2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
evet aynen oyle bir anda ya kokusu geliyor burnuna ya tadı geliyor ağzına deli oluyorsun yemek için işte bu aşerme

Herşey yolundaymış aklına kötü birşey getirme istersen ara sor için rahat etsin

bende aynıyım canım cok sukur bugun karnım acken cok hafıf bulantım oldu yemek yedım suan cok ıyıym sadece kotu koku gelınce mıdem bulanıyo dun esıme butun evı sildirdim domestosla
sen o kokudan uzak dur ben evime bile almiyorum hepsini bitkisel aldimm

Aynı durumu yasıyorum.haftada bır zorla banyo edıyorum.normalde dıştan cıkmazdım
Bana kalsa haftada bir yaparım ben de ama çalışıyorum malesef bu halde gidemiyorum saçlarım yaglaniyor.ama dusta ayrı midem bulaniyor çıktıktan sonra saclarimin şampuan kokusundan ayrı. Doğum yapana kadar böyle mi olacak geçmeyecek mi ((((

benım gobek hıc gerı ınmıyo artık hep ilerı gıdıyo oncekı gebelıklerdende kalma ama bu ne yaa

Eklentiler

• DSC_0137.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 115
Bu bebek olamaz muhtemelen gaz ve ödem var sende Maydanoz ve kiraz sapıyla ödem attrıcı bi bitkisel çay hazırlanıyo Onu netten bul iç sen İşe yarar diye düşünüyorum :)
oncekı gebelıgımdende gobek vardı ama bu kadar hızla buyumesı benımde dıkkatımı cektı normalde kılolarımla barısık bırıyımde bu kadarı fazla maydonozu gebelıkte rısklı dıye duymustum yıne bakım bı netten saol canım

Bişey değil canım :) Zararlıysa da içme boşver, bebeğine bişey olmasın da karnın da azıcık büyük olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…