2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

BİDE N-BANA YAPARMISINIZ BEN 1988 EŞİM 1983

Kızlar hayırlı cumalar.
Bu aserme nasıl oluyor. Ben et balık yiyemiyorum. Önceden eti çok severdim. Mide bulantim yok ama yiyemiyorum. Genelde bakliyat meyve yiyorum. arada kısır çekiyor. şimdi kısır asermiş mi oluyorum

canım selam aynı benim gibi bende tam bir et oburdum hiç sebze ve bakliyat yemezdim şimdi sadece sebze bakliyat ve tabiki hertürlü meyve Allaha binlerce şükür meyveler var kokusuz onları yiyorum

ya kızlar benım moralım bozuk yarın bı akrabanın dugunu var elbıse alcam bu gobegı saklıcak elbıse nasıl bulcam ben

canım benim hala ara ara kahverengi akıntı geliyor hergün değil ama haftada 1-2
Daha dün gittik doktora maşallah herşey yolunda dedi ilişki bile serbest dedi . Bugün iç çamaşırıma bi baktım kahve rengi sulu çamur gibi bi akıntı ödüm koptu . Ne güzel normaldi herşey ya . Yattım şimdi napalım sen napıyosun yatıyo musun yoksa normal hayatına devam mı

Iki gunde boyle oldum aciyi hafifletmenin yolu varmi
Valla bn tüp bebek olduğu için sıcak su falan yapmadım dus bile almiodum iğne vurulduğunda dağılmıyor ovmak falan gerekiyo ben çektim valla pek bi çözüm bulamadım insallah seninki kısa sürer

Evt canm bnm bendede oluyor bir saat ayakta kalsam arabayla bile gitsem başım dönüyor fırıl fırıl

Kızlar birazdan ikili test için randevum var çok heycanlıyım inş bişi çıkmaz ya cinsiyetten filan geçtim sağlıklı olsun da diyorum
İçini ferah tut aklına kötü birşey getirme hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bmmki ikiz bnm napayim hala dayı amca mi eklesem acaba

O ZAMAN EŞİME YAKIN EŞİM MAYIS DOĞUMLU BEBEĞİMDE MARTTA OLMUŞ OZAMAN ERKEĞE YAKIN ZATEN HERKES ERKEK DİYE TAHMİN EDİYOR BAKALIM PTESİ İKİLİ TESTİM VAR BELKİ ORDA BELLİ OLUR HAYIRLISIYLA
Yok tatlim o zman kiz oluyor bebis martta zaten anne rahmine dusmus esinin mayis ise daha onun hucre yenilenmesi olmadan bebis olmus yani senin hucrelerin daha yeni o zman kiz allah bilir tabi egleniyoruz burda iste saglikli sihhatlinolsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…