canım 59.59 mm :)ne güzel haberler cnm maşallah Allah tamamına erdirsin inşallahbizim de var ilişki yasağı bu arada boyunu yanlış mı yazdın acaba 59.59 ne demek?
canım kan için devit3 damla, balık için marincap, bir de vitamin verdi decavitilaçların ismi ne canım acaba?
Ayyy dün gecede ben yediydim soda faln iç berbat oluyo allah yardım etsin
Canım yemeee Kızartma mideyi mahvediyooo(((
oy kuzummmm benimmm iyimisin simdi ?
geçmiş olsun canımKizlar dun yedigim kizartmadan sabaha kadar uyuymadim hep kustum mide gazim agrim allahimo kadar kotu oldum ki anlatamam agladim sancimdan. Asla onermiyorum yemeyin denemeyin bile kizlar hala midem berbat
hoşgeldın canım aramıza Allah yardımcın olsun ınsallah tez zamanda atlatırsın bu durumu rabbım evlatlarımızı bıze bagıslasınHerkese merhaba.. Öncelikle Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı günler yaşatsın inşallah.Ben de sessiz takipçilerdendim artık evde yatmaktan skılıp sesimi cıkarmaya karar verdım. 7 haftadır yatıstayım arkadaslar. yaklasık 6bucuk haftalıkken kanamam oldu ve o günden beri sürekli yatıs. cok şükür 2 haftadır oturabilme izni çıktı ama gerçekten cok zor bi donemmış. ogretmenım ve heyet raporu verildi donem sonuna kdr. günde yaklasık 120km. yol yapıp bi de üstüne gunboyu ayakta durulacak bi iş olunca. Evde durmaktan sıkıldım ama Allah kımseye yasatmasın o agrıları ve tehlıkelı durumu. Progestan ilaçları ve iğnelerini gördükçe zaten bugünleri hep kötü hatırlayacagımı bılıyorum, ama cok sukur bebısımız hala bızımle..tekrardan Rabbım hepımızın su gunlerını saglıkla gecırtsın inş.
Kizlar dun yedigim kizartmadan sabaha kadar uyuymadim hep kustum mide gazim agrim allahimo kadar kotu oldum ki anlatamam agladim sancimdan. Asla onermiyorum yemeyin denemeyin bile kizlar hala midem berbat
Cnm bende senin gibiyim maalesef o kadar sık giderdim dışa simdi haftada bir zorla gidiyorum düş sonrası şampuan kokusundan mide bulantı sından oluyorum çareyi dalinde buldum dalın ile yikaniyorum çok kokmuyor daha iyi olduBana kalsa haftada bir yaparım ben de ama çalışıyorum malesef bu halde gidemiyorum saçlarım yaglaniyor.ama dusta ayrı midem bulaniyor çıktıktan sonra saclarimin şampuan kokusundan ayrı.Doğum yapana kadar böyle mi olacak geçmeyecek mi ((((
oy kuzum kiyamam ya bana bisi olmadi sukur sadece gece zaten bicak sapmalari oluor bide midme tutarsa yandimKizlar dun yedigim kizartmadan sabaha kadar uyuymadim hep kustum mide gazim agrim allahimo kadar kotu oldum ki anlatamam agladim sancimdan. Asla onermiyorum yemeyin denemeyin bile kizlar hala midem berbat
ben yemistim cok güzel gitmisti hatta gece yatmadan da yedim ekmek arasi yapip o sabah kusmamistim. demek iyi gelmedi sizeKizlar dun yedigim kizartmadan sabaha kadar uyuymadim hep kustum mide gazim agrim allahimo kadar kotu oldum ki anlatamam agladim sancimdan. Asla onermiyorum yemeyin denemeyin bile kizlar hala midem berbat
hoş geldiniz geçmiş şükür. benim de oldu kanama. 3 haftadır raporluydum pazartesi başlıyorum okula.Herkese merhaba.. Öncelikle Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı günler yaşatsın inşallah.Ben de sessiz takipçilerdendim artık evde yatmaktan skılıp sesimi cıkarmaya karar verdım. 7 haftadır yatıstayım arkadaslar. yaklasık 6bucuk haftalıkken kanamam oldu ve o günden beri sürekli yatıs. cok şükür 2 haftadır oturabilme izni çıktı ama gerçekten cok zor bi donemmış. ogretmenım ve heyet raporu verildi donem sonuna kdr. günde yaklasık 120km. yol yapıp bi de üstüne gunboyu ayakta durulacak bi iş olunca. Evde durmaktan sıkıldım ama Allah kımseye yasatmasın o agrıları ve tehlıkelı durumu. Progestan ilaçları ve iğnelerini gördükçe zaten bugünleri hep kötü hatırlayacagımı bılıyorum, ama cok sukur bebısımız hala bızımle..tekrardan Rabbım hepımızın su gunlerını saglıkla gecırtsın inş.
ben de minik biber turşusu yiyorum. bira önce corba ictim cikardimKızlar inanılmaz derecede cin biberi tursusu yiyorum bebegime zararı dokunur mu diye korkuyorum ama sadece onu canım cekiyor
benimki de kız olsun lütfen:)) benim folbolu kesti apicopale devam. demir vs vermedihamişler foruma bakıyorum da 12. haftada gidenlerden cinsiyeti belli olanlar erkek ben de dün gitti belli değil dedi sanırım bu zaman da belli olmayanların kız oluyoriçime de kız doğuyordu sanırım benim bebiş kız olacak
hmmm...Ogrendim tatlim ayni yil cikarsa eger dogum aylariniza bakiyorsunuz kimin ki bebisin anne karnina yerlestigi aya daha yakinsa o oluyormus
Benimkinin belli mi canım ben anlayamadımSenin bebeginin genital nubu belli degil. Yani ayaklari ile kapamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?