Söylemedi daha değil dedi meraktan çatlıcam sana söyledi mi canımCanım cinsiyetini söyletmediler mı .sormadın mı.
gunaydın kızlar cok acayıp bı ruya gordum bebegı dogurmusum erken dogurmusum erkek bebektı cok tatlı bıseydı ama garıp olan normal bebekler hamılelıkte vucudun dısına cıkıp gerı gırebılıyolarmıs benım bebegım en son cıktı bı daha gerı gırmeyınce kordonunu kestıler eş içimde kaldı guya bebege zeka testı yapmıslar ıkı omzunun arkasında uzun derin kesik vardı
etkilesimler oluyor ya olmazmi beninkiler bilimkurgu korku gerilim konularinda basi cekiyor :)hahahahahaçıktı cok bunaldıgımdan ustumu ortemıyorum ama uyumadan once 12 haftalık bebek ultrason goruntulerını ızlemıstım belkı ondan olmustur ama baya etkılendım ruyadan
muane ucretini 10 gun icinde gidersen tekrar odemiyorsunc5 gun sonra tekrar git cinsiyetine twkrar baksin bence cnmbekleyecem artık
MErhaba annişler biz dün dr.muza gittik 2 kili testi yaptırmak için kanımızı verdik 1 hafta sonra sonuçları alabilimişiz ...
doktoruma bir kaç şeyler sordum ve cevaplarını aldım sizde merak edenler varsa paylaşmak istedim...
denize girebilirmiyim dedim tabiki ama sürekli kuru kalman gerekiyor bikinini değiştirmelisin dedi...
güneş kremi önerdi her gün sürmen gerekir dedi gebelik güneş lekelenmesi olabilirmiş bende dermotolaji onaylı yüz ve vucud kremi aldım ismini hatırlamıyorum ama bir ara yazarım.
akıntılarım çok dedim normal dedi
rahimde bazen ağrı normal dedi rahim büyüyor ve kan oraya daha çok ponpalanıyor damarlar genişliyor dedi.
balıktan tiksindim yiyemiyorum dedim ceviz badem ıspanak ve semiz otu yiyorsan onlardan alınması gereken omegayı alıyorsun şimdilik balık takviyesi yapmamıza gerek yok dedi...
kasık ağrısı normal dedi
çatlak kremi göbek için dedim çok ürün var birisini tavsiye edemem bütçene göre bak dedi... Eczaneye sordum bir krem 90tl ile 200 tl arası kremler var dedi almadım çok pahalı geldi bende cansın bebe yağı önerdi eczacı onu aldım.
Kan şekerimi parmaktan alıyordum korkulacak bir şey yok dedi şimdilik ama gine ölçmeye devam et dedi...
folik asit hapımı artık kes dedi salık ocağının verdiği bir hap vardı decavit diye onu içebilirsin dedi.
tehlikesi olmayan gebeliklerde ( yani ben bu kişilerdenim) oturup kalkmak temizlik yapmak yüzmek yürümek hiç bir engel değildir dedi... hepinizi öptüm sağlıklı güzel gebişler...
Bnı ıkılı için çağırdı ama gıtmıyorum.cinsiyetinide öğrenmek için 14.haftayı beklicemSöylemedi daha değil dedi meraktan çatlıcam sana söyledi mi canım
uyandıgımda hala gercekten bebekler gırıp cıkıyomuydu dıye dusundum o derece etkılenmısımHadi bakalım , hayırlara vesile olsun diyelim Cidden garip bi rüyaymiş Özellikle bebeklerin çıkıp tekrar girmesi :)
evet ilk hamileliğimdede olmustu krem kullanmıstım kahve leke ve sık sancılarım oluyo onun için gidicem kasıntı ve akıntıyıda soylerimcanım akıntıyı kaşıntı takıp edıyosa mantardır gebelıkte oluyo banada olmustu ılk gebelıgımde ama tedavıye gerek kalmadan gecmıstı
benım bu gebelıgın basındada oldu ama gectı ınsallah tekrarlamaz canım gecmıs olsunevet ilk hamileliğimdede olmustu krem kullanmıstım kahve leke ve sık sancılarım oluyo onun için gidicem kasıntı ve akıntıyıda soylerim
gecen br arkadaş tv de dermatolog demis zeytinyag findik yag badem yagi demis.MErhaba annişler biz dün dr.muza gittik 2 kili testi yaptırmak için kanımızı verdik 1 hafta sonra sonuçları alabilimişiz ...
doktoruma bir kaç şeyler sordum ve cevaplarını aldım sizde merak edenler varsa paylaşmak istedim...
denize girebilirmiyim dedim tabiki ama sürekli kuru kalman gerekiyor bikinini değiştirmelisin dedi...
güneş kremi önerdi her gün sürmen gerekir dedi gebelik güneş lekelenmesi olabilirmiş bende dermotolaji onaylı yüz ve vucud kremi aldım ismini hatırlamıyorum ama bir ara yazarım.
akıntılarım çok dedim normal dedi
rahimde bazen ağrı normal dedi rahim büyüyor ve kan oraya daha çok ponpalanıyor damarlar genişliyor dedi.
balıktan tiksindim yiyemiyorum dedim ceviz badem ıspanak ve semiz otu yiyorsan onlardan alınması gereken omegayı alıyorsun şimdilik balık takviyesi yapmamıza gerek yok dedi...
kasık ağrısı normal dedi
çatlak kremi göbek için dedim çok ürün var birisini tavsiye edemem bütçene göre bak dedi... Eczaneye sordum bir krem 90tl ile 200 tl arası kremler var dedi almadım çok pahalı geldi bende cansın bebe yağı önerdi eczacı onu aldım.
Kan şekerimi parmaktan alıyordum korkulacak bir şey yok dedi şimdilik ama gine ölçmeye devam et dedi...
folik asit hapımı artık kes dedi salık ocağının verdiği bir hap vardı decavit diye onu içebilirsin dedi.
tehlikesi olmayan gebeliklerde ( yani ben bu kişilerdenim) oturup kalkmak temizlik yapmak yüzmek yürümek hiç bir engel değildir dedi... hepinizi öptüm sağlıklı güzel gebişler...
doğrudur canım ama bana biraz kokusu rahatsız edici olduğu için bende cansın bebe aldım bakalım ne kadar işe yarıyacak...gecen br arkadaş tv de dermatolog demis zeytinyag findik yag badem yagi demis.
kızlar saçımı bıtkısel boyayla sıyaha boyadım en azından artık doguma kadar boyamak zorunda kalmam
yok benım doktor boyama dedı ama arkadasım var hamılelıgı boyunca boyamıs bı arkadasımda rofle yaptırmıstı bıse olmadı bıtkısel boyayı aldım 30 dk beklet yazıyodu 10 dakıka beklettımSüper yapmışsın. Benimde düşüncem siyaha boyayıp daha sonra rahat etmek. Ama bir türlü doktora soramadim boyatmaliyim diye. Senin doktorun izin verdi değil mi?
yok benım doktor boyama dedı ama arkadasım var hamılelıgı boyunca boyamıs bı arkadasımda rofle yaptırmıstı bıse olmadı bıtkısel boyayı aldım 30 dk beklet yazıyodu 10 dakıka beklettım
aynen canım dıperım zaten kendı rengımdı çok gırmedım dıplere bıde uzun sure bekletmedımAnladım. benimde çevremde boya yapan hamile örnekleri var ama bir şey olmadığını bilemeyiz ki. Sonradan da bir sürü etkiler çıkabilir. Benimde bunlar kafamı kurcalıyor. Bazılarının doktorları bitkisel boyaya izin veriyor bende gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek. Bu arada diplere surmemeye dikkat ettiysen çok bir sıkıntı olmaz herhalde.
Benim kahverengi lekelenmeler başlamıştı dün . Bugün bi uyandım kahverengiyide geçmiş resmen siyah gelmişti ya . Çamur gibi Bulanık bişi yatıyorum ama Aklım hep orda durmadan lavaboya gidip silip geliyorum meraktan . Kaç gün Sürücek acaba . Acaba bebek büyüdüğü için damarlarda mı kanama oluyo kendimi böyle mi kandırayım
saol cnm cvp için :)Bende idrarda keton çıkmıştı zaten testi tekrarlayinca ayni sonuç çıkınca gerekeni soyler sanırım
haydi gözün aydınBebis cook iyiydi bugun cok sukur ense kalinligi ve burun kemigine iyi dedi kan tahlili verdik bakaljm inss oda iyi cikarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?