Ya benim kusmak aliskanlikmi oldu nedir anlamadım bugün dr a gidip anlaticam Sabh kahvaltı hazırlarken yine kustum sonra kahvaltı yaptım ilaç iciom yine cikariyom bileklik ise yariyormu kiben hem ilaç içiyorum hem psi band kullaniyorum
?rutinde bakilmiyordur benim dr perinatolog ayrintili bakiyor
camim yariyor mu bilmiyorum valla onca para kiytiriktan iki plastik bant takiyorum paranin hatirina:) ama metpamid bastiriyor belki bantta ise yariyordur dun cikardim su icmistim çok. bugun bulantı cok olmadi yemek yoyemiyorum ama.Ya benim kusmak aliskanlikmi oldu nedir anlamadım bugün dr a gidip anlaticam Sabh kahvaltı hazırlarken yine kustum sonra kahvaltı yaptım ilaç iciom yine cikariyom bileklik ise yariyormu ki
Valla gormedim :) senin ki kucuk ama. Sanki 10+6 5 gibi fotoda. Suan yorum yaparsam kiz ya da erkek yorumum esit olur. Aslinda nub kendini belli etmis ama hem kiza yakin hem erkege..Benimkine yorum yapmadın zonox.
2 bebek valla doktorun bile isi zorken ben napimzonox işin zor valla bende bugün dr a gidicem 11.haftanın son günündeyim benmkiler ikiz bakalım ultrason resimlerini atarım heyecan dorukta
bence artıkzonox randevu sistemiyle calısmalısın işler aldı basını gidiyor :):)
Z zonex canm ya benim ki geç Döllenme demisti doktor .gec döllenmeler genelldede kız oluyor dediler böyle bi bilginiz var mı?erkek geçiyor benim içinden ama bilemedim Cumartesi randevu var daha 10+3 olacak ama cinsiyet belli olur mu bilmem??Valla gormedim :) senin ki kucuk ama. Sanki 10+6 5 gibi fotoda. Suan yorum yaparsam kiz ya da erkek yorumum esit olur. Aslinda nub kendini belli etmis ama hem kiza yakin hem erkege..
2 bebek valla doktorun bile isi zorken ben napim
haklisin yahu.. bi sekreter lazim bana ahaha
Cnm eLlerine sagLik cok guseL olmus :) renklerde cok uyumLu ve guseL olmus bitmis halinide koy mutLaka birde orta kismini kac zincirle yapip devam ediyosun tarif eder misin cok hosuma gitti bende yapiicamEki Görüntüle 1535108
Selam kizlaaar:)) ben aldım başımı gidiyorum doktorum yatmaya devam dedi bende örgüye tam gaz devam
bı kac gundur bendede oyle canım sureklı bı bas donmesı dun doktora sordum bol su ıc dedı bırazcık vucut ısım artsa tansıyonum dusmus gıbı oluyorum sanırım havaların ısınmaya başlamasıyla ılgılıarkadaşlar sizde de halsizlik çok oluyor mu?böyle sanki tansiyonum düşmüş gibi bir durum oluyor bende normal mi acaba?
BULANTI HALSİZLİK BİR DE 1 HAFTADIR FALAN BAŞ DÖNMESİ ÇOK OLUYORarkadaşlar sizde de halsizlik çok oluyor mu?böyle sanki tansiyonum düşmüş gibi bir durum oluyor bende normal mi acaba?
bende hep var cnm ya özellikl bişeyler yedikten sonra oluyor bulantıyla beraberbı kac gundur bendede oyle canım sureklı bı bas donmesı dun doktora sordum bol su ıc dedı bırazcık vucut ısım artsa tansıyonum dusmus gıbı oluyorum sanırım havaların ısınmaya başlamasıyla ılgılı
Merhaba canım belirtilerim benim de kayboldu sadece göğüs hassasiyetim var. Bide Karnım şiş o kadar. Bende merak ediyorumAllaha dua ediyorum bide inş bişeycik yoktur diye her zaman doktora gitmeye şansım da yok isyerim çok uzak cunki. Belki yakın olsa gidecem durmucam ama bekliyorum 12 gün var. Bende diğer arkadaşlar gibi Bebisimin hareketlerini izlemek istiyorum. Ins. Sende izlersin canım.gogus hassasiyeti falan da mı yok sende?Merhaba kizlar nasilsiniz
Benim belirtiler yine kayboldu hiçbirşey hissetmiyorum Dr randevusu da 12 haftada geçmez ki simdi günler
hafıf seyler yemeye calıs canım mıdenı cok zorlama bıan once duzelsek ya kendımı sureklı hasta gıbı hıssetmekten bıktımbende hep var cnm ya özellikl bişeyler yedikten sonra oluyor bulantıyla beraber
kızlar ben cok duygusalım ya en ufak bıseye aglar oldum helede bebeklı vıdeo gorunce baslıyorum hemen aglamaya
bende en son bundan oncekı hamılelıgımı hatırlıyorum dıgerlerı hayal gıbı aklımda ama bı bunda bıde oncekınde bu kadar kotuyum ılk gebelıgımde sureklı cıkarıyodum ıkıncı rahat gecmıstı hayırlısıyla bıtse şu donemlerımızde rahatlasaksenin diğer hamileliklerinde mi böyleydi hatırlıyor musun?ben unutmuşum.zaten çok yiyemiyorum ki,bir tane meyve yesem bile böyle
ben 3 aydır öyleyim canım biri yan baksa ağlıyorum zaten sulu gözdüm şimdi hiç çekilmiyomkızlar ben cok duygusalım ya en ufak bıseye aglar oldum helede bebeklı vıdeo gorunce baslıyorum hemen aglamaya
ayyyy bende yaaa hemen gözler doluyo asırı duygusallastımkızlar ben cok duygusalım ya en ufak bıseye aglar oldum helede bebeklı vıdeo gorunce baslıyorum hemen aglamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?