2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bence git kaygin azalir tup bebek ikizi miydi? gecmis olsun bu bebegini saglikla al kucagina inşallah

benim yaş 38.5 risk testte yuksek çıkar ( strese sokuyor bu testler beni.

burda 8 mg yok 4 mg bulduk onu da 3 tane iciyordum artik metpamide gectim. o da idare ediyor

benim de yarin . sevindim sinucuna. ben de mrraktayim:))

benim yarin 9.30 da burada uygun ozeller kaç yazarim. bence kendi dr n yapsin artik bu yola girdik üçü beşi arama:) yapsin kendi dr n.:)
Ultrasona kendi doktorumda giricem zaten,muayenehane oldugu icin laboratuvara yonlendiriyor bende laboratuvar yerine devlette
yaptirayim dedim kan testini.zaten idrar tahlili istedi gelirken yaptir gel diye asil onun icin gidicem.serklaj oncesi enfeksiyona bakacak herhalde.

Kızlar ne zamandır girmiyorum ben doktoruma danışmadan 9 saatlik yola gittim geldim eşimle Meğerse 3 saat ve üzeri riskliymiş doktor gençliğinin avantajı dedi çok sağlıklıymış ve birazcık önden gidiyormuşuz 10 hafta 4 günlük gözüküyor ölçüme göre. Birde 2 hafta sonra gel sana kesin cinsiyetini Söyleyeyim dedi çok şaşırdım birde ellini salladı bize ultrasonda 3.5 cm kadar olmuşuz kalp atışları çok düzenliymiş bana erken gibi geldi 12. Haftada cinsiyet gerçi 3 boyutluda Gösterdi ama 3 boyutluda hiç bir şeye benzemiyor Eşim ilk defa benle içeri girdi el salladığını görünce şok olduk sizdede oluyormu ?

ayrica nence vajinal kultur idrar kulturu ve kanda crp de baktir. serklaj oncesi idrar tek yeterli olmayabilir

benim eski dr m de iki oglumu 11 artilarda demişti bazi dr ler diyor

Arkadaslar çatlak kremi kullanmaya basladiniz mi? Hangi ürünü kullanicaksiniz?
ben bitkisel karisim yapmistim unuttum gerci neler vardi tam kakao yagi ozon yagi bugday yagi kayisi yagi badem yagi vardi bir iki cesit dsha vardi az catlagim olmustu

insan dr ye alisinca degistirmesi zor olur:)) bekle madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…