2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gebelikte maydonoz yasak die biliyorum

Kızlar banada bakın ben mart 1985 eşim mayıs 1985 hamile kaldığım ayda mart ben çözemedim bir türlü

ya ben de oyleyim sen gibi geçsin bu bulanti faslı

Kızlar maydanoz suyu gebelikte yasak düşüğe sebep oluyor maydanoz un kendini de çok sık tüketmek iyi değil iltihap sökme özelliği olduğu için yasaklanıyor

Neredeyse aynı durumdayız. Bende raporluyum evde yatıyorum. Ben dayanamayıp bazen oturuyor bazen evde dolaşıyorum. Allah korusun sonra da bişey olur mu ki diye vicdan azabı çekiyorum allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin canimm..

Kizlar ,hamileliğim ilk 15 günün çok güzel ve sağlikli bir listeyle besleniyordum ne zamanki listeyi bozdum 2 kilo merhaba dedi bana ilk hamileliğimde 22 kilo almistim tanker gibi dolaşiyordum bunda en fazla 15 alayim derken 30 bulacam gibi

Son düzenleme:
benim de idrarda kan çıkmış yarin kültür vercem
kızlar öncelikle geçmiş olsun..bu testi ben ilk doktora gittiğimde hemen hemen 1.5 aylıkken yaptırmıştım bir daha istemedi doktor siz kaç kez yaptırdınız bu rutin testleri

Merhaba arkadaşlar ikili üçlü taramalrinizi yaptirdinizmi değerler kaç çıktı ben yaptırmayı düşünmüyorum

kızlar öncelikle geçmiş olsun..bu testi ben ilk doktora gittiğimde hemen hemen 1.5 aylıkken yaptırmıştım bir daha istemedi doktor siz kaç kez yaptırdınız bu rutin testleri
sağol cnm 1 kez yaptırdık, 2 hafta önce yapılmıştı test, dr bugün çağırdı sonuç için ve durumu söyleyip tekrar örnek vermemi istedi detaylı inceleme için.

benim de idrarda kan çıkmış yarin kültür vercem
evet işte benden de bugün tekrar idrar örneği ve kültür de istedi dr, verdim. ama dediğim gibi tehlikenin boyutu nedir, ne anlama geliyor yaşayan bilen varsa diye yazdım buraya. inşallah ciddi bir şey yoktur.

boncukk26 cok gecmıs olsun. valla ben dr.a evin içinde dolastıgımı soyledıgımde cok kızmıstı canım. sadece wc ve namaz(sandalyede oturarak kılıyorum) için kalkıyordum. yemekte onume hep tepsıyle gelıyordu. sımdı 13.haftadayız cok sukur ama hala ıs guc yapmam yasak.

leke kirmiziydi simdi kahve rengi olmus iyimi oluyo
Evet canm cok gecmis olsn benimde kanamam olmustu ama bebegin uzagindaydi igne ilac derken kesildi sukur.kahverengine donunce kanama durmus eski kan cikiyo oluyo bi kac gune o da yok olur.rabbim evlatlarimizi korusun ins.

Bende idrarda keton çıkmıştı zaten testi tekrarlayinca ayni sonuç çıkınca gerekeni soyler sanırım
Kızlar kemiklerin agriyor ya sesim gitti grip old sanırım bebeğe zararı olur mu acaba
On edebileceğiniz birşeyler var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…