Beninkisi gobekten yapiliyot. Ilk birkac gun cok yandi. Simd baya alistimIki gunde boyle oldum aciyi hafifletmenin yolu varmi
Kızlar birazdan ikili test için randevum var çok heycanlıyım inş bişi çıkmaz ya cinsiyetten filan geçtim sağlıklı olsun da diyorum
kız banada yapsana ben 1985 esım 1982Kizlar meraba dun yeni bir cinsiyet belirleme yontemi ogrendim yapanlar % 90 cikiyor diyor biz yaptik erkek cikti annenin ve babanin dogum yillari yaziliyor erkeklerde 4 er yil kadinlarda3 er yil ekleniyor bu yillar gen yenilenme yillariymis 2015 yilina kimin denk geliyorsa baba ise erkek kadin ise kiz bebis ouyormus
benimde büyüdü bugün işe hamile pantolonuyla geldim ilk defaSelam kızlar bulantilar tüm hızıyla devam ediyo ne bişi yiyebiliyorum ne içe biliyorum su icsem çıkıyo. Ama Karnım çok büyüdü bu kadar erken büyümesi normalmi acaba
hayırlı haber gelir inşallah cnm bol şansKızlar birazdan ikili test için randevum var çok heycanlıyım inş bişi çıkmaz ya cinsiyetten filan geçtim sağlıklı olsun da diyorum
Bu metoda gore kiz cikiyo sizin ki canim iki oglun vardi dimi hadi ins buda kiz olurkız banada yapsana ben 1985 esım 1982
eşimin de bnm de 2014'te kaldıKizlar meraba dun yeni bir cinsiyet belirleme yontemi ogrendim yapanlar % 90 cikiyor diyor biz yaptik erkek cikti annenin ve babanin dogum yillari yaziliyor erkeklerde 4 er yil kadinlarda3 er yil ekleniyor bu yillar gen yenilenme yillariymis 2015 yilina kimin denk geliyorsa baba ise erkek kadin ise kiz bebis ouyormus
evet canım 2 oglum var ınsallah canım saglıklı olsunda bı kızım olsun cok ıstıyorum mınıcık etek gıydırıp altından bezı goruncek cok heves edıyorumBu metoda gore kiz cikiyo sizin ki canim iki oglun vardi dimi hadi ins buda kiz olurbu arada masallah bu yasta uc cocuk allah mutlu mesut etsin omur boyu
Tip caresiz kaldieşimin de bnm de 2014'te kaldı
catlıcam meraktanBu metoda gore kiz cikiyo sizin ki canim iki oglun vardi dimi hadi ins buda kiz olurbu arada masallah bu yasta uc cocuk allah mutlu mesut etsin omur boyu
aynenTip caresiz kaldionu sormadim valla sorayim dur onuda bi ara
Bugun kontrol var bizim bakalim yine erkek mi dicek degisicek mi allahtan hayirlisicatlıcam meraktanbıan once ogrensek keske
Allah once saglıklısını sonrada gonlumuzdekını nasıp etsın ınsallahBugun kontrol var bizim bakalim yine erkek mi dicek degisicek mi allahtan hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?