2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet canım bende gayet iyiyim.Kalkip deli gibi temizlik bile yapabilirim dua edelim iyi olsunlar canım ben burdaki herkese dua ediyorum. Gogsum şiş olmasa iyice yangına vercem heryeri valla. :))
Allah dualarını kabul etsin canim seninde gönlüne göre versin

Kizlar ikigun once biraz kanamam oldu progestan igne verdiler aranizda kullanan varmi cok can yakiyo herkezde aynimi

Kizlar ikigun once biraz kanamam oldu progestan igne verdiler aranizda kullanan varmi cok can yakiyo herkezde aynimi
ben oncekı gebelıgımde kullandım canım popomun ustune oturamıyodum ödem yapıyo ve ates gıbı yanıyo yaglı ılac oldugu ıcın agırmıs o kadar

Hadi gözün aydın canm, ne güzel haberler darısı başimiza :) bebeğin boyu baya iyiyimiş cidden. Doktor bize kalp atısını duyana kadar cinsel birlikteliği yasaklamişti 7. Haftada da kalbini duyduk Şimdi ise doğuma kadar haftada bi kere birlikte olun dedi Beni enfeksiyondan koruma amacliymiş bu tedbir, başka bi sebepten değil yanı :)

Geçmiş olsun vanm bebişine... Kötü düşünmemeye çaliş, pozitif düşün Düzelecek de inşallah da düzelecek :)

Günaydın herkeseee:)) aranızda benim kadar çok doktora giden var mı? 9. Haftadayım 5. gidisim. Her hafta bebisimi görmek çok güzel bisey ama ultrason zararlı diye korkuttular baktım internetten bi zararı yok diyo. Benim kese altı kanamam vardı doktor sürekli takip ediyor o yüzden bu kadar çok muayene oluyorum.
Progestan kullanıp yemek ve wc dışında kalkmiyorum. Çok az kanama kalmış dedi bi hafta daha rapor alicam ve yatmaya devam inşallah sağlıkla devam eder hamileliğiM. Herkes bulantidan şikayetçi haftada bir kere bulantım ya oluyor ya olmuyor bazen diyorum keşke tek derdimiz bulanti olsa. Bebeğimi kaybedersem diye ödüm kopuyor. Kalktığım yemek ve wc bile bazen vicdan yaptırıyor azıcık sancım olsa. Ki ben bir gün okuldan eve surunerek geldim komşum götürdü en son eve kadar. Bin pişman oldum neden ayağa kalktım neden çok yordum kendimi diye. Benim minnos çok hassas şimdiden bizi parmağında oynatmaya başladı. Allah tüm bebeklere sağlık versin. Tüm annelere de sağlık versin ki bebeklerine iyi bakabilssinler. Çok konuştum hayırlı cumalar herkese...

Kızlar Günaydın ..bişey soracam aranızda hamile kaldıktan sonra banyo yapmaktan nefret eden var mı.. ben her gün duş almadan mümkün değil dışarı çıkmazdim şu an banyoya giremiyorum. Şampuan kokusu beni mahvediyor. Gerçekten psikolijim bozuldu artık.

Kizlar su kalp atisi hizina gore cinsiyet olayi var ya ne dusunuyosunuz bu konuda? Kalp atisi 140in altindaysa erkek ustundeyse kiz oluyo diyolar ya

Kizlar su kalp atisi hizina gore cinsiyet olayi var ya ne dusunuyosunuz bu konuda? Kalp atisi 140in altindaysa erkek ustundeyse kiz oluyo diyolar ya
ben ona pek ınanmıyorum canım dogum hıkayelerı var onları ızlerken nst ye baglanan kadınların bebek kalp atımlarına bakıyorum kızıda aynı erkegıde

ben ona pek ınanmıyorum canım dogum hıkayelerı var onları ızlerken nst ye baglanan kadınların bebek kalp atımlarına bakıyorum kızıda aynı erkegıde

Hadi yaa bende pek bilmiyorum kitapta okudum dedim boyle bisey varmi acaba. 166 benimkinin kalp atisiBizde dun doktora gittik buyumustu bebiskom. 3 hafta sonra cinsiyeti belli olabilir dedi bakalimm hayirlisi olsun hepimiz icin insallaahhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…