2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Hadi bakalım , hayırlara vesile olsun diyelim Cidden garip bi rüyaymiş Özellikle bebeklerin çıkıp tekrar girmesi :)

hahahahah açıktı cok bunaldıgımdan ustumu ortemıyorum ama uyumadan once 12 haftalık bebek ultrason goruntulerını ızlemıstım belkı ondan olmustur ama baya etkılendım ruyadan
etkilesimler oluyor ya olmazmi beninkiler bilimkurgu korku gerilim konularinda basi cekiyor :)

bekleyecem artık
muane ucretini 10 gun icinde gidersen tekrar odemiyorsunc5 gun sonra tekrar git cinsiyetine twkrar baksin bence cnm

Sağolasın canm Güzel bilgilendirme olmuş :)

Merhaba arkadaşlar bende inşallah aralık annesi olucam ikinci bebeğim nasips e inşallah hepimiz sağ salim kucagimiz a alırız bebislerimizi

canım akıntıyı kaşıntı takıp edıyosa mantardır gebelıkte oluyo banada olmustu ılk gebelıgımde ama tedavıye gerek kalmadan gecmıstı
evet ilk hamileliğimdede olmustu krem kullanmıstım kahve leke ve sık sancılarım oluyo onun için gidicem kasıntı ve akıntıyıda soylerim

gecen br arkadaş tv de dermatolog demis zeytinyag findik yag badem yagi demis.

kızlar saçımı bıtkısel boyayla sıyaha boyadım en azından artık doguma kadar boyamak zorunda kalmam

Süper yapmışsın. Benimde düşüncem siyaha boyayıp daha sonra rahat etmek. Ama bir türlü doktora soramadim boyatmaliyim diye. Senin doktorun izin verdi değil mi?

Süper yapmışsın. Benimde düşüncem siyaha boyayıp daha sonra rahat etmek. Ama bir türlü doktora soramadim boyatmaliyim diye. Senin doktorun izin verdi değil mi?
yok benım doktor boyama dedı ama arkadasım var hamılelıgı boyunca boyamıs bı arkadasımda rofle yaptırmıstı bıse olmadı bıtkısel boyayı aldım 30 dk beklet yazıyodu 10 dakıka beklettım

yok benım doktor boyama dedı ama arkadasım var hamılelıgı boyunca boyamıs bı arkadasımda rofle yaptırmıstı bıse olmadı bıtkısel boyayı aldım 30 dk beklet yazıyodu 10 dakıka beklettım

Anladım. benimde çevremde boya yapan hamile örnekleri var ama bir şey olmadığını bilemeyiz ki. Sonradan da bir sürü etkiler çıkabilir. Benimde bunlar kafamı kurcalıyor. Bazılarının doktorları bitkisel boyaya izin veriyor bende gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek. Bu arada diplere surmemeye dikkat ettiysen çok bir sıkıntı olmaz herhalde.

Benim kahverengi lekelenmeler başlamıştı dün . Bugün bi uyandım kahverengiyide geçmiş resmen siyah gelmişti ya . Çamur gibi Bulanık bişi yatıyorum ama Aklım hep orda durmadan lavaboya gidip silip geliyorum meraktan . Kaç gün Sürücek acaba . Acaba bebek büyüdüğü için damarlarda mı kanama oluyo kendimi böyle mi kandırayım

aynen canım dıperım zaten kendı rengımdı çok gırmedım dıplere bıde uzun sure bekletmedım

Bana kalırsa clexane iğnenin dozu fazla geliyor. Doktorunla doz olayını konuş ama eğer ki doktorun kan pihtisi konusuna çok fazla hâkim değilse mutlaka bir hematologa git ve kullandığin dozu onaylat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…