evet aynen oyleKızlar hayırlı cumalar.
Bu aserme nasıl oluyor. Ben et balık yiyemiyorum. Önceden eti çok severdim. Mide bulantim yok ama yiyemiyorum. Genelde bakliyat meyve yiyorum. arada kısır çekiyor. şimdi kısır asermiş mi oluyorum
Senin isler kariisk permutasyin kombinasyon hesebi lazimmBmmki ikiz bnm napayim hala dayı amca mi eklesem acaba
Herşey yolundaymış aklına kötü birşey getirme istersen ara sor için rahat etsinDaha dün gittik doktora maşallah herşey yolunda dedi ilişki bile serbest dedi . Bugün iç çamaşırıma bi baktım kahve rengi sulu çamur gibi bi akıntı ödüm koptu . Ne güzel normaldi herşey ya . Yattım şimdi napalım sen napıyosun yatıyo musun yoksa normal hayatına devam mı
Dr dün hareketli olanı küçük bir hanım sanki bu ama yanılma payı çok bi dahaki gelişinde söylerim dedi sağlıklı desin bana yetiyo zatenSenin isler kariisk permutasyin kombinasyon hesebi lazimm)
sen o kokudan uzak dur ben evime bile almiyorum hepsini bitkisel aldimmbende aynıyım canım cok sukur bugun karnım acken cok hafıf bulantım oldu yemek yedım suan cok ıyıym sadece kotu koku gelınce mıdem bulanıyo dun esıme butun evı sildirdim domestosla
yok onu yaparken esım odamın kapısını kapatıyo bana koku gelmesın dıye havalanınca gıdıyo zaten koku ama kotu kokuda kalmıosen o kokudan uzak dur ben evime bile almiyorum hepsini bitkisel aldimm
şu gogus altından kemerli inen elbiseler gusel olmazmi. Helen elbiseleri gibiya kızlar benım moralım bozukyarın bı akrabanın dugunu var elbıse alcam bu gobegı saklıcak elbıse nasıl bulcam ben
Ya bana ne diyeceksin. İkimizde 2014 te kaldık. Dopum günlerimiz aynı gün:))Ogrendim tatlim ayni yil cikarsa eger dogum aylariniza bakiyorsunuz kimin ki bebisin anne karnina yerlestigi aya daha yakinsa o oluyormus
Bana kalsa haftada bir yaparım ben de ama çalışıyorum malesef bu halde gidemiyorum saçlarım yaglaniyor.ama dusta ayrı midem bulaniyor çıktıktan sonra saclarimin şampuan kokusundan ayrı.Aynı durumu yasıyorum.haftada bır zorla banyo edıyorum.normalde dıştan cıkmazdım
bakıyorumda onlara canım onlar bıle benım gobegı kapatmaz bıde boy kısaşu gogus altından kemerli inen elbiseler gusel olmazmi. Helen elbiseleri gibi
benım gobek hıc gerı ınmıyo artık hep ilerı gıdıyo oncekı gebelıklerdende kalma ama bu ne yaa
evet ya sımdı cektım attım şişkinlikten öte buBu gerçekten şimdiki halin mi :))
nasil yapiliyor bende anlamadim. yaparsan cok sevinirim esim 89 ben 92 liyimTip caresiz kaldionu sormadim valla sorayim dur onuda bi ara
evet ya sımdı cektım attım şişkinlikten öte bu
oncekı gebelıgımdende gobek vardı ama bu kadar hızla buyumesı benımde dıkkatımı cektı normalde kılolarımla barısık bırıyımde bu kadarı fazla maydonozu gebelıkte rısklı dıye duymustum yıne bakım bı netten saol canımBu bebek olamaz muhtemelen gaz ve ödem var sende Maydanoz ve kiraz sapıyla ödem attrıcı bi bitkisel çay hazırlanıyo Onu netten bul iç sen İşe yarar diye düşünüyorum :)
oncekı gebelıgımdende gobek vardı ama bu kadar hızla buyumesı benımde dıkkatımı cektı normalde kılolarımla barısık bırıyımde bu kadarı fazla maydonozu gebelıkte rısklı dıye duymustum yıne bakım bı netten saol canım
92 mııııınasil yapiliyor bende anlamadim. yaparsan cok sevinirim esim 89 ben 92 liyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?