2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
OTE="fufusese, post: 41042326, member: 672673"]hıc bırı net bır bılgı vermıyor 2lı 3lu 4lu test denılen sey tamamen aynı..duydugum gordugum kadarıyla rısk altıjnda olan tum bebekleer saglıklı dogdu yanı olan anneye babaya oluyor.cocouk dogana kadar kan kusuyor yerlerıne sıgamıyorlar.en guzel zmanları mahfoluyor.tek onerılen ayrıntılı ultrason ve seker yuklemesı..en azından seker varsa anne karnındaykende tedavı edılebılınıyor.ama bu sacma testlerde tedavı yok cunku 100/100 net bılgı yok[/QUOTE]
Cok doğru diyorsun arkadaşım benim doktorum da eğer gebeliğe son vermiceksen hiç gerek yok hamileligini zehir etmeye.cunku o testler sadece down sendromu için. Ben sadece ayrıntılı ultrason a ve şeker yüklemesine giricem

Evet canım bende gayet iyiyim.Kalkip deli gibi temizlik bile yapabilirim dua edelim iyi olsunlar canım ben burdaki herkese dua ediyorum. Gogsum şiş olmasa iyice yangına vercem heryeri valla. :))

Slm bayanlar,
Forumu cok takip edemiyorum. Cok kotuyum bir aydir bulantilardan ölüp diriliyorum. Calisiyorum isten kosa kosa eve geliyorum halsizlik, bas agrisi baska bir dert. Ne yemek yapabiliyorum ne dogru durust yiyebiliyorum surekli bulanti. Esim cok calisiyor mubarek eve yatmaya geliyor. Kizimla hic ilgilenemiyorum. Cok zor bir cocuk. Annem birkac haftadir bende Allah razi olsun. Dun doktora gittim. Bebek erkekmis. Ayrica mesanesi cok buyumus bosaltamiyormus. Haftaya gel dedi. Takip edilmeli dedi. Moralim kotu, ben kotu 12. Haftaya geldim gecmedi duzelmedi hicbirsey.

ilaçların ismi ne canım acaba?

ne güzel haberler cnm maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah bizim de var ilişki yasağı bu arada boyunu yanlış mı yazdın acaba 59.59 ne demek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…