İnşallah bebem :)ınsallah gorunen bı durustadır canım
yok kız ne olcak pişirdıkten sonraMrb kızlar nasılsınız bakalım iki gündür sağ kalçamda acayip bir ağrı var diz kapağıma vuruyor beni çok rahatsız ediyor binada şükür ben fasdfood yedim kızlar ketçap mayonez birde etsiz çiğ köfte bazı arkadaşlar zararlı yazmış sucuk ve sosisi pişirerek yersek birşey olmaz diye biliyorum Ama yazılanları okudukça tedirgin oluoyorum inşallah birşey olmaz
Valla ne bileyim bacım herkes birşey söylüyor zaten normalde de çiğ tüketemiyorumyok kız ne olcak pişirdıkten sonra
yok o kadar endıse etme pişirince sorun olmaz mayonezde çiğ yumurta oldugu ıcın sakıncalı dıyolar ama ben hemen hemen butun hamılelıklerımde yedım bı sorunla karşılaşmadım cok sukurValla ne bileyim bacım herkes birşey söylüyor zaten normalde de çiğ tüketemiyorum
bebeğimm benimkinede baksan birBen de emin olamadim :) sanki buyuk gibi cikintisi. Ama o cikinti nub ise kesin erkek csnim. Allah gonlune gore versin.. 1 kiz diliyorum sana
Mayonezde tüketim bence aşırı tüketimde sorun olur hergün yemiyoruz ya birey olmaz bence Alışık olunca insan arıyoryok o kadar endıse etme pişirince sorun olmaz mayonezde çiğ yumurta oldugu ıcın sakıncalı dıyolar ama ben hemen hemen butun hamılelıklerımde yedım bı sorunla karşılaşmadım cok sukur
aynen canım bazı yıyceklerde mayonezsız gıtmıyo hanı ben cok severım mayonezMayonezde tüketim bence aşırı tüketimde sorun olur hergün yemiyoruz ya birey olmaz bence Alışık olunca insan arıyor
oncelikle basiniz sagolsun.. umarim oglunuz size umut olur.Öncelikle çok teşekkür ederim.Doktormusunuz ? ultrasason gününü tam bilmişsiniz 4 boyutlu olan 11+5 diğeri 11+4 günlük doktorum içime erkek doğuyor ama net değil dediöncelikle sağlıklı olsun fark etmez ama 1 kızım var ve benim oğlum olmazmış gibi bir his var hep içimde inşallah yanılırım.5 ay önce buyuk bir kaza geçirdik ailecek eşimin annesini ve babasını kaybettik bize çok büyük bir moral olucak bu durumda herkez sevinelim diye erkek diyor ama Allah hayırlısını versin herkeze sağlıklı güzel günler
ben 1,5 aydir oyleyim canim.acliktan bayilicam neredeyse dolaba gidip bisey cikartacak halim yok,cikartsamda yiyemiyorum.ne olacak bizim bu halimiz:-(günaydın kızlar bugun cok halsizim hiç bişe yapasım yok hiç bişey yıyesim yok napcam bilmiyorum :S
bilmiyorum canım yaaa ben normalde yemegımı yıyebiliyodum ama bugun cok kotuyumben 1,5 aydir oyleyim canim.acliktan bayilicam neredeyse dolaba gidip bisey cikartacak halim yok,cikartsamda yiyemiyorum.ne olacak bizim bu halimiz:-(
Cnm ben istanbul ya ücretler çok uygun sen yazmssinda merak ettim ben 60 tl veriyorum muayne ücreti camlica erdemKuşadasında yaşıyorum ama ben sökede egemed hastahanesine gidiyorum tatlım... Sen ?
dr ne dedi bu durumu kesenin bozulması neyi etkilermiş ne yapmak gerekirmişDoktordan geldim az önce. Bebek sağlıklı kalp atımi ve gelişimi ama kesede bozulmalar var dedi. Bu ne demek oluyor çok çok canım sıkıldı.
dr ne dedi bu durumu kesenin bozulması neyi etkilermiş ne yapmak gerekirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?