Allah dualarını kabul etsin canim seninde gönlüne göre versinEvet canım bende gayet iyiyim.Kalkip deli gibi temizlik bile yapabilirim dua edelim iyi olsunlar canım ben burdaki herkese dua ediyorum. Gogsum şiş olmasa iyice yangına vercem heryeri valla. :))
hahahaha super tıpkı bızı anlatıyo
erık kuru fasulye taze fasulye elmalı seker karpuz etKızlar nelere aşerdiniz en çok
ben oncekı gebelıgımde kullandım canım popomun ustune oturamıyodum ödem yapıyo ve ates gıbı yanıyo yaglı ılac oldugu ıcın agırmıs o kadarKizlar ikigun once biraz kanamam oldu progestan igne verdiler aranizda kullanan varmi cok can yakiyo herkezde aynimi
sealmlar kızlar ..doktordan geldim şimdi bebişimin her şeyi normal çıktı çok şükür .ense kalınlığı 0.77mm sizin kaç çıkmıştı..doktor %80 normal dedi ama yine de ikili test için kan verdim bugün 10 gün sonra çıkacakmış ..5 gün önden gidiyor ultrasona göre bebişim normalde ben 11+5im ultrasona göre 12+4bebişim boyu da 59.59 doktor boyuna maşallah dedi gitmeden önce çikolata yemiştim elleri ayakları ne de güzel oynuyordu cinsiyeti henüz belli değil ama kızlar çok önemli bir meseleyi sormayı unutmuşum cinsel yasak vardı 3 aydır yine yasak mı ki haziran 18inde bir dahaki kontrol ..kan ,vitamin ,balık hapı verdi doktor bir de ..benden haberler bu kadar kızlar
Slm bayanlar,
Forumu cok takip edemiyorum. Cok kotuyum bir aydir bulantilardan ölüp diriliyorum. Calisiyorum isten kosa kosa eve geliyorum halsizlik, bas agrisi baska bir dert. Ne yemek yapabiliyorum ne dogru durust yiyebiliyorum surekli bulanti. Esim cok calisiyor mubarek eve yatmaya geliyor. Kizimla hic ilgilenemiyorum. Cok zor bir cocuk. Annem birkac haftadir bende Allah razi olsun. Dun doktora gittim. Bebek erkekmis. Ayrica mesanesi cok buyumus bosaltamiyormus. Haftaya gel dedi. Takip edilmeli dedi. Moralim kotu, ben kotu 12. Haftaya geldim gecmedi duzelmedi hicbirsey.
Evt canm bn 40gun kullandım artk yatamiodm kalcalarimdanKizlar ikigun once biraz kanamam oldu progestan igne verdiler aranizda kullanan varmi cok can yakiyo herkezde aynimi
gunaydınn kızlar bu sabah uyandıgımda bulantımın hafıfledıgını gordum cok sukurr
ınsallah canım ınsallah hepımızınkı bıter artıkGunayydin canim masallah bundan sonra bida hic olmasin iyice yok olsun bulantilar insallah.
Herkese gunaydinnn bu arada :)
ben ona pek ınanmıyorum canım dogum hıkayelerı var onları ızlerken nst ye baglanan kadınların bebek kalp atımlarına bakıyorum kızıda aynı erkegıdeKizlar su kalp atisi hizina gore cinsiyet olayi var ya ne dusunuyosunuz bu konuda? Kalp atisi 140in altindaysa erkek ustundeyse kiz oluyo diyolar ya
ben ona pek ınanmıyorum canım dogum hıkayelerı var onları ızlerken nst ye baglanan kadınların bebek kalp atımlarına bakıyorum kızıda aynı erkegıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?