sağolasın canım doktora perşembe gittim normal diyorGünaydınnn, yediklerinle alakalı olabilir mi acaba? Doktoruna bir danış istersen herkeste farklılık gösterir 12 haftada bitecek bir kaide yok... Umarım en kısa zamanda düzene girer
sağolasın canım doktora perşembe gittim normal diyorağır bir şeyler de yemiyorum ..geceleri çok artıyor Rabbim kolaylık versin hepimize inş en kısa zamanda geçer artık bıktım bulantıdan
hamileyken çalışmak çok zor gerçekten sabrediyorum az kaldı tatileAnladım canım umarım geçer, benide iş yerinde yemek kokuları mahvediyor bütün günüm mide bulantısı ile geçiyor fakat istifra edemediğimde içinde hiç rahatlayamıyorum. Biran önce tatile girsekte rahatlasam valla
hamileyken çalışmak çok zor gerçekten sabrediyorum az kaldı tatile
benimde sarı kokulu akıntı ve kasınma var bende p.tesi gidecem bakalım neymişBnm de kotu kokulu sari akintim var, pazartesi gideceğim.mantar mi enfeksyonmu bilmiyorum cnm.bilgisi olan var mi ?
canım akıntıyı kaşıntı takıp edıyosa mantardır gebelıkte oluyo banada olmustu ılk gebelıgımde ama tedavıye gerek kalmadan gecmıstıbenimde sarı kokulu akıntı ve kasınma var bende p.tesi gidecem bakalım neymiş
uyurken vi yerlerin kapalimiydi acep acikta kalmis olmasin :)gunaydın kızlar cok acayıp bı ruya gordum bebegı dogurmusum erken dogurmusum erkek bebektı cok tatlı bıseydı ama garıp olan normal bebekler hamılelıkte vucudun dısına cıkıp gerı gırebılıyolarmıs benım bebegım en son cıktı bı daha gerı gırmeyınce kordonunu kestıler eş içimde kaldı guya bebege zeka testı yapmıslar ıkı omzunun arkasında uzun derin kesik vardı
hahahahahuyurken vi yerlerin kapalimiydi acep acikta kalmis olmasin :)
anam hadı gozun aydın Allah saglık uzun omur versın bebegıneBugün dayanamayıp tekrar doktora gittim. Kesedeki değişiklik ile ilgili rahatlatti beni. Bu sefer bebeğin hareket ettigini de görebildik :) ikili testte kesin bir şey söyleriz ama su an kız gibi görünüyor dedi :)
Allah hayra çevirsin canimgunaydın kızlar cok acayıp bı ruya gordum bebegı dogurmusum erken dogurmusum erkek bebektı cok tatlı bıseydı ama garıp olan normal bebekler hamılelıkte vucudun dısına cıkıp gerı gırebılıyolarmıs benım bebegım en son cıktı bı daha gerı gırmeyınce kordonunu kestıler eş içimde kaldı guya bebege zeka testı yapmıslar ıkı omzunun arkasında uzun derin kesik vardı
anam hadı gozun aydın Allah saglık uzun omur versın bebegıne
amin ınsallahAllah hayra çevirsin canim
amiinnnnnÇok saol canım. Amin inşallah hepimiz bebegine uzun sağlıklı ömürler olsun :)
hadi gözün aydın canım benim doktor cinsiyeti beli değil dedi neden demedi ki sinir oluyorum neden farklı farklı ..bakıyorum da hemen hemen herkesinki tahminde bulunmuş benimki bir şey demediBugün dayanamayıp tekrar doktora gittim. Kesedeki değişiklik ile ilgili rahatlatti beni. Bu sefer bebeğin hareket ettigini de görebildik :) ikili testte kesin bir şey söyleriz ama su an kız gibi görünüyor dedi :)
benimki de demedi canım cumartesi haftaya perinatologa gidicem o der artikhadi gözün aydın canım benim doktor cinsiyeti beli değil dedi neden demedi ki sinir oluyorum neden farklı farklı ..bakıyorum da hemen hemen herkesinki tahminde bulunmuş benimki bir şey demedi
sağlıkla gelsin kızın:)Bugün dayanamayıp tekrar doktora gittim. Kesedeki değişiklik ile ilgili rahatlatti beni. Bu sefer bebeğin hareket ettigini de görebildik :) ikili testte kesin bir şey söyleriz ama su an kız gibi görünüyor dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?