ooo kimleri görüyorumKaç gün oldu saymadım topiğe gelemiyorum...
Mide bulantısını benim kadar yoğun yaşayan oldu mu acaba aranızda..
Resmen bulantıdan başımı kaldıramıyorum bulantı ilacı verildi o da işe yaramadı denemediğim şey kalmadı..
Fazla yiyemiyorum yediğimi de çıkarıyorum zaten.
53 kilo ile başladım 51 e düşmüşüm daha fazla su ve kilo kaybım olursa doktorum hastaneye yatırırım serumla beslerim seni dedi14.haftaya kadar da devam edebilir dedi..Annem olmasa yanımda daha da fazla kilo verirdim kesin.
Muhabbet etmeyi özledim sizinle
eskiden defnede Hülya hanima gidiyordum defnede randevu yok ve iki kayip yasadim o yüzden basladim erdem beye çok memnunum . koray bey kalabalik bir de tupe basladi daha yogundur bir de yol ters bize. 75. yil bulvarina yakinim benBiliyorum onu çok övüyorlar. Ben mozaikte koray beye gidiyorum.
Ben uzun zamandir yemiyorum zararli diye iste ama canimda çok çekti bi kere yicem artik sonta bida yemicem :)))))Ben gecen hafta tostlarda kullandim mecburen canm ya sade yiyemedim arada fast foodda yiyorum yavas yavas azaltiriz anca bir anda kopamiyorum :)))
Başın sağolsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Koray bey yoğun doğru. Ama doğum hastanesi olması avantaj. Bide ilk kızımın doktoru da oydu. Memnunum.eskiden defnede Hülya hanima gidiyordum defnede randevu yok ve iki kayip yasadim o yüzden basladim erdem beye çok memnunum . koray bey kalabalik bir de tupe basladi daha yogundur bir de yol ters bize. 75. yil bulvarina yakinim ben
sağ olasin. memnuniyet cok onemli:)Başın sağolsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Koray bey yoğun doğru. Ama doğum hastanesi olması avantaj. Bide ilk kızımın doktoru da oydu. Memnunum.
Canım merhaba ben önermiştim harika birşey dimi bugün yeni bi film daha izliyicez bizden tam puan alırsa yazarım tekrar burdan canımKızlar günaydın. Birisi burda ARAMIZDA BEBEK VAR filmini önermişti. Dün eşimle izledik, çok güzeldi baya hoşumuza gitti. Kimse, kendisine teşekkür ederim. Başka film önerileri varsa alabilirim :))
ben o filmi ilk kızıma hamileyken izlemiştim gercekten cok guzel bi filmKızlar günaydın. Birisi burda ARAMIZDA BEBEK VAR filmini önermişti. Dün eşimle izledik, çok güzeldi baya hoşumuza gitti. Kimse, kendisine teşekkür ederim. Başka film önerileri varsa alabilirim :))
Tayt çok rahat canım beli lastikli olanlar özellikle . Bende 53 kiloyla hamile kaldım şimdi 55 im ama her an 56 ya geçebilirim okadar fazla da yrmiyorum anlamadım ki nereden geliyo bu kilolar karnım dümdüzdü önceden şimdi aynı göbekli kadınlar gibiyim ne hamile olarak görünüyorum ne normal olarak . Araftayım Buda beni deli ediyo ne giysem yakışmıyoben hnuz bır kıyafet almadım ozl olarak 54le hamıle kaldım sımdı 10.haftadayım ve 56 kılo oldum.her kıyafetım oluyor sukur..lakın kotlar dusuk bel olunca ıs yerındede butun gun oturuyorum malum rahım taafını sıkıstıınca bıraz agrım oluyor.bende tayt gıysem artık ıyı olucaklakın 27 yasındayım hıc tayt gıymedım desem yerıdır.ama gıyenler cok rahat oldugunu soyluyor
Canım merhaba ben önermiştim harika birşey dimi bugün yeni bi film daha izliyicez bizden tam puan alırsa yazarım tekrar burdan canım
ben o filmi ilk kızıma hamileyken izlemiştim gercekten cok guzel bi film
haftaya cumartesi ayrintiliya gideceğim der sanirim 13 arti 1; olcak dort gun de onden gidiyor bu bebis te.
Öncelikle çok teşekkür ederim.Doktormusunuz ? ultrasason gününü tam bilmişsiniz 4 boyutlu olan 11+5 diğeri 11+4 günlük doktorum içime erkek doğuyor ama net değil dediErkek yanilirsam meslegi birakirim ahahaha tabi bu usg 11 +4, 5 ve ustu olmali. Genital bolge 12.haftaya kadar hemen hamen ayni gidrr sonra sekil alir. Hatta 14. Haftadan aonra tahmin etmek daha da guclesir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?