2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Tesekkur ederim darısı basına canım ozelde yaptırdım ilk once ultrasona girdim bebegin ense kalınlıgını ve boy uzunlugu alındı
Sonrada az miktarda kan aldılar
Canim hayirli olsun, benimde ikili test olacak 3 hafta sonra sana sorum şu hangi sehirdesin hangi özel hastahane bide herhangi bir sosyal güvencen varmi. Ben konyadayim burda özel farabi diye bi hastahane var ona gidecem ve hicbir sosyal güvencem yok sadece muayene bile 90 tl bilgilendirirsen cok sevinirim en azinda bi tahminim olur

ben iki gündür orta acili süs biberini ekmek arasi yapip yiyorum:)

Ben de cevaplamak istedim seni fikir olsun diye. Ben Muglanin bi ilcesindeyim. Ozel bir klinige gidiyorum. Muayene ucreti 120 tl. 2 li test 80 tl.

Ben de cevaplamak istedim seni fikir olsun diye. Ben Muglanin bi ilcesindeyim. Ozel bir klinige gidiyorum. Muayene ucreti 120 tl. 2 li test 80 tl.
Sagol canim allah razi olsun :) ilk bebeğimde ne ikili ne üçlü test yapmak istemedim ama niyeyse bunda yapmak istiyorum insaah birsey cikmaz gelirsede allahtan gelir bizede kabul düşer hayirlisi...

Benm de aynen öyleydi. Hiç kusmadım midem bulanmadi Geçen cmt 11. Haftann içindeyken bi sabah bi kere kustum Bidaha da olmadı, bitti gitti :) inş senn de geçer çabucak :)

Benm de aynen öyleydi. Hiç kusmadım midem bulanmadi Geçen cmt 11. Haftann içindeyken bi sabah bi kere kustum Bidaha da olmadı, bitti gitti :) inş senn de geçer çabucak :)
Ayy inslah bu ilk ve sondur.evde yalnızım o an esimi arayıp cagircaktm çaresizlik ten.onu arayana kadar ohooo kusma bitti ve rahatladim.sanki eşim napacaksa çok çaresiz halsiz kaldım ya elim Ayağım boşaldı ilk kusma ya.bi de bnm çocukluktan çok korkarım kusmaktan

İstanbulda memorial ataşehir hastanesine gidiyorum canım. Sosyal guvencem var.

selam kızlar yorgunluktan ölmek uzereyım eşim ve arkadaşlarla motorlarla gezmeye gıttık gerı doncekken yolu şaşırdık kaybolduk 6 saattır motor tepesındeyım benı sabaha kadar kımse uyandıramaz sanırım ama ıyı geldı bugun hıc bulantım olmadı cok sevınıyorum ınsallah bı dahada olmaz

evet canım çok heycanlı dimi bende elleri ayakları öyle sallarken görünce inanamadım

Korkma korkma hiç bişey olmaz Allahın izniyle :)

Daha ikili testi yapmadı haftaya bıraktı ama şimdilik iyi dedi canım inş hepimizin sonuçları iyi çıkar bende meraktayım geçmiyor günler
gecmiyor valla şu bulanti geçse bari. ben haftaya cuma istanbula geliyorum. hic gecmiyor zaman

Televizyonda dermotolog kadini dinledim canm kakao yagi findik yagi ve zeytinyagini esit sekilde bir siseye karisim yapip surun faydasini goruceksiniz dedi.
acaba kimdi o dermatolog? bi arastiriim ben bunu. Aslinda Dr.um da kakao yaği da surebilirsin dedi.

Sagol canim allah razi olsun :) ilk bebeğimde ne ikili ne üçlü test yapmak istemedim ama niyeyse bunda yapmak istiyorum insaah birsey cikmaz gelirsede allahtan gelir bizede kabul düşer hayirlisi...
tabi ki öyle canim. Her ne olursa olsum bizim irademiz disinda gerceklesiyorsa kabul etmek durumundayiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…