2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hamişler foruma bakıyorum da 12. haftada gidenlerden cinsiyeti belli olanlar erkek ben de dün gitti belli değil dedi sanırım bu zaman da belli olmayanların kız oluyor içime de kız doğuyordu sanırım benim bebiş kız olacak

Herkese merhaba.. Öncelikle Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı günler yaşatsın inşallah.Ben de sessiz takipçilerdendim artık evde yatmaktan skılıp sesimi cıkarmaya karar verdım. 7 haftadır yatıstayım arkadaslar. yaklasık 6bucuk haftalıkken kanamam oldu ve o günden beri sürekli yatıs. cok şükür 2 haftadır oturabilme izni çıktı ama gerçekten cok zor bi donemmış. ogretmenım ve heyet raporu verildi donem sonuna kdr. günde yaklasık 120km. yol yapıp bi de üstüne gunboyu ayakta durulacak bi iş olunca. Evde durmaktan sıkıldım ama Allah kımseye yasatmasın o agrıları ve tehlıkelı durumu. Progestan ilaçları ve iğnelerini gördükçe zaten bugünleri hep kötü hatırlayacagımı bılıyorum, ama cok sukur bebısımız hala bızımle..tekrardan Rabbım hepımızın su gunlerını saglıkla gecırtsın inş.

hoşgeldın canım aramıza Allah yardımcın olsun ınsallah tez zamanda atlatırsın bu durumu rabbım evlatlarımızı bıze bagıslasın

Kizlar dun yedigim kizartmadan sabaha kadar uyuymadim hep kustum mide gazim agrim allahim o kadar kotu oldum ki anlatamam agladim sancimdan. Asla onermiyorum yemeyin denemeyin bile kizlar hala midem berbat

Evet canim benide mahvetmisti hıc de canım istemio artık :/

Cnm bende senin gibiyim maalesef o kadar sık giderdim dışa simdi haftada bir zorla gidiyorum düş sonrası şampuan kokusundan mide bulantı sından oluyorum çareyi dalinde buldum dalın ile yikaniyorum çok kokmuyor daha iyi oldu

Kizlar dun yedigim kizartmadan sabaha kadar uyuymadim hep kustum mide gazim agrim allahim o kadar kotu oldum ki anlatamam agladim sancimdan. Asla onermiyorum yemeyin denemeyin bile kizlar hala midem berbat
oy kuzum kiyamam ya bana bisi olmadi sukur sadece gece zaten bicak sapmalari oluor bide midme tutarsa yandim

ben yemistim cok güzel gitmisti hatta gece yatmadan da yedim ekmek arasi yapip o sabah kusmamistim. demek iyi gelmedi size

hoş geldiniz geçmiş şükür. benim de oldu kanama. 3 haftadır raporluydum pazartesi başlıyorum okula.

benimki de kız olsun lütfen:)) benim folbolu kesti apicopale devam. demir vs vermedi

Ogrendim tatlim ayni yil cikarsa eger dogum aylariniza bakiyorsunuz kimin ki bebisin anne karnina yerlestigi aya daha yakinsa o oluyormus
hmmm... o zmn erkek bir Allah'ın kulu da demiyor ki erkek olacak, çevremizdeki herkesin tahmini nedense kız.

merhaba arkadaşlar, şu rutin gebelik testlerinde idrarında mikrop çıkan var mı acaba bnm gibi? bu ne anlama geliyor bilginiz var mı?

elifeva chnb sagolun hanımlar. chnb siz de çok dikkat edin, farkında olmadan cok yoruluyoruz okulda. benım kanamam oldugu hafta asırı halsızlıgım vardı ve teog sınavı telası cok yuklenmıslerdı bana. sonuc: cok calıstıgımı gorduler benı erken emeklı ettıler dıyorum :)

Kızlar benim ikinci hamileliğim hafif göbeğim çıktı gibi ilkinde geç belli olmuştu. Sizde göbek durumu nasıl belli oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…