bence git kaygin azalir tup bebek ikizi miydi? gecmis olsun bu bebegini saglikla al kucagina inşallahMerhaba kızlar 13 mayısta ultrasona girdim 6 haziranda bir daha gidicem ama çok merak ediyorum bu hafta sonu yada önümüzdeki hafta başı başka bir doktora gitsem bebeğe sakıncası olurmu.Çevremde herkes hayır gitme diyor ama ben çok merak ediyorum.Benim ikizdi birinin kalbi durmuştu çok endişeleniyorum..
senin kontrol ne zaman canim,benim pazartesikac günde çıktı sonuçlar gozun aydın bu arada
heyet raporunda maas kesilmiyor ekders kesiliyor sadece mebde.heyet raporunda maas alamıyor muyuz kı?
benim yarin 9.30 da burada uygun ozeller kaç yazarim. bence kendi dr n yapsin artik bu yola girdik üçü beşi arama:) yapsin kendi dr n.:)senin kontrol ne zaman canim,benim pazartesi
Sağol cnm :)Cok guzel olmus ellerine saglık
burda 8 mg yok 4 mg bulduk onu da 3 tane iciyordum artik metpamide gectim. o da idare ediyor8 mg günde bir tane alıyorum canım akşama doğru etkisi hafifliyor ama idare ediyorum 10 gün götürüyor neden pahalıya gelince aynı ilacın farklı markaları daha ucuza devlet karşılıyor die bu az satılıyormuş o yüzden fazla üretilmemeye başlamış ama diğerlerinden daha etkili olduğu için artk son haddede olanlar paraya kıyıp alıyorlar
Bunu ben de merak ediyorum. Normalde nivea nin 50 faktor transparan gunes koruyucusunu kullaniyorum ama simdi daha hassas bir ürün iyi olur diye dusunuyorum. La roche un 50 faktor olanini almayi dusunuyorum.Hangi marka güneş kremi kullanıyorsunuz bayanlar?
benim de yarin . sevindim sinucuna. ben de mrraktayim:))Hanımlar napıyorsunuz nasıl gidiyor
Benim bulantılarım baya azaldı ama tiksinme koku alma devam
İkili test için cumartesi gittim herşey yolunda haftaya yapalım az daha büyüsün dedionu bekliyorum cinsiyeti hakkında tahmin bile söylemedi zaten iki ihtimal var biraz daha bekle diye şaka bile yaptı ama ben meraktan çatlıcammm
Ultrasona kendi doktorumda giricem zaten,muayenehane oldugu icin laboratuvara yonlendiriyor bende laboratuvar yerine devlettebenim yarin 9.30 da burada uygun ozeller kaç yazarim. bence kendi dr n yapsin artik bu yola girdik üçü beşi arama:) yapsin kendi dr n.:)
bence git kaygin azalir tup bebek ikizi miydi? gecmis olsun bu bebegini saglikla al kucagina inşallah
canım bir de tup bebek hamilelikleri riskli gebelik olarak kabul ediliyor tek de ikiz de olsa arada mumkunse perinatologa gitmeni tavsiye ederim.Teşekkür ederim..evet tüp bebek ikiziydi.
ayrica nence vajinal kultur idrar kulturu ve kanda crp de baktir. serklaj oncesi idrar tek yeterli olmayabilirUltrasona kendi doktorumda giricem zaten,muayenehane oldugu icin laboratuvara yonlendiriyor bende laboratuvar yerine devlette
yaptirayim dedim kan testini.zaten idrar tahlili istedi gelirken yaptir gel diye asil onun icin gidicem.serklaj oncesi enfeksiyona bakacak herhalde.
benim eski dr m de iki oglumu 11 artilarda demişti bazi dr ler diyorKızlar ne zamandır girmiyorum ben doktoruma danışmadan 9 saatlik yola gittim geldim eşimle Meğerse 3 saat ve üzeri riskliymiş doktor gençliğinin avantajı dedi çok sağlıklıymış ve birazcık önden gidiyormuşuz 10 hafta 4 günlük gözüküyor ölçüme göre. Birde 2 hafta sonra gel sana kesin cinsiyetini Söyleyeyim dedi çok şaşırdım birde ellini salladı bize ultrasonda 3.5 cm kadar olmuşuz kalp atışları çok düzenliymiş bana erken gibi geldi 12. Haftada cinsiyet gerçi 3 boyutluda Gösterdi ama 3 boyutluda hiç bir şeye benzemiyor Eşim ilk defa benle içeri girdi el salladığını görünce şok olduk sizdede oluyormu ?
ben bitkisel karisim yapmistim unuttum gerci neler vardi tam kakao yagi ozon yagi bugday yagi kayisi yagi badem yagi vardi bir iki cesit dsha vardi az catlagim olmustuArkadaslar çatlak kremi kullanmaya basladiniz mi? Hangi ürünü kullanicaksiniz?
insan dr ye alisinca degistirmesi zor olur:)) bekle mademmrb kızlar nasılsınız ben iki gündür baş ağrısıyla uğraşıyorum baş ağrısına hiç dayanamam sabredebildiğim yere kadar sabrediyorum baktım geçmiyor parol içiyorum bir tane randevum haziranın 1 inde ikili test için dr düğünü varmış izne ayrılmış ikiliyi yaptırıp beklemeyi düşünüyorum başka dr gitmeyeceğim inşallah uzun sürmez tatili
Sagol canım cumartesi yaptırdım bugun cıktıkac günde çıktı sonuçlar gozun aydın bu arada
anladım, e çook iyi o zaman, erkek olsun erkekİcimden kız geciyodu ama esim erkek istiyo kısmet bi tane kızımız var zaten bu da erkek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?