2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Anlamadim erkek dogum yilina 4 kadin dogum yilina 3 eklenince den sonrasini anlatirmiain cnm ?

Anlamadim erkek dogum yilina 4 kadin dogum yilina 3 eklenince den sonrasini anlatirmiain cnm ?
Canim mesela 1983 erkek erkege dorder yil ekliyoruz 87, 91, 95, 99, 2003, 2007, 2011, 2015 cikti erkegin hucrelerinin yenilendigi yil 2015 kadin 1986 mesela kadinlarda ucer yil ekliyoruz 89, 92, 95, 98, 2001, 2004, 2007, 2010, 2013, 2016 kadininjn hucre yenilenecigi yil 2016 boyle olunca 2015 de erkegin yenilendigi icin bebgin cinsiyeti erkek deniliyor % 90 dogruluk payi vsr diyolar

Kızlar merhaba size önemli bir şey soracağım.ben gebelikten once cok sık vajinal mantar problemi yasiyordum..su an yine yaşıyorum doktora söylemedim ama rndiselendim..bu konuda gerçekten bilgi sahibi olan var mi? Bilmiyorsanız korkutmayin lütfen hafta gideceğim doktora zaten cabuk etkileniyorum..

Bugunum genelde yatarak geçti kızlar bulantim var ama çıkartamıyorum halsizlik ve tansiyon düşmesi cok oluyor bende basımda çok agriyor kontrole de görmedim daha hayırlısı bakalım (

Oğlum var birde kizim olursa güzel olur
Ama Esim yine erkek istiyor bakalim ne olacak
Tabi herşeyden önce saglik

Oğlum var birde kizim olursa güzel olur
Ama Esim yine erkek istiyor bakalim ne olacak
Tabi herşeyden önce saglik
Allah once saglıklı hayırlısını sonrada gonlumuzdekını versın ınsallah bendede ıkı oglan oldugu ıcın kalbım kız ıstıyo

Bugunum genelde yatarak geçti kızlar bulantim var ama çıkartamıyorum halsizlik ve tansiyon düşmesi cok oluyor bende basımda çok agriyor kontrole de görmedim daha hayırlısı bakalım (
Allah yardımcın olsun canım bol su ıcmeye calıs baş donmesıne doktor bana oyle dedı 2 gundur cok sukur benım bulantılarım durdu sadece acıktıgım zaman oluyo

Korkma canım benim en yakın arkadaşım hamileliklerinde mantar oluyor normalde bişi yok maşallah iki tane sapasağlam evladı var biri normal doğum diğeri sezeryan . Doktor sana ilaç vericek onu düzenli kullan ve bol bol su tüket cinsel ilişkiyide seyrekleştirin

Bnm de kotu kokulu sari akintim var, pazartesi gideceğim.mantar mi enfeksyonmu bilmiyorum cnm.bilgisi olan var mi ?

günaydın kızlar..bu gece yine uyku yoktu bulantıdan öğürmekten boğuluyordum nerdeyse çok kötüydü benim bulantılarım geceleri artıyor uyutmuyor..çok bulantım var şu anda yine 12. hafta bitti ama hiç azalma yok bıktım artık psikolojimi bozuyor hep ağlıyorum

[QUOTEik, post: 41077098, member: 470033"]merhaba arkadaşlar, şu rutin gebelik testlerinde idrarında mikrop çıkan var mı acaba bnm gibi? bu ne anlama geliyor bilginiz var mı? [/QUOTE]
Benim cikti canim idrar kulturu verdim o temiz cikti bol bol su ic dedi doktorum.

Günaydınnn, yediklerinle alakalı olabilir mi acaba? Doktoruna bir danış istersen herkeste farklılık gösterir 12 haftada bitecek bir kaide yok... Umarım en kısa zamanda düzene girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…