2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ohh ne guzel benim buyuk oglanin iki yazili var kaldik evde bugün

acaba kimdi o dermatolog? bi arastiriim ben bunu. Aslinda Dr.um da kakao yaği da surebilirsin dedi.

tabi ki öyle canim. Her ne olursa olsum bizim irademiz disinda gerceklesiyorsa kabul etmek durumundayiz.
Suna Dumankayaydi yanlis hatirlamiyorsam ama ibrahim saracogluda badem yagini öneriyor hangisi daha iyi arastirmak lazim.

Merhaba kizlar,
benim bulantilarim devam ediyor cok olmasada var hala ve mide gazim berbat.. kilo alamadim henuz ama aislok var vucudumda. Aksama kadar 4 5 aylik gobek oluyor, sabahlari minicik bir gobek.. bu arada gunes kremi mutlaka kullanin. Ben kumral tenliyim ve aninda leke oluyor yuzum. Ben la roche cocuk gunes keemi kullaniyorum. Daha az zararli. :)
Kızlar ya yüzüm bağrim ve göbegim bir günde kirmizi kirmizi sivilcelesti aynaya bakamiyorum yuzum kabardi sivilceden kapatici sursem anca kapanir ergen sivilcesi gbi off yaa cirkinlesiyorum
Ben de ayniyim malesef. Cenemde 2 tane cikti ve kocamanlar. Alnimda minik minik uc vermemis derinin altinda sivikceler var. Nornalde adet zamani bile sivilcem olmazdi denize girdim bugun. Umarim kurutur sivilcelerimi

benm bulantilarim ve kusmam ne zamn gecicek bakalım hergün kusuyom yarn dr a gitcem bakalım ne dicek

Canım geçmiş olsun. 12'den sonra ciddi anlamda azalıyor. Ama ben 12'den önce çok bulantım olmasına rağmen kusmuyordum 12'den sonra az olmasına rağmen 5-6 kere kustum. 15'te tamamen bitti ama. Senin kız galiba :)
Kızlar da bulantı çok oluyor.

Alakası yok canım benim kuzenim hamile temmuzda doğum yapacak oğlu olacak hala bitmedi kusması Çok zor bi hamilelik geçiriyor bence cinsiyetle alakası yok

neden gitme diyolar ki? ultrason ses dalgalarıyla çalışan bir alet, bebeğe hiçbir zararı yok?

Arkadaslar çatlak kremi kullanmaya basladiniz mi? Hangi ürünü kullanicaksiniz?

ben özel bir şey kullanmayacağım çünkü çatlak tamamen genetik. benim annemin hiç olmamış bende de olmayacak. zaten ne kullanılırsa kullanılsın çatlayacağı varsa çatlar. cilt dışardan alınan neme çok duyarlı bir yapı değil maalesef.

Ayy BN motora binsem düşük yaparım allah korusun.yattigim halde lekelenmelerim var.bir aydır hatta daha fazla balkon dışında bi yere cikamiorum

Çok yoruldum artık bulantılar bu hastalıklı hal okul herşey beni çok yoruyor İsyandayım gerçekten tebrik ediyorum 3 4 çocuk yapanları bu ilk ve ben çok mutlu olmakla birlikte çok yoruldum hicbirsey yapamıyorum kendimi toplayamıyorum çok kötüyüm (((

aynı durumdayım gecelri hep ayaktayım bulantıyla uyanıyorum geçmek bilmiyor kusmaktan öğürmekten bıktım

Canım aynen ben de hamile degil de hasta gibiyim. Bu Halime de şükrediyorum tabi isyan etmiyorum. Ama normal yaşantımın devam edememesi ister istemez psikolojik olarak da etkiliyor. Hava guzel herkes dışardayken evde oturuyorum sürekli poşetle geziyorum elimde.hiçbir iş yapmıyorum zaten. Biraz daha sabredelim inş geçecek bu zamanlarımızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…