2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canim ben de kötüyüm ayni. ilac iciyorum. az önce çöp döktüm cikardim yine hamilelik sevincini golgeliyor bulantilar

canim ben de kötüyüm ayni. ilac iciyorum. az önce çöp döktüm cikardim yine hamilelik sevincini golgeliyor bulantilar
Rabbim sabır versin gerçekten çok zor ..artık kendime gelmek istiyorum ..her gün aynı şikayetler akşam 8 olunca uyku bastırıyor hemen yatağa gece bulantım var uykumu kaçırıyor öğürmekten bir hal oldum ..ilaç bana da verdi doktor ama hiç fark etmedi o yüzden kullanmıyoru ..sanırım sana da etki yapmıyor ilaç çıkarmışsın

kullanmsdigimda daha kötüyüm hiçbir seyi severek yemiyorum. meyve peynir ekmek yiyorum yemek hic yemiyorum dun yogurt yedim. corbe ictim çıkardım. su icemiyorum idrarda kan çıkmış. kultur verdim bugün

hadi gözün aydın canım benim doktor cinsiyeti beli değil dedi neden demedi ki sinir oluyorum neden farklı farklı ..bakıyorum da hemen hemen herkesinki tahminde bulunmuş benimki bir şey demedi

Belki emin olmadan bir şey demek istememiştir. Bazı doktorlar kemik yapısından bile tahmin ediyorlar cinsiyeti bizim doktor zaten en erken cinsiyet tahmini yapan doktor olarak ünlü :) sende en kısa zamanda öğrenirsin inşallah :)

kullanmsdigimda daha kötüyüm hiçbir seyi severek yemiyorum. meyve peynir ekmek yiyorum yemek hic yemiyorum dun yogurt yedim. corbe ictim çıkardım. su icemiyorum idrarda kan çıkmış. kultur verdim bugün
çok geçmiş olsun canım

MErhaba annişler biz dün dr.muza gittik 2 kili testi yaptırmak için kanımızı verdik 1 hafta sonra sonuçları alabilimişiz ...
doktoruma bir kaç şeyler sordum ve cevaplarını aldım sizde merak edenler varsa paylaşmak istedim...
denize girebilirmiyim dedim tabiki ama sürekli kuru kalman gerekiyor bikinini değiştirmelisin dedi...
güneş kremi önerdi her gün sürmen gerekir dedi gebelik güneş lekelenmesi olabilirmiş bende dermotolaji onaylı yüz ve vucud kremi aldım ismini hatırlamıyorum ama bir ara yazarım.
akıntılarım çok dedim normal dedi
rahimde bazen ağrı normal dedi rahim büyüyor ve kan oraya daha çok ponpalanıyor damarlar genişliyor dedi.
balıktan tiksindim yiyemiyorum dedim ceviz badem ıspanak ve semiz otu yiyorsan onlardan alınması gereken omegayı alıyorsun şimdilik balık takviyesi yapmamıza gerek yok dedi...
kasık ağrısı normal dedi
çatlak kremi göbek için dedim çok ürün var birisini tavsiye edemem bütçene göre bak dedi... Eczaneye sordum bir krem 90tl ile 200 tl arası kremler var dedi almadım çok pahalı geldi bende cansın bebe yağı önerdi eczacı onu aldım.
Kan şekerimi parmaktan alıyordum korkulacak bir şey yok dedi şimdilik ama gine ölçmeye devam et dedi...
folik asit hapımı artık kes dedi salık ocağının verdiği bir hap vardı decavit diye onu içebilirsin dedi.
tehlikesi olmayan gebeliklerde ( yani ben bu kişilerdenim) oturup kalkmak temizlik yapmak yüzmek yürümek hiç bir engel değildir dedi... hepinizi öptüm sağlıklı güzel gebişler...

canım bir dahaki kontrol 18 haziranda o zamana kaldı benimki

ultrason görüntümü eklesem kim söylüyordu cinsiyetini tahmin eden biri vardı aramızda çok merak ediyorum ama ....

sağol canım bilgilerin için..lekelenme için yüz ve vücut krem ismini verir misin

Bu arada bende aklıma gelmişken yazayım bu haftadan itibaren güneş kremine başlayabilirsiniz demişti doktor ve solante pregna (hamileler için özel) kremini önerdi. Bugun kullandım yapısı gayet güzel ,aklınızda olsun

Eklentiler

• unnamed (15).webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 87
canım ben arkonun 50 faktör olanı aldım nasıl acaba

canım ben arkonun 50 faktör olanı aldım nasıl acaba

Bilemiyorum ki içeriğine bakmak lazım. Eczacı bir arkadaşım güneş kremi önemli (aslında kullanılan her cilt ürünü öyle ) bu yüzden dikkat et demişti ve bana bu kremi önermişti, aynı şekilde doktor da solante pregna al dedi. Sende bir doktoruna sor bakalım o ne diyecek.

http://www.cosdna.com/

Arkadaşlar bu site önemli ölçüde işinize yarayabilir. Kullandığınız kozmetik ürünlerinin içeriğini kontrol edebilirsiniz. Zararlı maddeler kırmızı değerle gösteriliyor.

sedef21 canım sende buradan kontrol edebilirsin güneş kremini.

Slm kizlar mide bulantısı ndan 6.haftadan beri bende cok cektim.bana en iyi dr um vitamin ve mide bulantisi destekli serum veriyor her hafta cok iui geliyo valla.12.haftama girdim bulantidan eser kalmadi ins.boylede devam eder cok sukur.gercekten cok zor 1 ayda 6 kilo verdim ama artik su 3 gundur yiyorum.korkmayin kaybolmasa da azaliuor mide bulantilari rabbim hayirli saglikli evlatlat nasip etsin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…