İcimden kız geciyodu ama esim erkek istiyo kısmet bi tane kızımız var zaten bu da erkek olsuniçinden erkek mi geçiyordu senin?hayırlısı olsun cnm.
hayirlisi ile kucagimizada alalim kuzumBende 30 da evlendim 2.5 senedir bende bekliyorum.sukurler olsun rabbime bugunleri gosterdi.
ben napim 5 kilo aldimne güzel yarım kilocukk :) ben yaklaşık 2 kilo aldım :/
ohh masallah kuzum darisi bize insallah ben ulrosonu dun aldim kani persembe alacagimKızlar ikili test sonuclarımı aldım hicbir sey cıkmadı :)
Hadi bakalım insallah canımhayirlisi ile kucagimizada alalim kuzum
ben napim 5 kilo aldimallahtan boyum 1,76 da ordan biraz yirtiyirum ama paltolonlarimin belini kapatinca sikiyor ve karnim agriyor giycek bisi bulamadim bu sabah sinir oldum he
ohh masallah kuzum darisi bize insallah ben ulrosonu dun aldim kani persembe alacagim
hayirlisi ile kucagimizada alalim kuzum
ben napim 5 kilo aldimallahtan boyum 1,76 da ordan biraz yirtiyirum ama paltolonlarimin belini kapatinca sikiyor ve karnim agriyor giycek bisi bulamadim bu sabah sinir oldum he
hayirlisi ile kucagimizada alalim kuzum
uww 9 cm uzunsun benden11.haftadan itibaren göbek belirgin oluyormuş... hamilelik adlı app de yazıyordu... günlük takip ediyorum da hatta her hafta fotoğraf ekliyorum... bu arada bütün sonuçlarımız bizleri güldürecek, mutlu edecek şekilde gelsin inşallah...
hadı gozun aydın canım ısleyıs nasıl oldu kısaca anlatabılırmısın benım daha zmanım gelmedı fıkır sahıbı olmak ıstıyorum.ayrıca ozeldemı yoksa devlettemı yaptırdınKızlar ikili test sonuclarımı aldım hicbir sey cıkmadı :)
Tesekkur ederim darısı basına canım ozelde yaptırdım ilk once ultrasona girdim bebegin ense kalınlıgını ve boy uzunlugu alındıhadı gozun aydın canım ısleyıs nasıl oldu kısaca anlatabılırmısın benım daha zmanım gelmedı fıkır sahıbı olmak ıstıyorum.ayrıca ozeldemı yoksa devlettemı yaptırdın
Evet canımKizlar normalde pazartesi gunu kendi doktorumla randevum.cuma gunude devlet hastanesinde randevum var,ikili testin kan tahlilini devlette yaptirayim diyorum.ultrasonla kanin ayni gun mu alinmasi lazim
Kızlar ya yüzüm bağrim ve göbegim bir günde kirmizi kirmizi sivilcelesti aynaya bakamiyorum yuzum kabardi sivilceden kapatici sursem anca kapanir ergen sivilcesi gbi off yaa cirkinlesiyorum
Yarın tekrar gidicem canm soylicem zaten kiloda verdim bir gün iyi gibiyim bir gün berbat yemeyede korkuyomcanım ılac ıcemıyosan doktorundan bulantı ıgnesı ıstesene ıkı gun rahatlatıyo
Cok guzel olmus ellerine saglıkBebegime anneannesinin yaptigi kundak. Nasil olmus sizce kizlar ?Eki Görüntüle 1531775
kac günde çıktı sonuçlar gozun aydın bu aradaTesekkur ederim darısı basına canım ozelde yaptırdım ilk once ultrasona girdim bebegin ense kalınlıgını ve boy uzunlugu alındı
Sonrada az miktarda kan aldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?