2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ooo kimleri görüyorum

Biliyorum onu çok övüyorlar. Ben mozaikte koray beye gidiyorum.
eskiden defnede Hülya hanima gidiyordum defnede randevu yok ve iki kayip yasadim o yüzden basladim erdem beye çok memnunum . koray bey kalabalik bir de tupe basladi daha yogundur bir de yol ters bize. 75. yil bulvarina yakinim ben

eskiden defnede Hülya hanima gidiyordum defnede randevu yok ve iki kayip yasadim o yüzden basladim erdem beye çok memnunum . koray bey kalabalik bir de tupe basladi daha yogundur bir de yol ters bize. 75. yil bulvarina yakinim ben
Başın sağolsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Koray bey yoğun doğru. Ama doğum hastanesi olması avantaj. Bide ilk kızımın doktoru da oydu. Memnunum.

Kizlar su saat ilmus yatakta fobup duruyorum karnim agriyor gaz desem diil elim ayagim,dan ates fiskiriyor agzim kuru poffff gece olsun istemez oldum ya

Kızlar günaydın. Birisi burda ARAMIZDA BEBEK VAR filmini önermişti. Dün eşimle izledik, çok güzeldi baya hoşumuza gitti. Kimse, kendisine teşekkür ederim. Başka film önerileri varsa alabilirim :))

günaydın kızlar bugun cok halsizim hiç bişe yapasım yok hiç bişey yıyesim yok napcam bilmiyorum :S

Kızlar günaydın. Birisi burda ARAMIZDA BEBEK VAR filmini önermişti. Dün eşimle izledik, çok güzeldi baya hoşumuza gitti. Kimse, kendisine teşekkür ederim. Başka film önerileri varsa alabilirim :))
Canım merhaba ben önermiştim harika birşey dimi bugün yeni bi film daha izliyicez bizden tam puan alırsa yazarım tekrar burdan canım

Gunaydin kizlarr halsiz bir sabahtan sesleniyorum sizee bol kari agrili bir gecenin sabahii

günaydın annişler. yine hiç ağzımın tadı yok midem bi garip ben artık normale dönmek istiyorum

Tayt çok rahat canım beli lastikli olanlar özellikle . Bende 53 kiloyla hamile kaldım şimdi 55 im ama her an 56 ya geçebilirim okadar fazla da yrmiyorum anlamadım ki nereden geliyo bu kilolar karnım dümdüzdü önceden şimdi aynı göbekli kadınlar gibiyim ne hamile olarak görünüyorum ne normal olarak . Araftayım Buda beni deli ediyo ne giysem yakışmıyo

Erkek yanilirsam meslegi birakirim ahahaha tabi bu usg 11 +4, 5 ve ustu olmali. Genital bolge 12.haftaya kadar hemen hamen ayni gidrr sonra sekil alir. Hatta 14. Haftadan aonra tahmin etmek daha da guclesir
Öncelikle çok teşekkür ederim.Doktormusunuz ? ultrasason gününü tam bilmişsiniz 4 boyutlu olan 11+5 diğeri 11+4 günlük doktorum içime erkek doğuyor ama net değil dedi öncelikle sağlıklı olsun fark etmez ama 1 kızım var ve benim oğlum olmazmış gibi bir his var hep içimde inşallah yanılırım.5 ay önce buyuk bir kaza geçirdik ailecek eşimin annesini ve babasını kaybettik bize çok büyük bir moral olucak bu durumda herkez sevinelim diye erkek diyor ama Allah hayırlısını versin herkeze sağlıklı güzel günler

Allahi mkorusuvbebisni resimleri ne kadar guzel net benimkiler flu dojtorun her seferinde bu ekranmi ? Nereye gidiyorsun muayene ?

İzmir / çankaya tıp Hasan Ulaş Başyurt ultrason çok iyi bir aylık videosu sanki kucağımızdaki bebek gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…