valla sımdıden cekıyosan karnın buyudugunde daha cok cekersın sureklı dınlenmeye calıs canımHayirlisi artik bakalim :)) Gecengün kina gecesine gittim salona girer girmez aa cok sismissin hamilemisin dediler göbegim saolsunSimdiden bel agrisi cekiorum cok korkuom ya hep boylemi olurki
Uzanıyorum bol bol.Sen nasil olsun gectimi bas agrin.valla sımdıden cekıyosan karnın buyudugunde daha cok cekersın sureklı dınlenmeye calıs canım
gectı cok sukur canım Allahım bı daha yasatmasın ınsUzanıyorum bol bol.Sen nasil olsun gectimi bas agrin.
Canim cok tesekkurler bu gun iyiydim ama tekrarlarsa denicem. Tadi konusunda endiselerim olustuBende cok kivrandim netten bi tarif buldum onu yaptim cok rahatlatti beni birer tatli kasigi kimyon, nane biraz seker bir su bardağı suda kaynattim 1 dakika kadar sonra ictim biraz suyla seyrelttim hemde sabah ac karna ictim o kadar kivrandim yani, sonra gecti sanci
Ay bi turlu yazamadim nesaji :) ben birer tatli kasigi kimyon nane biraz seker br su bardagi suda kaynattim sonra iliklasinca ictim hatta bi kisminin uzerine soguk su koyup seyrelttim, inanilmaz rahatlattı tavsiye ederim , netten buldum tarifide
Canim yazini rast gele gördüm yazma geregi duydum, öncelikle gidalarla ilgili sorularini doktoruna sormalisin ki ben öyle yapiyorum bunlar tecrübe ile öğrenilen şeyler değil çünkü evet 1 batdaktan bir şey olmaz belki ama bu alişkanlikda olabilir doktorum sigara,alkol,kafein,gazli içecekler,aşiri aci yemekler yasak dedi az da olsa tüketebilirsin bile demedi düşün ki benimde geçen gün senin gibi canim čkti 1 bardagi yavas yavas ictim sonra vicdan azabi duydum :) bebege illa gorunur bir zarar vermesi gerekmez belki bizim goremedigimiz zararlar verir belki ilerde belli eder kim bilir, mesela anne sütü kişiyi 30 yasina kadar zirh misali korur sorsan insanlar sadece kucuklukte korur sanir bu acidan bakmak lazim.Kızlar ben kola içtim bir bardak. Zararı olmamıştır demi.
Doktorum ben sormadan söylemişti canım az içebilirsin diye ama gene de içim rahat etmedi burdaki arkadaslara da sordum. Bi daha da içmem zaten :)) Sağol canım cevabın için.Canim yazini rast gele gördüm yazma geregi duydum, öncelikle gidalarla ilgili sorularini doktoruna sormalisin ki ben öyle yapiyorum bunlar tecrübe ile öğrenilen şeyler değil çünkü evet 1 batdaktan bir şey olmaz belki ama bu alişkanlikda olabilir doktorum sigara,alkol,kafein,gazli içecekler,aşiri aci yemekler yasak dedi az da olsa tüketebilirsin bile demedi düşün ki benimde geçen gün senin gibi canim čkti 1 bardagi yavas yavas ictim sonra vicdan azabi duydum :) bebege illa gorunur bir zarar vermesi gerekmez belki bizim goremedigimiz zararlar verir belki ilerde belli eder kim bilir, mesela anne sütü kişiyi 30 yasina kadar zirh misali korur sorsan insanlar sadece kucuklukte korur sanir bu acidan bakmak lazim.
Benim doktorum mimden çok bulanıyosa 1 bardak gazı kaçmamış soğuk kola içebilirsin demiştiCanim yazini rast gele gördüm yazma geregi duydum, öncelikle gidalarla ilgili sorularini doktoruna sormalisin ki ben öyle yapiyorum bunlar tecrübe ile öğrenilen şeyler değil çünkü evet 1 batdaktan bir şey olmaz belki ama bu alişkanlikda olabilir doktorum sigara,alkol,kafein,gazli içecekler,aşiri aci yemekler yasak dedi az da olsa tüketebilirsin bile demedi düşün ki benimde geçen gün senin gibi canim čkti 1 bardagi yavas yavas ictim sonra vicdan azabi duydum :) bebege illa gorunur bir zarar vermesi gerekmez belki bizim goremedigimiz zararlar verir belki ilerde belli eder kim bilir, mesela anne sütü kişiyi 30 yasina kadar zirh misali korur sorsan insanlar sadece kucuklukte korur sanir bu acidan bakmak lazim.
benim belli olmaya başladı canm biraz çıkıntı oldu :)görenler bebek olduğunu anlıyorKızlar göbişleriniz ne durumda belli oluyor mu
maaşı alıyoruz canımheyet raporunda maas alamıyor muyuz kı?
Bende 30 da evlendim 2.5 senedir bende bekliyorum.sukurler olsun rabbime bugunleri gosterdi.ben 33 de evlendim kuzum :) 6 ay oldu evlenmem evlenmem dedim dedim asik oldum :))) allaha sukur bu gunlere ben fazla deneme yapmadim kuzum saglikla sihatle kucagimza aluriz ins
bende giyerken kimseye çaktırmıyorum ayyy daha erken görmemişin hamileliği gibi olmasın die amaay erken deil mi kığıız gebe pantolonu için
Kızlar ya yüzüm bağrim ve göbegim bir günde kirmizi kirmizi sivilcelesti aynaya bakamiyorum yuzum kabardi sivilceden kapatici sursem anca kapanir ergen sivilcesi gbi off yaa cirkinlesiyorum
bende giyerken kimseye çaktırmıyorum ayyy daha erken görmemişin hamileliği gibi olmasın die amaöğlene kadar giyebiliyorum kendi pantolarımı fakat öğleden sonra şişmeye başlıyorum aslında yarım kilo aldım . ama görüntü öle değil. hem farkettim ki karnımı sıkıştırmadığmda akşama sancımda az oluo..
oh maşallahKızlar ikili test sonuclarımı aldım hicbir sey cıkmadı :)
Amin tesekkur ederim.canım aynen darısı sıradakilerin canımbasınaoh maşallahhaydi gözün aydın cnm çok şükür. Darısı sıradakilerin başına!
gözünaydın canm darısı bize bende haftaya perşembe gidecem bakalım korkuyorum..Kızlar ikili test sonuclarımı aldım hicbir sey cıkmadı :)
içinden erkek mi geçiyordu senin?Doktora gorundum tekrar %75 erkek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?