2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Merhaba arkadaslar,yoğun kusma ve mide bulantılarım sonucu doktor zofer 4mg verdi,hamilelikte sakıncalı yazıyor,ama doktorum çok iyi güvenilir bi doktor içtim ama kafam çok karışık..
Cumattesı günü ikili teste gidicez cinsiyeti de söylicem dedi ama,ikili test için o kadar stresliyim ki cinsiyet umrumda değil..

Mrb kızlar nasılsınız bakalım iki gündür sağ kalçamda acayip bir ağrı var diz kapağıma vuruyor beni çok rahatsız ediyor binada şükür ben fasdfood yedim kızlar ketçap mayonez birde etsiz çiğ köfte bazı arkadaşlar zararlı yazmış sucuk ve sosisi pişirerek yersek birşey olmaz diye biliyorum Ama yazılanları okudukça tedirgin oluoyorum inşallah birşey olmaz

gunaydın kızlar uzun zamandan sonra cok huzurlu bı uyku cektım dun ablam ıcın acıl gıttıgımde bebegımı gormek ıstedım doktor ultrasona aldı gordum bıdıgımı yuz ustu yatmıs kolları bacakları çalı gıbı koca kafalı bısey olmus

yok kız ne olcak pişirdıkten sonra

yok o kadar endıse etme pişirince sorun olmaz mayonezde çiğ yumurta oldugu ıcın sakıncalı dıyolar ama ben hemen hemen butun hamılelıklerımde yedım bı sorunla karşılaşmadım cok sukur
Mayonezde tüketim bence aşırı tüketimde sorun olur hergün yemiyoruz ya birey olmaz bence Alışık olunca insan arıyor

Buda benim bebeğim tahmin istiyorum

Eklentiler

• 1432193663527.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 119
oncelikle basiniz sagolsun.. umarim oglunuz size umut olur.
Hayir kadin dogum doktoru degilim. Ama nubtan anliyorum. Ve benim bu goruntuden anladigim erkek :) yanildigimi sanmiyorum

Doktordan geldim az önce. Bebek sağlıklı kalp atımi ve gelişimi ama kesede bozulmalar var dedi. Bu ne demek oluyor çok çok canım sıkıldı.

dr ne dedi bu durumu kesenin bozulması neyi etkilermiş ne yapmak gerekirmiş

Kan pihtilasmasi sorunum var iğne oluyorum. İğnenin dozunu arttırdı. Normalde 12. haftadan sonra arttırmayı düşünüyordu erkene aldı. Ben o kadar üzüldüm ki soracaklarımi bile soramadim. Progesteron vajinal jel i nedense 3 gundur kullanmayı bırakmıştım mutlaka devam etmelisin dedi. 15 gün sonra ikili test ve cinsiyet tahmini için çağırdı bu kadar. O kadar üzüldüm ki 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum.

Bu arada crl ye göre iki gün daha önde çıktı bebeğim. Eli yanaginin yanında yatıyor ve bu iyi bir şey dedi. Ben hiç hareketlerini falan göremedim. Ne umutlarla gitmiştim oysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…