2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Selam kızlar bulantilar tüm hızıyla devam ediyo ne bişi yiyebiliyorum ne içe biliyorum su icsem çıkıyo. Ama Karnım çok büyüdü bu kadar erken büyümesi normalmi acaba

Kızlar birazdan ikili test için randevum var çok heycanlıyım inş bişi çıkmaz ya cinsiyetten filan geçtim sağlıklı olsun da diyorum

Kızlar birazdan ikili test için randevum var çok heycanlıyım inş bişi çıkmaz ya cinsiyetten filan geçtim sağlıklı olsun da diyorum

Korkma canım, pozitif düşün. İnşallah hiçbişicikler çıkmıycak, tertemiz sonuçlar müjdeleyeceksin bize :)) Haberlerini bekliyoruz... :)

Selam annişler nasılsınız?n Ben bugün iyi hissetmiyorum halsizlik çok ayrıca mide bulantısı. Kokular beni mahvediyor xaten ama nedense sürekli bir şey yiyesim var İçimde yanıyor bir çözüm bulamadım

Kizlar meraba dun yeni bir cinsiyet belirleme yontemi ogrendim yapanlar % 90 cikiyor diyor biz yaptik erkek cikti annenin ve babanin dogum yillari yaziliyor erkeklerde 4 er yil kadinlarda3 er yil ekleniyor bu yillar gen yenilenme yillariymis 2015 yilina kimin denk geliyorsa baba ise erkek kadin ise kiz bebis ouyormus

kız banada yapsana ben 1985 esım 1982

Selam kızlar bulantilar tüm hızıyla devam ediyo ne bişi yiyebiliyorum ne içe biliyorum su icsem çıkıyo. Ama Karnım çok büyüdü bu kadar erken büyümesi normalmi acaba
benimde büyüdü bugün işe hamile pantolonuyla geldim ilk defa

Bende bugün çok kötüyüm midem kötü okul var bişey yemiyorum yediğimi çıkarıyorum o da yetmez gibi tartIda kilo almıyorum ama şişiyorum herkes kilo almışın diyo((

eşimin de bnm de 2014'te kaldı

Bu metoda gore kiz cikiyo sizin ki canim iki oglun vardi dimi hadi ins buda kiz olur bu arada masallah bu yasta uc cocuk allah mutlu mesut etsin omur boyu
evet canım 2 oglum var ınsallah canım saglıklı olsunda bı kızım olsun cok ıstıyorum mınıcık etek gıydırıp altından bezı goruncek cok heves edıyorum

Kızlar kahverengi sulu akıntım geldi ya yaşayanlarınız var mı 9. Hafta bugün bitiyo 10 a giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…