2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canim arkdaslarimmm
Cinsiyetleri belli olan var mi ? Ben hftaya carsamba 12. Haftama girdigim gun gidicem acaba bisey soyler mi doktorum

O ne demek anlayamadim.kurtajdan sonra sutunmu geliyordu
yok canım benım 5 aylık gebelıgım sonlandırılmıstı aralık ayında sütüm gelmişti az once baktım kesilmiş süt bekledıkce sarı olmustu enfeksıyon gıbı bu bebegı emzrırken mıkrop kapar dıye korkuyodum cok sukur kesılmıs

kızlar ben cok duygusalım ya en ufak bıseye aglar oldum helede bebeklı vıdeo gorunce baslıyorum hemen aglamaya
Ayy kiyamam banada dokunsalar aglicak moddayim haberlere agliyorum eşim noluyor diyo Havadan dolayida kötü oluyor insan Antalya beni benden aldi icim yanio soguk biseyde icemiorum bademcikler sisio oyki oy :)))

Ayy kiyamam banada dokunsalar aglicak moddayim haberlere agliyorum eşim noluyor diyo Havadan dolayida kötü oluyor insan Antalya beni benden aldi icim yanio soguk biseyde icemiorum bademcikler sisio oyki oy :)))
oy sen baya sıcak yerdesın bende komık fılmlere bıle aglıyorum eşim gulme krızıne gırıyo o gulunce ben daha cok bozulup aglıyorum

canım benim bugün gittim 11+6im henüz belli değil dedi haata ultrasonda 12+4 görünüyor

Yaaa daha vakit var demekkii canim bende heycanla onumuzdeki hafta gelsin istiyorum ama fazla umitlenmiyim en iyisi hos saglikla gelsinlerde hic onemli degil

Oyyy allahimm oyy kizlar midem biraz gecti derken baska bisey cikiyo surekli vucudum cok halsiz bogazjm tekrar sisecek gibi titriyorum arada atesim cikiyo surekli halsiz haldeyim 4 kilo verdjm bu hafta biraa yemege basladim dedim ama vucut zayif dustu heralde surekli hasta surekli hasta psikolojim bozuldu valla gecen oturdum agladim ne kadar surecek bu boyle bi psikologami gitsem napsam diyorum esime sacmala doktor dalga gecer diyo bagirasim var valla

Cnm eLlerine sagLik cok guseL olmus :) renklerde cok uyumLu ve guseL olmus bitmis halinide koy mutLaka birde orta kismini kac zincirle yapip devam ediyosun tarif eder misin cok hosuma gitti bende yapiicam
Ben sana motif yaparken tek tek fotoğraflar atarım olur mu :) çok kolay oluyor yapması hem de eğlenceli :)

Bende biraz göğüsler şiş başka belirtide yok arada bulantilarim oluyordu geçti oda.şuan gayet iyiyim hic hamile degilmis gibi daha öncede boyle oldu Dr randevusunda herşey yolundaydi .
Aslında hafta hafta gitmek gerek çünkü bir hafta gectimi uuzerinden ya bebisi özluyoruz yada endiseleniyoruz:))
Senin 12 gün var benim 3 hafta ya yakin zaman var daha Dr gitmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…