aç almazsan çok etkisini hissedemiyorsunBugun o da etki etmedi kızlar öğlen arasında almıştım. Galiba sabah ac almak gerekiyor.
ay erken deil mi kığıız gebe pantolonu içinbende 1 haftadır hamile pantolonu giyiyorum. sabahları azcıkta akşamları fena belli oluyor
Masallah.bize ozaman :~)ben deve ilk gebeliğim şükürler olsun.
heyet raporunda maas alamıyor muyuz kı?canım ben öğretmenm. branşım tarih birincim şubat 2014 de doğdu. mayıs gibi bitti iznim. okul idaemle anlaştım. gidip okulla ilgili işlere yardım edecektim bunun karşıığında da maaşım kalacaktı. ben şanslıydım idarem çok iyiydi. oğlumu yatırıp gidiyordum o uyaynana kadar geliyordum. ama burda biraz durum farklı. mart başı gibi biten bir izni idare asla idare edemez.( heyet raporu almaya kalksak maaş pufff uçacak, gitsek bir türlü gitmesek bir türlü. hem heyet raporunu hemen de her yer vermiyor. mecburen ya çalışacağız ya da ücretsiz izne ayrılacağız (
aynenMasallah.bize ozaman :~)
Merhaba kizlar, ben 4 gündür gaz sancisi cekiyorum. Sabahlari iyiyim ama aksama dogru yediklerim gaz yapiyo ve resmen kivraniyorum. Bugunde olursa nasıl dayanicam bilmiyorum. Yediklerimi degistirdim yuruyus denedim ama duzelmedi. Benim durumumda olan var mi? Yada tavsiyesi olan
Merhaba kizlar, ben 4 gündür gaz sancisi cekiyorum. Sabahlari iyiyim ama aksama dogru yediklerim gaz yapiyo ve resmen kivraniyorum. Bugunde olursa nasıl dayanicam bilmiyorum. Yediklerimi degistirdim yuruyus denedim ama duzelmedi. Benim durumumda olan var mi? Yada tavsiyesi olan
İyyyy sen onu icebiliyonmu ayy ben herşeyi cikariyom cikarmasam bulantıdan kuduruyom ilaçlar bir ise yaramiyo deliricem allahım sabır ver bana nolurrBende cok kivrandim netten bi tarif buldum onu yaptim cok rahatlatti beni birer tatli kasigi kimyon, nane biraz seker bir su bardağı suda kaynattim 1 dakika kadar sonra ictim biraz suyla seyrelttim hemde sabah ac karna ictim o kadar kivrandim yani, sonra gecti sanci
Ay bi turlu yazamadim nesaji :) ben birer tatli kasigi kimyon nane biraz seker br su bardagi suda kaynattim sonra iliklasinca ictim hatta bi kisminin uzerine soguk su koyup seyrelttim, inanilmaz rahatlattı tavsiye ederim , netten buldum tarifide
bir şey sormak istiyorum izninle. dikkatimi çekti de, şu profil fotoğrafındaki bebeçoook tatlı. özellikle mi Kırgız seçtin yoksa sadece ısırılası elma yanakları olduğundan mı bi bağlantın mı var o taraflarla onu öğrenmek istiyorum aslında..
canım ılac ıcemıyosan doktorundan bulantı ıgnesı ıstesene ıkı gun rahatlatıyoİyyyy sen onu icebiliyonmu ayy ben herşeyi cikariyom cikarmasam bulantıdan kuduruyom ilaçlar bir ise yaramiyo deliricem allahım sabır ver bana nolurr
Kızlar göbişleriniz ne durumda belli oluyor mu[QU
ben 33 de evlendim kuzum :) 6 ay oldu daha evlenmem evlenmem dedim dedim asik oldum :))) allaha sukur bu gunlere ben fazla deneme yapmadim kuzum saglikla sihatle kucagimza aluriz insaynenzaten 31 buçuk yaşımda evlendim. evlendiğimden beri de bugünü bekliyorduk kader utansın!
kızın olcakkkKızlar ya yüzüm bağrim ve göbegim bir günde kirmizi kirmizi sivilcelesti aynaya bakamiyorum yuzum kabardi sivilceden kapatici sursem anca kapanir ergen sivilcesi gbi off yaa cirkinlesiyorum
Eşim bile yüzüme sasirdi ya noluyo boyle dedi acik tende kirmizi sivilceler goruntu kotu :)) Kızsa beni böyle cirkinlestiricek yanii cimcimekızın olcakkk
kız annenın guzellıgını alırmısEşim bile yüzüme sasirdi ya noluyo boyle dedi acik tende kirmizi sivilceler goruntu kotu :)) Kızsa beni böyle cirkinlestiricek yanii cimcime
Hayirlisi artik bakalim :)) Gecengün kina gecesine gittim salona girer girmez aa cok sismissin hamilemisin dediler göbegim saolsunkız annenın guzellıgını alırmıs
amiiin inşallahben 33 de evlendim kuzum :) 6 ay oldu daha evlenmem evlenmem dedim dedim asik oldum :))) allaha sukur bu gunlere ben fazla deneme yapmadim kuzum saglikla sihatle kucagimza aluriz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?