Progestan mi gobekten yapiliyoBeninkisi gobekten yapiliyot. Ilk birkac gun cok yandi. Simd baya alistim
hai hayırlı haberlerle gel ınsallah canımKızlar birazdan ikili test için randevum var çok heycanlıyım inş bişi çıkmaz ya cinsiyetten filan geçtim sağlıklı olsun da diyorum
ben 7. haftada yasamıstım canım dr progestan vermıstıKızlar kahverengi sulu akıntım geldi ya yaşayanlarınız var mı 9. Hafta bugün bitiyo 10 a giriyorum
Kizlar meraba dun yeni bir cinsiyet belirleme yontemi ogrendim yapanlar % 90 cikiyor diyor biz yaptik erkek cikti annenin ve babanin dogum yillari yaziliyor erkeklerde 4 er yil kadinlarda3 er yil ekleniyor bu yillar gen yenilenme yillariymis 2015 yilina kimin denk geliyorsa baba ise erkek kadin ise kiz bebis ouyormus
Bi kız bir erkek gorunuyorBİDE N-BANA YAPARMISINIZ BEN 1988 EŞİM 1983
Ogrendim tatlim ayni yil cikarsa eger dogum aylariniza bakiyorsunuz kimin ki bebisin anne karnina yerlestigi aya daha yakinsa o oluyormusayneno değil de ben çin takvimine göre baktım erkek çıkıyo
HAYIRLISI OLSUN ARTIK SAĞLIKLI OLSUNLARDA İNŞŞŞŞŞBi kız bir erkek gorunuyorcanım arkadaşların tarifine göre seninde eşinin de yasi 2015 e denk geliyor benimde yaşım 2014 eşimin yaşıda 2016 ya geliyor. ben anlamadım bu isi
Ikinizinde 2015 oluyor hangisniz dogum ayi bebegin anne rahmine dusyugu aya yakin ise o oluyor tatlimBİDE N-BANA YAPARMISINIZ BEN 1988 EŞİM 1983
O ZAMAN EŞİME YAKIN EŞİM MAYIS DOĞUMLU BEBEĞİMDE MARTTA OLMUŞ OZAMAN ERKEĞE YAKIN ZATEN HERKES ERKEK DİYE TAHMİN EDİYOR BAKALIM PTESİ İKİLİ TESTİM VAR BELKİ ORDA BELLİ OLUR HAYIRLISIYLAIkinizinde 2015 oluyor hangisniz dogum ayi bebegin anne rahmine dusyugu aya yakin ise o oluyor tatlim
canım selam aynı benim gibi bende tam bir et oburdum hiç sebze ve bakliyat yemezdim şimdi sadece sebze bakliyat ve tabiki hertürlü meyve Allaha binlerce şükür meyveler var kokusuz onları yiyorumKızlar hayırlı cumalar.
Bu aserme nasıl oluyor. Ben et balık yiyemiyorum. Önceden eti çok severdim. Mide bulantim yok ama yiyemiyorum. Genelde bakliyat meyve yiyorum. arada kısır çekiyor. şimdi kısır asermiş mi oluyorum
Pakette arkadan da yaziyor qma doktorum bana gobekten yap dediProgestan mi gobekten yapiliyo
canım benim hala ara ara kahverengi akıntı geliyor hergün değil ama haftada 1-2Kızlar kahverengi sulu akıntım geldi ya yaşayanlarınız var mı 9. Hafta bugün bitiyo 10 a giriyorum
Daha dün gittik doktora maşallah herşey yolunda dedi ilişki bile serbest dedi . Bugün iç çamaşırıma bi baktım kahve rengi sulu çamur gibi bi akıntı ödüm koptu . Ne güzel normaldi herşey ya . Yattım şimdi napalım sen napıyosun yatıyo musun yoksa normal hayatına devam mıcanım benim hala ara ara kahverengi akıntı geliyor hergün değil ama haftada 1-2
Valla bn tüp bebek olduğu için sıcak su falan yapmadım dus bile almiodum iğne vurulduğunda dağılmıyor ovmak falan gerekiyo ben çektim valla pek bi çözüm bulamadım insallah seninki kısa sürerIki gunde boyle oldum aciyi hafifletmenin yolu varmi
Evt canm bnm bendede oluyor bir saat ayakta kalsam arabayla bile gitsem başım dönüyor fırıl fırılGünaydın kızlar. Benim de bulantılarım azaldı. Vitamin içene kadar sorun yok. İçince bulantım başlıyor. Bugün başım aşırı dönüyor diye tansiyon ölçtüm. Küçük tansiyon 4,7 çıktı. Aranızda böyle bir durumda olan var mı?
İçini ferah tut aklına kötü birşey getirme hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar birazdan ikili test için randevum var çok heycanlıyım inş bişi çıkmaz ya cinsiyetten filan geçtim sağlıklı olsun da diyorum
Bmmki ikiz bnm napayim hala dayı amca mi eklesem acabaKizlar meraba dun yeni bir cinsiyet belirleme yontemi ogrendim yapanlar % 90 cikiyor diyor biz yaptik erkek cikti annenin ve babanin dogum yillari yaziliyor erkeklerde 4 er yil kadinlarda3 er yil ekleniyor bu yillar gen yenilenme yillariymis 2015 yilina kimin denk geliyorsa baba ise erkek kadin ise kiz bebis ouyormus
Yok tatlim o zman kiz oluyor bebis martta zaten anne rahmine dusmus esinin mayis ise daha onun hucre yenilenmesi olmadan bebis olmus yani senin hucrelerin daha yeni o zman kizO ZAMAN EŞİME YAKIN EŞİM MAYIS DOĞUMLU BEBEĞİMDE MARTTA OLMUŞ OZAMAN ERKEĞE YAKIN ZATEN HERKES ERKEK DİYE TAHMİN EDİYOR BAKALIM PTESİ İKİLİ TESTİM VAR BELKİ ORDA BELLİ OLUR HAYIRLISIYLA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?