bende yedim suan cok mutluyum yaav :))) ozlemisimKizartma yedim òlüyorum(
Takribi 20 dk sonra yedigin hurmalar gelir seni tirmalarbende yedim suan cok mutluyum yaav :))) ozlemisim
Ins öyledir canım ya :))Belirtiler kaybolmuyormuş sadece vücudumuz hamilelik hormonuna alıştığı için biz hissetmiyoruz bas donmesi tiksinme vs kaan kocatepenin videolarını izliyorum ordan öğrendim
Evet canım bende gayet iyiyim.Kalkip deli gibi temizlik bile yapabilirim dua edelim iyi olsunlar canım ben burdaki herkese dua ediyorum. Gogsum şiş olmasa iyice yangına vercem heryeri valla. :))Bende biraz göğüsler şiş başka belirtide yok arada bulantilarim oluyordu geçti oda.şuan gayet iyiyim hic hamile degilmis gibi daha öncede boyle oldu Dr randevusunda herşey yolundaydi .
Aslında hafta hafta gitmek gerek çünkü bir hafta gectimi uuzerinden ya bebisi özluyoruz yada endiseleniyoruz:))
Senin 12 gün var benim 3 hafta ya yakin zaman var daha Dr gitmeye
Ben sana motif yaparken tek tek fotoğraflar atarım olur mu :) çok kolay oluyor yapması hem de eğlenceli :)
Merhaba hoşgeldin aramızaMerhaba ben de aralık 2015 annesiyim :) Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Merhaba hoşgeldin aramıza
ilaçların ismi ne canım acaba?sealmlar kızlar ..doktordan geldim şimdi bebişimin her şeyi normal çıktı çok şükür .ense kalınlığı 0.77mm sizin kaç çıkmıştı..doktor %80 normal dedi ama yine de ikili test için kan verdim bugün 10 gün sonra çıkacakmış ..5 gün önden gidiyor ultrasona göre bebişim normalde ben 11+5im ultrasona göre 12+4bebişim boyu da 59.59 doktor boyuna maşallah dedi gitmeden önce çikolata yemiştim elleri ayakları ne de güzel oynuyordu cinsiyeti henüz belli değil ama kızlar çok önemli bir meseleyi sormayı unutmuşum cinsel yasak vardı 3 aydır yine yasak mı ki haziran 18inde bir dahaki kontrol ..kan ,vitamin ,balık hapı verdi doktor bir de ..benden haberler bu kadar kızlar
ooo beraberiz kısmetseMerhaba ben de aralık 2015 annesiyim :) Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
ne güzel haberler cnm maşallah Allah tamamına erdirsin inşallahsealmlar kızlar ..doktordan geldim şimdi bebişimin her şeyi normal çıktı çok şükür .ense kalınlığı 0.77mm sizin kaç çıkmıştı..doktor %80 normal dedi ama yine de ikili test için kan verdim bugün 10 gün sonra çıkacakmış ..5 gün önden gidiyor ultrasona göre bebişim normalde ben 11+5im ultrasona göre 12+4bebişim boyu da 59.59 doktor boyuna maşallah dedi gitmeden önce çikolata yemiştim elleri ayakları ne de güzel oynuyordu cinsiyeti henüz belli değil ama kızlar çok önemli bir meseleyi sormayı unutmuşum cinsel yasak vardı 3 aydır yine yasak mı ki haziran 18inde bir dahaki kontrol ..kan ,vitamin ,balık hapı verdi doktor bir de ..benden haberler bu kadar kızlar
Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin canım. Güzel telaslar.Hoşbulduk :) hep dşardan izlemeyeyim dedim sonunda geldim. İlk bebişim ve çok heyecanlıyım merakla cnsiyetini öğrrnmeyi bekliyorummm
Ayyy dün gecede ben yediydim soda faln iç berbat oluyo allah yardım etsinKizartma yedim òlüyorum(
Canım yemeee Kızartma mideyi mahvediyoooKizartma yedim òlüyorum(
Utanıcak ne var doktorun o seninutanırım soramam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?