ohh ne guzel benim buyuk oglanin iki yazili var kaldik evde bugünselam kızlar yorgunluktan ölmek uzereyım eşim ve arkadaşlarla motorlarla gezmeye gıttık gerı doncekken yolu şaşırdık kaybolduk6 saattır motor tepesındeyım benı sabaha kadar kımse uyandıramaz sanırım ama ıyı geldı bugun hıc bulantım olmadı cok sevınıyorum ınsallah bı dahada olmaz
ben cocukları ablama kakaladımohh ne guzel benim buyuk oglanin iki yazili var kaldik evde bugün
ozel saglık sigortası var doktorum dilek öcal canımaaaaaa ben oglumu orda dogurdum dr niz kim? ozel saglik sigortasi mi var? benim dr m ayrildi ordan.
Suna Dumankayaydi yanlis hatirlamiyorsam ama ibrahim saracogluda badem yagini öneriyor hangisi daha iyi arastirmak lazim.acaba kimdi o dermatolog? bi arastiriim ben bunu. Aslinda Dr.um da kakao yaği da surebilirsin dedi.
tabi ki öyle canim. Her ne olursa olsum bizim irademiz disinda gerceklesiyorsa kabul etmek durumundayiz.
Ben de ayniyim malesef. Cenemde 2 tane cikti ve kocamanlar. Alnimda minik minik uc vermemis derinin altinda sivikceler var. Nornalde adet zamani bile sivilcem olmazdiKızlar ya yüzüm bağrim ve göbegim bir günde kirmizi kirmizi sivilcelesti aynaya bakamiyorum yuzum kabardi sivilceden kapatici sursem anca kapanir ergen sivilcesi gbi off yaa cirkinlesiyorum
Kaç gün oldu saymadım topiğe gelemiyorum...
Mide bulantısını benim kadar yoğun yaşayan oldu mu acaba aranızda..
Resmen bulantıdan başımı kaldıramıyorum bulantı ilacı verildi o da işe yaramadı denemediğim şey kalmadı..
Fazla yiyemiyorum yediğimi de çıkarıyorum zaten.
53 kilo ile başladım 51 e düşmüşüm daha fazla su ve kilo kaybım olursa doktorum hastaneye yatırırım serumla beslerim seni dedi14.haftaya kadar da devam edebilir dedi..Annem olmasa yanımda daha da fazla kilo verirdim kesin.
Muhabbet etmeyi özledim sizinle
Alakası yok canım benim kuzenim hamile temmuzda doğum yapacak oğlu olacak hala bitmedi kusması Çok zor bi hamilelik geçiriyor bence cinsiyetle alakası yokCanım geçmiş olsun. 12'den sonra ciddi anlamda azalıyor. Ama ben 12'den önce çok bulantım olmasına rağmen kusmuyordum 12'den sonra az olmasına rağmen 5-6 kere kustum. 15'te tamamen bitti ama. Senin kız galiba :)
Kızlar da bulantı çok oluyor.
Uzanıyorum bol bol.Sen nasil olsun gectimi bas agrin.
canım ikili testte normal olan ense kalınlığı kaç ? benim de yaşım 36 çok tedirginim ilk çocuğum ..perşembe günü ikili test için gidecem doktorabenim yaş 38.5 risk testte yuksek çıkar( strese sokuyor bu testler beni.
Doktora gorundum tekrar %75 erkek dedi
Merhaba kızlar 13 mayısta ultrasona girdim 6 haziranda bir daha gidicem ama çok merak ediyorum bu hafta sonu yada önümüzdeki hafta başı başka bir doktora gitsem bebeğe sakıncası olurmu.Çevremde herkes hayır gitme diyor ama ben çok merak ediyorum.Benim ikizdi birinin kalbi durmuştu çok endişeleniyorum..
Canım eger kızsa kızların daha gec belli oluyo ben kızımı 16. Haftada ogrendim :)bana niye söylemedi bu doktor ya millet 11. haftada öğreniyo(
Arkadaslar çatlak kremi kullanmaya basladiniz mi? Hangi ürünü kullanicaksiniz?
Saol cnm inşallah :)Korkma korkma hiç bişey olmaz Allahın izniyle :)
Canım eger kızsa kızların daha gec belli oluyo ben kızımı 16. Haftada ogrendim :)
Ayy BN motora binsem düşük yaparım allah korusun.yattigim halde lekelenmelerim var.bir aydır hatta daha fazla balkon dışında bi yere cikamiorumselam kızlar yorgunluktan ölmek uzereyım eşim ve arkadaşlarla motorlarla gezmeye gıttık gerı doncekken yolu şaşırdık kaybolduk6 saattır motor tepesındeyım benı sabaha kadar kımse uyandıramaz sanırım ama ıyı geldı bugun hıc bulantım olmadı cok sevınıyorum ınsallah bı dahada olmaz
aynı durumdayım gecelri hep ayaktayım bulantıyla uyanıyorum geçmek bilmiyor kusmaktan öğürmekten bıktımÇok yoruldum artık bulantılar bu hastalıklı hal okul herşey beni çok yoruyor İsyandayım gerçekten tebrik ediyorum 3 4 çocuk yapanları bu ilk ve ben çok mutlu olmakla birlikte çok yoruldum hicbirsey yapamıyorum kendimi toplayamıyorum çok kötüyüm(((
Canım aynen ben de hamile degil de hasta gibiyim. Bu Halime de şükrediyorum tabi isyan etmiyorum. Ama normal yaşantımın devam edememesi ister istemez psikolojik olarak da etkiliyor. Hava guzel herkes dışardayken evde oturuyorum sürekli poşetle geziyorum elimde.hiçbir iş yapmıyorum zaten. Biraz daha sabredelim inş geçecek bu zamanlarımızda.Çok yoruldum artık bulantılar bu hastalıklı hal okul herşey beni çok yoruyor İsyandayım gerçekten tebrik ediyorum 3 4 çocuk yapanları bu ilk ve ben çok mutlu olmakla birlikte çok yoruldum hicbirsey yapamıyorum kendimi toplayamıyorum çok kötüyüm(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?