evetverdim verdim crl 5.7cm diyor bu mu boy nerde yazar
O ne demek anlayamadim.kurtajdan sonra sutunmu geliyordukızlar kontrol ettımde kaybettıgım bebegımden kalma sütüm kesilmiş
canım benim bugün gittim 11+6im henüz belli değil dedi haata ultrasonda 12+4 görünüyorCanim arkdaslarimmm
Cinsiyetleri belli olan var mi ? Ben hftaya carsamba 12. Haftama girdigim gun gidicem acaba bisey soyler mi doktorum
yok canım benım 5 aylık gebelıgım sonlandırılmıstı aralık ayında sütüm gelmişti az once baktım kesilmiş süt bekledıkce sarı olmustu enfeksıyon gıbı bu bebegı emzrırken mıkrop kapar dıye korkuyodum cok sukur kesılmısO ne demek anlayamadim.kurtajdan sonra sutunmu geliyordu
Ayy kiyamam banada dokunsalar aglicak moddayim haberlere agliyorum eşim noluyor diyokızlar ben cok duygusalım ya en ufak bıseye aglar oldum helede bebeklı vıdeo gorunce baslıyorum hemen aglamaya
oy sen baya sıcak yerdesın bende komık fılmlere bıle aglıyorumAyy kiyamam banada dokunsalar aglicak moddayim haberlere agliyorum eşim noluyor diyoHavadan dolayida kötü oluyor insan Antalya beni benden aldi icim yanio soguk biseyde icemiorum bademcikler sisio oyki oy :)))
canım benim bugün gittim 11+6im henüz belli değil dedi haata ultrasonda 12+4 görünüyor
Hahhahaha oda güzelmiss giden dengelerimizin geri gelmesi ümidiyleeoy sen baya sıcak yerdesın bende komık fılmlere bıle aglıyorumeşim gulme krızıne gırıyo o gulunce ben daha cok bozulup aglıyorum
yok o dogum sonuna kadar olcakHahhahaha oda güzelmiss giden dengelerimizin geri gelmesi ümidiylee
Somurtgan şirin olucaz demekyok o dogum sonuna kadar olcakdogumdan sonrada bı sure devam etcek daha cok var
bende ne oldu dedıgınde herseye bişey yok demeye basladımSomurtgan şirin olucaz demekBen halsizlikten tepkisizim ya konusmaya dermanim yok he diom geciom
Ben sana motif yaparken tek tek fotoğraflar atarım olur mu :) çok kolay oluyor yapması hem de eğlenceli :)Cnm eLlerine sagLik cok guseL olmus :) renklerde cok uyumLu ve guseL olmus bitmis halinide koy mutLaka birde orta kismini kac zincirle yapip devam ediyosun tarif eder misin cok hosuma gitti bende yapiicam
Bende biraz göğüsler şiş başka belirtide yok arada bulantilarim oluyordu geçti oda.şuan gayet iyiyim hic hamile degilmis gibi daha öncede boyle oldu Dr randevusunda herşey yolundaydi .Merhaba canım belirtilerim benim de kayboldu sadece göğüs hassasiyetim var. Bide Karnım şiş o kadar. Bende merak ediyorumAllaha dua ediyorum bide inş bişeycik yoktur diye her zaman doktora gitmeye şansım da yok isyerim çok uzak cunki. Belki yakın olsa gidecem durmucam ama bekliyorum 12 gün var. Bende diğer arkadaşlar gibi Bebisimin hareketlerini izlemek istiyorum. Ins. Sende izlersin canım.gogus hassasiyeti falan da mı yok sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?