2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hadi yaa bende pek bilmiyorum kitapta okudum dedim boyle bisey varmi acaba. 166 benimkinin kalp atisiBizde dun doktora gittik buyumustu bebiskom. 3 hafta sonra cinsiyeti belli olabilir dedi bakalimm hayirlisi olsun hepimiz icin insallaahhhh.
amin ınsallah canım benım kontrolumde ayın ıkısınde ınsalah gorunur ozaman cınsıyetı cok merak edıyorum

günaydın kızlar yine zor bir iş günü beni bekliyor bulantılar geçmedi gitti. bide sabah zofran içtim o bile banamısın demiyor allah yardımcımız olsun hepimizin

Bence senin gozukur buyuk ihtimal canim sen benden ilerdesinn hadi bakalimm haberlerni bekliyoruzz.
ınsallah canım ama benım doktorum soyleme taraftarı deıl erkenden bı oncekı gebelıgımde 13 haftalıkken kız olcagını ogrenmıstım onuda acıldekı doktor demıstı benım doktoruma acıldekı kız dedı deyınce buyuk ıhtımal kız dedı

Gunaydin kizlar sizi takip ediyorum ne zamandir yazamadim Ama:) bende aralik annesi olacagim Allahim nasip ederse, 3,5 yasinda bi kizim var hollandada yasiyorum.

Gunaydin kizlar sizi takip ediyorum ne zamandir yazamadim Ama:) bende aralik annesi olacagim Allahim nasip ederse, 3,5 yasinda bi kizim var hollandada yasiyorum.
gunaydın hosgeldın aramıza canım Allah sag saglım kucagınada almayı nasıp etsın ıns

ayyy cok sukur bugun kendimi cok ıyı hissediyorumm enerjim yerinde :) ama hala iştahım yok o ayrı

Günaydın kızlar. Benim de bulantılarım azaldı. Vitamin içene kadar sorun yok. İçince bulantım başlıyor. Bugün başım aşırı dönüyor diye tansiyon ölçtüm. Küçük tansiyon 4,7 çıktı. Aranızda böyle bir durumda olan var mı?

ayyy cok sukur bugun kendimi cok ıyı hissediyorumm enerjim yerinde :) ama hala iştahım yok o ayrı
bende aynıyım canım cok sukur bugun karnım acken cok hafıf bulantım oldu yemek yedım suan cok ıyıym sadece kotu koku gelınce mıdem bulanıyo dun esıme butun evı sildirdim domestosla

Aynı durumu yasıyorum.haftada bır zorla banyo edıyorum.normalde dıştan cıkmazdım

cok dusmus canım dıkkat et tuzlu bıseyler yemeye calıs havalardan dolayı sanırım baş donmesı bı kac gundur bendede var doktora gıttım bol su tuket dedı

Banyo yapamiorum bende midem kalkio muhakkak duşa cikariyorum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…