2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Günaydınnn, yediklerinle alakalı olabilir mi acaba? Doktoruna bir danış istersen herkeste farklılık gösterir 12 haftada bitecek bir kaide yok... Umarım en kısa zamanda düzene girer
sağolasın canım doktora perşembe gittim normal diyor ağır bir şeyler de yemiyorum ..geceleri çok artıyor Rabbim kolaylık versin hepimize inş en kısa zamanda geçer artık bıktım bulantıdan

sağolasın canım doktora perşembe gittim normal diyor ağır bir şeyler de yemiyorum ..geceleri çok artıyor Rabbim kolaylık versin hepimize inş en kısa zamanda geçer artık bıktım bulantıdan

Anladım canım umarım geçer, benide iş yerinde yemek kokuları mahvediyor bütün günüm mide bulantısı ile geçiyor fakat istifra edemediğimde içinde hiç rahatlayamıyorum. Biran önce tatile girsekte rahatlasam valla

hamileyken çalışmak çok zor gerçekten sabrediyorum az kaldı tatile

kızlarr günaydın,artık bulntılarım az denecek kadar az çok şükür,hasta modundan cıkıp hamile moduna gecmeye başladım sanırım:) ama bişi sorcam nasıl göbekleriniz cıktı hemen ? benim de cıksın istiyorum .)hamile pantalonu filan giymeye başlayanlar olmuş, bende tık yok ,çok kustum dye mi acaba.51 kiloydum şimdi de 52 filan en fazla..

gunaydın kızlar cok acayıp bı ruya gordum bebegı dogurmusum erken dogurmusum erkek bebektı cok tatlı bıseydı ama garıp olan normal bebekler hamılelıkte vucudun dısına cıkıp gerı gırebılıyolarmıs benım bebegım en son cıktı bı daha gerı gırmeyınce kordonunu kestıler eş içimde kaldı guya bebege zeka testı yapmıslar ıkı omzunun arkasında uzun derin kesik vardı

uyurken vi yerlerin kapalimiydi acep acikta kalmis olmasin :)

Bugün dayanamayıp tekrar doktora gittim. Kesedeki değişiklik ile ilgili rahatlatti beni. Bu sefer bebeğin hareket ettigini de görebildik :) ikili testte kesin bir şey söyleriz ama su an kız gibi görünüyor dedi :)
anam hadı gozun aydın Allah saglık uzun omur versın bebegıne

Allah hayra çevirsin canim

Bugün dayanamayıp tekrar doktora gittim. Kesedeki değişiklik ile ilgili rahatlatti beni. Bu sefer bebeğin hareket ettigini de görebildik :) ikili testte kesin bir şey söyleriz ama su an kız gibi görünüyor dedi :)
hadi gözün aydın canım benim doktor cinsiyeti beli değil dedi neden demedi ki sinir oluyorum neden farklı farklı ..bakıyorum da hemen hemen herkesinki tahminde bulunmuş benimki bir şey demedi

hadi gözün aydın canım benim doktor cinsiyeti beli değil dedi neden demedi ki sinir oluyorum neden farklı farklı ..bakıyorum da hemen hemen herkesinki tahminde bulunmuş benimki bir şey demedi
benimki de demedi canım cumartesi haftaya perinatologa gidicem o der artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…