2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
elifcim karnin nasil cikmis oyle ben oyle diyorumda sanki benimki cok kucuk gibi bu arada kızın olacak galiba senin

Aman canım maydonoz suyundan uzak durun. Düşüge sebep oluyomus. Benimde normalde gobegim vardı ama giderek hamile gobegine benzemeye başladı. Banada daha erken geliyor ama göbek yapim değişti cidden

Aman canım maydonoz suyundan uzak durun. Düşüge sebep oluyomus. Benimde normalde gobegim vardı ama giderek hamile gobegine benzemeye başladı. Banada daha erken geliyor ama göbek yapim değişti cidden
yapı olarak benımkıde deıstı bende mıde yoktu aşşa dogru gobek vardı sımdı butunlestı

Valla bn tüp bebek olduğu için sıcak su falan yapmadım dus bile almiodum iğne vurulduğunda dağılmıyor ovmak falan gerekiyo ben çektim valla pek bi çözüm bulamadım insallah seninki kısa sürer
In
sallah ama hic oyle durmuyor iki tane vurunmama ragmen yuruyemiyorum bile

Yok canım ilerde bulantımız geçince rahatlıcaz.yazda geliyor canımız ister banyo yapmayı.şimdi bahar rehaveti var üstümüzde hiçbirşey yapmak istemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…