dogum zamanıda atcam Allah ızın verırse karnımın resmınıBişey değil canım :) Zararlıysa da içme boşver, bebeğine bişey olmasın da karnın da azıcık büyük olsun :)
dogum zamanıda atcam Allah ızın verırse karnımın resmınıbu hızla gıderse dusunemıyorum o zamanları
ınsallah sorun olmasında gercı cokta şişmek ıstemem fena çatlarımSağlığımız açısından sorun olmasın da şişsin karınlar, hem daha sevimli olur :))
iyi bariyok onu yaparken esım odamın kapısını kapatıyo bana koku gelmesın dıye havalanınca gıdıyo zaten koku ama kotu kokuda kalmıo
maydanoz mu kizlar dikkat dusuk yaptira biliyo maydanoz dogumdan sonra sutte kesiyomusBu bebek olamaz muhtemelen gaz ve ödem var sende Maydanoz ve kiraz sapıyla ödem attrıcı bi bitkisel çay hazırlanıyo Onu netten bul iç sen İşe yarar diye düşünüyorum :)
valla bende anlamadımelifcim karnin nasil cikmis oyleben oyle diyorumda sanki benimki cok kucuk gibi bu arada kızın olacak galiba senin
Aman canım maydonoz suyundan uzak durun. Düşüge sebep oluyomus. Benimde normalde gobegim vardı ama giderek hamile gobegine benzemeye başladı. Banada daha erken geliyor ama göbek yapim değişti ciddenoncekı gebelıgımdende gobek vardı ama bu kadar hızla buyumesı benımde dıkkatımı cektı normalde kılolarımla barısık bırıyımde bu kadarı fazla maydonozu gebelıkte rısklı dıye duymustum yıne bakım bı netten saol canım
ay ben arada unutup salatanın ıcınde felan yıyorum az bıse olurmukımaydanoz mu kizlar dikkat dusuk yaptira biliyo maydanoz dogumdan sonra sutte kesiyomus
maydanoz mu kizlar dikkat dusuk yaptira biliyo maydanoz dogumdan sonra sutte kesiyomus
yapı olarak benımkıde deıstı bende mıde yoktu aşşa dogru gobek vardı sımdı butunlestıAman canım maydonoz suyundan uzak durun. Düşüge sebep oluyomus. Benimde normalde gobegim vardı ama giderek hamile gobegine benzemeye başladı. Banada daha erken geliyor ama göbek yapim değişti cidden
salata da sıkıntı yok. Sularını icmiycekmisiz. Ben zencefil den başka bitkisel çay icmiyorumay ben arada unutup salatanın ıcınde felan yıyorum az bıse olurmukı
hhe ıyımıs o zaman hayatta suyunu ıcemem zaten çiğnemem lazımsalata da sıkıntı yok. Sularını icmiycekmisiz. Ben zencefil den başka bitkisel çay icmiyorum
Tabi yinede sen fazlasindan kacinh
hhe ıyımıs o zaman hayatta suyunu ıcemem zaten çiğnemem lazım
InValla bn tüp bebek olduğu için sıcak su falan yapmadım dus bile almiodum iğne vurulduğunda dağılmıyor ovmak falan gerekiyo ben çektim valla pek bi çözüm bulamadım insallah seninki kısa sürer
:)))92 mııııı( aglamak ıstıyorum kız sen dogdugunda ben ılk okula gıdıyodum (
Kızlar doktorlarınız cinsiyeti kacıncı haftada söylecekler bilgi verdilermi?
Yok canım ilerde bulantımız geçince rahatlıcaz.yazda geliyor canımız ister banyo yapmayı.şimdi bahar rehaveti var üstümüzde hiçbirşey yapmak istemiyoruz.Bana kalsa haftada bir yaparım ben de ama çalışıyorum malesef bu halde gidemiyorum saçlarım yaglaniyor.ama dusta ayrı midem bulaniyor çıktıktan sonra saclarimin şampuan kokusundan ayrı.Doğum yapana kadar böyle mi olacak geçmeyecek mi ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?