amin ınsallah canım benım kontrolumde ayın ıkısınde ınsalah gorunur ozaman cınsıyetı cok merak edıyorumHadi yaa bende pek bilmiyorum kitapta okudum dedim boyle bisey varmi acaba. 166 benimkinin kalp atisiBizde dun doktora gittik buyumustu bebiskom. 3 hafta sonra cinsiyeti belli olabilir dedi bakalimm hayirlisi olsun hepimiz icin insallaahhhh.
Bence senin gozukur buyuk ihtimal canim sen benden ilerdesinn hadi bakalimm haberlerni bekliyoruzz.amin ınsallah canım benım kontrolumde ayın ıkısınde ınsalah gorunur ozaman cınsıyetı cok merak edıyorum
Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin canım. Güzel telaslar.
ınsallah canım ama benım doktorum soyleme taraftarı deıl erkenden bı oncekı gebelıgımde 13 haftalıkken kız olcagını ogrenmıstım onuda acıldekı doktor demıstı benım doktoruma acıldekı kız dedı deyınce buyuk ıhtımal kız dedıBence senin gozukur buyuk ihtimal canim sen benden ilerdesinn hadi bakalimm haberlerni bekliyoruzz.
gunaydın canımgünaydın kızlarrrr
gunaydın hosgeldın aramıza canım Allah sag saglım kucagınada almayı nasıp etsın ınsGunaydin kizlar sizi takip ediyorum ne zamandir yazamadim Ama:) bende aralik annesi olacagim Allahim nasip ederse, 3,5 yasinda bi kizim varhollandada yasiyorum.
Ikinciyi vurundum ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum bide atesim cikiyoben oncekı gebelıgımde kullandım canım popomun ustune oturamıyodum ödem yapıyo ve ates gıbı yanıyo yaglı ılac oldugu ıcın agırmıs o kadar
Iki gunde boyle oldum aciyi hafifletmenin yolu varmiEvt canm bn 40gun kullandım artk yatamiodm kalcalarimdan
normal canım Allah yardımcın olsun onun acısı cok kotu sana tavsıyem ıgneyı olduktan sonra sıcak ılık bez koyIkinciyi vurundum ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum bide atesim cikiyo
Tsk ederim bende sicak su torbasiyla kompleks yapsamm8 diye dusunuyodumnormal canım Allah yardımcın olsun onun acısı cok kotu sana tavsıyem ıgneyı olduktan sonra sıcak ılık bez koy
bende aynıyım canım cok sukur bugun karnım acken cok hafıf bulantım oldu yemek yedım suan cok ıyıym sadece kotu koku gelınce mıdem bulanıyo dun esıme butun evı sildirdim domestoslaayyy cok sukur bugun kendimi cok ıyı hissediyorumm enerjim yerinde :) ama hala iştahım yok o ayrı
Aynı durumu yasıyorum.haftada bır zorla banyo edıyorum.normalde dıştan cıkmazdımKızlar Günaydın ..bişey soracam aranızda hamile kaldıktan sonra banyo yapmaktan nefret eden var mı.. ben her gün duş almadan mümkün değil dışarı çıkmazdim şu an banyoya giremiyorum. Şampuan kokusu beni mahvediyor. Gerçekten psikolijim bozuldu artık.
cok dusmus canım dıkkat et tuzlu bıseyler yemeye calıs havalardan dolayı sanırım baş donmesı bı kac gundur bendede var doktora gıttım bol su tuket dedıGünaydın kızlar. Benim de bulantılarım azaldı. Vitamin içene kadar sorun yok. İçince bulantım başlıyor. Bugün başım aşırı dönüyor diye tansiyon ölçtüm. Küçük tansiyon 4,7 çıktı. Aranızda böyle bir durumda olan var mı?
Kızlar Günaydın ..bişey soracam aranızda hamile kaldıktan sonra banyo yapmaktan nefret eden var mı.. ben her gün duş almadan mümkün değil dışarı çıkmazdim şu an banyoya giremiyorum. Şampuan kokusu beni mahvediyor. Gerçekten psikolijim bozuldu artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?