Aynen oyle canımmanladım, e çook iyi o zaman, erkek olsun erkek
Canim hayirli olsun, benimde ikili test olacak 3 hafta sonra sana sorum şu hangi sehirdesin hangi özel hastahane bide herhangi bir sosyal güvencen varmi. Ben konyadayim burda özel farabi diye bi hastahane var ona gidecem ve hicbir sosyal güvencem yokTesekkur ederim darısı basına canım ozelde yaptırdım ilk once ultrasona girdim bebegin ense kalınlıgını ve boy uzunlugu alındı
Sonrada az miktarda kan aldılar
Bende yaradi canim ya kusmami kesiyo masallah icince kendime geliyorum biraz.Banada verdi ama ise yaramiyo hiç sende ise yaradimi
benim iki oglan var kizim olsun saglikla insallah sizin de erkek:)anladım, e çook iyi o zaman, erkek olsun erkek
Ben de cevaplamak istedim seni fikir olsun diye. Ben Muglanin bi ilcesindeyim. Ozel bir klinige gidiyorum. Muayene ucreti 120 tl. 2 li test 80 tl.Canim hayirli olsun, benimde ikili test olacak 3 hafta sonra sana sorum şu hangi sehirdesin hangi özel hastahane bide herhangi bir sosyal güvencen varmi. Ben konyadayim burda özel farabi diye bi hastahane var ona gidecem ve hicbir sosyal güvencem yoksadece muayene bile 90 tl bilgilendirirsen cok sevinirim en azinda bi tahminim olur
Televizyonda dermotolog kadini dinledim canm kakao yagi findik yagi ve zeytinyagini esit sekilde bir siseye karisim yapip surun faydasini goruceksiniz dedi.Arkadaslar çatlak kremi kullanmaya basladiniz mi? Hangi ürünü kullanicaksiniz?
Sagol canim allah razi olsun :) ilk bebeğimde ne ikili ne üçlü test yapmak istemedim ama niyeyse bunda yapmak istiyorum insaah birsey cikmaz gelirsede allahtan gelir bizede kabul düşer hayirlisi...Ben de cevaplamak istedim seni fikir olsun diye. Ben Muglanin bi ilcesindeyim. Ozel bir klinige gidiyorum. Muayene ucreti 120 tl. 2 li test 80 tl.
Kızlar ikili test sonuclarımı aldım hicbir sey cıkmadı :)
Kızlar 11+1 im.bu zamana kadar bi kez bile ögurmedim kusmadim ama bugün sabah uyanınca kustum.:-( bu zamana kadar olmadıysa olmaz diyordum var mi ben gibi olan.tiksinmem vardı. 8. Haftalarda başladı yeni yeni bitiyor gibi. Bu kusma neyin nesi üşüttümmü acaba.ilk gebeligim bilmiyorum :-(
Ayy inslah bu ilk ve sondur.evde yalnızım o an esimi arayıp cagircaktm çaresizlik ten.onu arayana kadar ohooo kusma bitti ve rahatladim.sanki eşim napacaksa çok çaresiz halsiz kaldım ya elim Ayağım boşaldı ilk kusma ya.bi de bnm çocukluktan çok korkarım kusmaktanBenm de aynen öyleydi. Hiç kusmadım midem bulanmadi Geçen cmt 11. Haftann içindeyken bi sabah bi kere kustum Bidaha da olmadı, bitti gitti :) inş senn de geçer çabucak :)
İstanbulda memorial ataşehir hastanesine gidiyorum canım. Sosyal guvencem var.Canim hayirli olsun, benimde ikili test olacak 3 hafta sonra sana sorum şu hangi sehirdesin hangi özel hastahane bide herhangi bir sosyal güvencen varmi. Ben konyadayim burda özel farabi diye bi hastahane var ona gidecem ve hicbir sosyal güvencem yoksadece muayene bile 90 tl bilgilendirirsen cok sevinirim en azinda bi tahminim olur
Daha ikili testi yapmadı haftaya bıraktı ama şimdilik iyi dedi canım inş hepimizin sonuçları iyi çıkar bende meraktayım geçmiyor günlerbenim de yarin . sevindim sinucuna. ben de mrraktayim:))
evet canım çok heycanlı dimi bende elleri ayakları öyle sallarken görünce inanamadımKızlar ne zamandır girmiyorum ben doktoruma danışmadan 9 saatlik yola gittim geldim eşimle Meğerse 3 saat ve üzeri riskliymiş doktor gençliğinin avantajı dedi çok sağlıklıymış ve birazcık önden gidiyormuşuz 10 hafta 4 günlük gözüküyor ölçüme göre. Birde 2 hafta sonra gel sana kesin cinsiyetini Söyleyeyim dedi çok şaşırdım birde ellini salladı bize ultrasonda 3.5 cm kadar olmuşuz kalp atışları çok düzenliymiş bana erken gibi geldi 12. Haftada cinsiyet gerçi 3 boyutluda Gösterdi ama 3 boyutluda hiç bir şeye benzemiyor Eşim ilk defa benle içeri girdi el salladığını görünce şok olduk sizdede oluyormu ?
Ayy inslah bu ilk ve sondur.evde yalnızım o an esimi arayıp cagircaktm çaresizlik ten.onu arayana kadar ohooo kusma bitti ve rahatladim.sanki eşim napacaksa çok çaresiz halsiz kaldım ya elim Ayağım boşaldı ilk kusma ya.bi de bnm çocukluktan çok korkarım kusmaktan
aaaaaa ben oglumu orda dogurdum dr niz kim? ozel saglik sigortasi mi var? benim dr m ayrildi ordan.İstanbulda memorial ataşehir hastanesine gidiyorum canım. Sosyal guvencem var.
gecmiyor valla şu bulanti geçse bari. ben haftaya cuma istanbula geliyorum. hic gecmiyor zamanDaha ikili testi yapmadı haftaya bıraktı ama şimdilik iyi dedi canım inş hepimizin sonuçları iyi çıkar bende meraktayım geçmiyor günler
acaba kimdi o dermatolog? bi arastiriim ben bunu. Aslinda Dr.um da kakao yaği da surebilirsin dedi.Televizyonda dermotolog kadini dinledim canm kakao yagi findik yagi ve zeytinyagini esit sekilde bir siseye karisim yapip surun faydasini goruceksiniz dedi.
tabi ki öyle canim. Her ne olursa olsum bizim irademiz disinda gerceklesiyorsa kabul etmek durumundayiz.Sagol canim allah razi olsun :) ilk bebeğimde ne ikili ne üçlü test yapmak istemedim ama niyeyse bunda yapmak istiyorum insaah birsey cikmaz gelirsede allahtan gelir bizede kabul düşer hayirlisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?