Gebelikte maydonoz yasak die biliyorumoncekı gebelıgımdende gobek vardı ama bu kadar hızla buyumesı benımde dıkkatımı cektı normalde kılolarımla barısık bırıyımde bu kadarı fazla maydonozu gebelıkte rısklı dıye duymustum yıne bakım bı netten saol canım
Kızlar şuna bi bakın bilimsel olarak kanıtlandığı söylenen cinsiyet tahmini.
http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2001/12/16/63528.asp
ya ben de oyleyim sen gibi geçsin bu bulanti faslıBana kalsa haftada bir yaparım ben de ama çalışıyorum malesef bu halde gidemiyorum saçlarım yaglaniyor.ama dusta ayrı midem bulaniyor çıktıktan sonra saclarimin şampuan kokusundan ayrı.Doğum yapana kadar böyle mi olacak geçmeyecek mi ((((
Neredeyse aynı durumdayız. Bende raporluyum evde yatıyorum. Ben dayanamayıp bazen oturuyor bazen evde dolaşıyorum. Allah korusun sonra da bişey olur mu ki diye vicdan azabı çekiyorumHerkese merhaba.. Öncelikle Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı günler yaşatsın inşallah.Ben de sessiz takipçilerdendim artık evde yatmaktan skılıp sesimi cıkarmaya karar verdım. 7 haftadır yatıstayım arkadaslar. yaklasık 6bucuk haftalıkken kanamam oldu ve o günden beri sürekli yatıs. cok şükür 2 haftadır oturabilme izni çıktı ama gerçekten cok zor bi donemmış. ogretmenım ve heyet raporu verildi donem sonuna kdr. günde yaklasık 120km. yol yapıp bi de üstüne gunboyu ayakta durulacak bi iş olunca. Evde durmaktan sıkıldım ama Allah kımseye yasatmasın o agrıları ve tehlıkelı durumu. Progestan ilaçları ve iğnelerini gördükçe zaten bugünleri hep kötü hatırlayacagımı bılıyorum, ama cok sukur bebısımız hala bızımle..tekrardan Rabbım hepımızın su gunlerını saglıkla gecırtsın inş.
Aaaaaaa olmaz oylebluefloöyle şey post: 41077850 .!.:
hayırlı haberler ver inşallahKızlar birazdan ikili test için randevum var çok heycanlıyım inş bişi çıkmaz ya cinsiyetten filan geçtim sağlıklı olsun da diyorum
bunu toprakta mi buyutuyoruz arpa bugdayi:)Kızlar şuna bi bakın bilimsel olarak kanıtlandığı söylenen cinsiyet tahmini.
http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2001/12/16/63528.asp
benim de idrarda kan çıkmış yarin kültür vercemmerhaba arkadaşlar, şu rutin gebelik testlerinde idrarında mikrop çıkan var mı acaba bnm gibi? bu ne anlama geliyor bilginiz var mı?
kızlar öncelikle geçmiş olsun..bu testi ben ilk doktora gittiğimde hemen hemen 1.5 aylıkken yaptırmıştım bir daha istemedi doktor siz kaç kez yaptırdınız bu rutin testleribenim de idrarda kan çıkmış yarin kültür vercem
sağol cnm 1 kez yaptırdık, 2 hafta önce yapılmıştı test, dr bugün çağırdı sonuç için ve durumu söyleyip tekrar örnek vermemi istedi detaylı inceleme için.kızlar öncelikle geçmiş olsun..bu testi ben ilk doktora gittiğimde hemen hemen 1.5 aylıkken yaptırmıştım bir daha istemedi doktor siz kaç kez yaptırdınız bu rutin testleri
evet işte benden de bugün tekrar idrar örneği ve kültür de istedi dr, verdim. ama dediğim gibi tehlikenin boyutu nedir, ne anlama geliyor yaşayan bilen varsa diye yazdım buraya. inşallah ciddi bir şey yoktur.benim de idrarda kan çıkmış yarin kültür vercem
Evet canm cok gecmis olsn benimde kanamam olmustu ama bebegin uzagindaydi igne ilac derken kesildi sukur.kahverengine donunce kanama durmus eski kan cikiyo oluyo bi kac gune o da yok olur.rabbim evlatlarimizi korusun ins.leke kirmiziydi simdi kahve rengi olmus iyimi oluyo
amin insallahhhEvet canm cok gecmis olsn benimde kanamam olmustu ama bebegin uzagindaydi igne ilac derken kesildi sukur.kahverengine donunce kanama durmus eski kan cikiyo oluyo bi kac gune o da yok olur.rabbim evlatlarimizi korusun ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?