2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hayirlisi artik bakalim :)) Gecengün kina gecesine gittim salona girer girmez aa cok sismissin hamilemisin dediler göbegim saolsun Simdiden bel agrisi cekiorum cok korkuom ya hep boylemi olurki
valla sımdıden cekıyosan karnın buyudugunde daha cok cekersın sureklı dınlenmeye calıs canım

Canim cok tesekkurler bu gun iyiydim ama tekrarlarsa denicem. Tadi konusunda endiselerim olustu ama yeterki iyi gelsin

Kızlar ben kola içtim bir bardak. Zararı olmamıştır demi.
Canim yazini rast gele gördüm yazma geregi duydum, öncelikle gidalarla ilgili sorularini doktoruna sormalisin ki ben öyle yapiyorum bunlar tecrübe ile öğrenilen şeyler değil çünkü evet 1 batdaktan bir şey olmaz belki ama bu alişkanlikda olabilir doktorum sigara,alkol,kafein,gazli içecekler,aşiri aci yemekler yasak dedi az da olsa tüketebilirsin bile demedi düşün ki benimde geçen gün senin gibi canim čkti 1 bardagi yavas yavas ictim sonra vicdan azabi duydum :) bebege illa gorunur bir zarar vermesi gerekmez belki bizim goremedigimiz zararlar verir belki ilerde belli eder kim bilir, mesela anne sütü kişiyi 30 yasina kadar zirh misali korur sorsan insanlar sadece kucuklukte korur sanir bu acidan bakmak lazim.

Doktorum ben sormadan söylemişti canım az içebilirsin diye ama gene de içim rahat etmedi burdaki arkadaslara da sordum. Bi daha da içmem zaten :)) Sağol canım cevabın için.

Benim doktorum mimden çok bulanıyosa 1 bardak gazı kaçmamış soğuk kola içebilirsin demişti

ay erken deil mi kığıız gebe pantolonu için
bende giyerken kimseye çaktırmıyorum ayyy daha erken görmemişin hamileliği gibi olmasın die ama öğlene kadar giyebiliyorum kendi pantolarımı fakat öğleden sonra şişmeye başlıyorum aslında yarım kilo aldım . ama görüntü öle değil. hem farkettim ki karnımı sıkıştırmadığmda akşama sancımda az oluo..

Kızlar ya yüzüm bağrim ve göbegim bir günde kirmizi kirmizi sivilcelesti aynaya bakamiyorum yuzum kabardi sivilceden kapatici sursem anca kapanir ergen sivilcesi gbi off yaa cirkinlesiyorum

gecen haftalarda benim de öyle olmuştu, 2 3 tane cenemde çapı büyük sivilceee :) şimdi geçti çok şükür( hatta tam regl öncesi belirtimdi benim o döneme denk geldi ) sen onları hiç takma onlar kaybolcak... Bi de Hamilelikte cidden insan kendini diğer zamanlara göre daha güzel hissetmek istio... Mesela diplerim gelmeye başladı, Benri'nin sarı renkli kuru şampuanından sıkıyorum bugün de inşallah papatya toplayıp kurutcam onla acıcam diplerimi de

ne güzel yarım kilocukk :) ben yaklaşık 2 kilo aldım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…