2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende 30 da evlendim 2.5 senedir bende bekliyorum.sukurler olsun rabbime bugunleri gosterdi.
hayirlisi ile kucagimizada alalim kuzum

ne güzel yarım kilocukk :) ben yaklaşık 2 kilo aldım :/
ben napim 5 kilo aldim allahtan boyum 1,76 da ordan biraz yirtiyirum ama paltolonlarimin belini kapatinca sikiyor ve karnim agriyor giycek bisi bulamadim bu sabah sinir oldum he

Kızlar ikili test sonuclarımı aldım hicbir sey cıkmadı :)
ohh masallah kuzum darisi bize insallah ben ulrosonu dun aldim kani persembe alacagim

Hadi bakalım insallah canım

hadı gozun aydın canım ısleyıs nasıl oldu kısaca anlatabılırmısın benım daha zmanım gelmedı fıkır sahıbı olmak ıstıyorum.ayrıca ozeldemı yoksa devlettemı yaptırdın
Tesekkur ederim darısı basına canım ozelde yaptırdım ilk once ultrasona girdim bebegin ense kalınlıgını ve boy uzunlugu alındı
Sonrada az miktarda kan aldılar

Kizlar normalde pazartesi gunu kendi doktorumla randevum.cuma gunude devlet hastanesinde randevum var,ikili testin kan tahlilini devlette yaptirayim diyorum.ultrasonla kanin ayni gun mu alinmasi lazim

mrb kızlar nasılsınız ben iki gündür baş ağrısıyla uğraşıyorum baş ağrısına hiç dayanamam sabredebildiğim yere kadar sabrediyorum baktım geçmiyor parol içiyorum bir tane randevum haziranın 1 inde ikili test için dr düğünü varmış izne ayrılmış ikiliyi yaptırıp beklemeyi düşünüyorum başka dr gitmeyeceğim inşallah uzun sürmez tatili

Kızlar 11+1 im.bu zamana kadar bi kez bile ögurmedim kusmadim ama bugün sabah uyanınca kustum.:-( bu zamana kadar olmadıysa olmaz diyordum var mi ben gibi olan.tiksinmem vardı. 8. Haftalarda başladı yeni yeni bitiyor gibi. Bu kusma neyin nesi üşüttümmü acaba.ilk gebeligim bilmiyorum :-(

Hanımlar napıyorsunuz nasıl gidiyor
Benim bulantılarım baya azaldı ama tiksinme koku alma devam
İkili test için cumartesi gittim herşey yolunda haftaya yapalım az daha büyüsün dedi onu bekliyorum cinsiyeti hakkında tahmin bile söylemedi zaten iki ihtimal var biraz daha bekle diye şaka bile yaptıama ben meraktan çatlıcammm

Merhaba kızlar 13 mayısta ultrasona girdim 6 haziranda bir daha gidicem ama çok merak ediyorum bu hafta sonu yada önümüzdeki hafta başı başka bir doktora gitsem bebeğe sakıncası olurmu.Çevremde herkes hayır gitme diyor ama ben çok merak ediyorum.Benim ikizdi birinin kalbi durmuştu çok endişeleniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…