Sizin ki baya kararli o zman ser verip sir vermiyoYa bana ne diyeceksin. İkimizde 2014 te kaldık. Dopum günlerimiz aynı gün:))
Canim kiz o zman cunku bu teste gore esinin mayis hucreleri mayis ayinda yenilencek bu testte ama seninki martta yenilenmis bileKızlar banada bakın ben mart 1985 eşim mayıs 1985 hamile kaldığım ayda mart ben çözemedim bir türlü
Anlamadim erkek dogum yilina 4 kadin dogum yilina 3 eklenince den sonrasini anlatirmiain cnm ?Kizlar meraba dun yeni bir cinsiyet belirleme yontemi ogrendim yapanlar % 90 cikiyor diyor biz yaptik erkek cikti annenin ve babanin dogum yillari yaziliyor erkeklerde 4 er yil kadinlarda3 er yil ekleniyor bu yillar gen yenilenme yillariymis 2015 yilina kimin denk geliyorsa baba ise erkek kadin ise kiz bebis ouyormus
Yaptirdim cnm sukur temiz cikti ... herkesin girusuvkendine tabiki saygi duyarim yapturmamanaMerhaba arkadaşlar ikili üçlü taramalrinizi yaptirdinizmi değerler kaç çıktı ben yaptırmayı düşünmüyorum
Hadi bakalim ilk asmaa guzelse zaten cogunlujla.iyi haberler aliniyor gozumuz aydin cnm :)Bebis cook iyiydi bugun cok sukur ense kalinligi ve burun kemigine iyi dedi kan tahlili verdik bakaljm inss oda iyi cikarr
Canim mesela 1983 erkek erkege dorder yil ekliyoruz 87, 91, 95, 99, 2003, 2007, 2011, 2015 cikti erkegin hucrelerinin yenilendigi yil 2015 kadin 1986 mesela kadinlarda ucer yil ekliyoruz 89, 92, 95, 98, 2001, 2004, 2007, 2010, 2013, 2016 kadininjn hucre yenilenecigi yil 2016 boyle olunca 2015 de erkegin yenilendigi icin bebgin cinsiyeti erkek deniliyor % 90 dogruluk payi vsr diyolarAnlamadim erkek dogum yilina 4 kadin dogum yilina 3 eklenince den sonrasini anlatirmiain cnm ?
benımde oyle ben 85 esım 82 kız cıktıBen 85 Esim 82 doğumlu erkek mi oluyor simdi kafa karisti
Allah once saglıklı hayırlısını sonrada gonlumuzdekını versın ınsallah bendede ıkı oglan oldugu ıcın kalbım kız ıstıyoOğlum var birde kizim olursa güzel olur
Ama Esim yine erkek istiyor bakalim ne olacak
Tabi herşeyden önce saglik
Allah yardımcın olsun canım bol su ıcmeye calıs baş donmesıne doktor bana oyle dedı 2 gundur cok sukur benım bulantılarım durdu sadece acıktıgım zaman oluyoBugunum genelde yatarak geçti kızlar bulantim var ama çıkartamıyorum halsizlik ve tansiyon düşmesi cok oluyor bende basımda çok agriyor kontrole de görmedim daha hayırlısı bakalım(
Korkma canım benim en yakın arkadaşım hamileliklerinde mantar oluyor normalde bişi yok maşallah iki tane sapasağlam evladı var biri normal doğum diğeri sezeryan . Doktor sana ilaç vericek onu düzenli kullan ve bol bol su tüket cinsel ilişkiyide seyrekleştirinKızlar merhaba size önemli bir şey soracağım.ben gebelikten once cok sık vajinal mantar problemi yasiyordum..su an yine yaşıyorum doktora söylemedim ama rndiselendim..bu konuda gerçekten bilgi sahibi olan var mi? Bilmiyorsanız korkutmayin lütfen hafta gideceğim doktora zaten cabuk etkileniyorum..
Bnm de kotu kokulu sari akintim var, pazartesi gideceğim.mantar mi enfeksyonmu bilmiyorum cnm.bilgisi olan var mi ?Kızlar merhaba size önemli bir şey soracağım.ben gebelikten once cok sık vajinal mantar problemi yasiyordum..su an yine yaşıyorum doktora söylemedim ama rndiselendim..bu konuda gerçekten bilgi sahibi olan var mi? Bilmiyorsanız korkutmayin lütfen hafta gideceğim doktora zaten cabuk etkileniyorum..
günaydın kızlar..bu gece yine uyku yoktu bulantıdan öğürmekten boğuluyordum nerdeyse çok kötüydübenim bulantılarım geceleri artıyor uyutmuyor..çok bulantım var şu anda yine 12. hafta bitti ama hiç azalma yok bıktım artık psikolojimi bozuyor hep ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?