2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Son düzenleme:
Bana kalırsa clexane iğnenin dozu fazla geliyor. Doktorunla doz olayını konuş ama eğer ki doktorun kan pihtisi konusuna çok fazla hâkim değilse mutlaka bir hematologa git ve kullandığin dozu onaylat.
Öyle mi dersin canım ya hatta ben coraspirini de kestim . Benim kesin olarak pıhtılaşma sorunum yok doktor riske atmayalım diye vermişti daha önce düşük Yaşadığım için . Benimde aklıma gelmiyo değil ama Dediğin gibi bi araştırma yapmam gerek çünki çocukta bi sorun yok herşey gayet normal görünüyor teşekkürler canım

hamile pantolonu falan değil de göbeğim çıksın istiyorum ben de artık, onu daha çok hissedebilirim gibi geliyo gözümle görünce ben de 53'ten 51'e düştüm. adet öncesi şişkinlik gibi bişey var orada ama hepsi bu kilo almaktan kaçınıyorum, Allah'tan doktorum da çok karşı gereksiz alınan kiloya.

Bana kalırsa clexane iğnenin dozu fazla geliyor. Doktorunla doz olayını konuş ama eğer ki doktorun kan pihtisi konusuna çok fazla hâkim değilse mutlaka bir hematologa git ve kullandığin dozu onaylat.
ben de cleksan 0.6 kullanıyorum

benimde sarı kokulu akıntı ve kasınma var bende p.tesi gidecem bakalım neymiş
inşallah kötü bir şey yoktur kızlar, bebekle bir etkileşimi var mı bilmiyorum, umarım yoktur. ama doktorum bu veya benzeri herhangi bir şey olursa mutlaka haberim olsun demişti bana geçen hafta. akıntıda renk değişimi, pembelik, koku, kaşıntı vs.. inşallah sakıncalı bir durum yoktur ve olmaz. Allah korusun bebelerimizi

amin canım inşallah bebeklerimiz saglıklıdır cok merak ediyorum bende bian once p.tesi olsa da gitsem

aaa kimmiş ki o, nerdeydin fridakhlo'cum sen hangi şehirde?

Okurken bir an ben mi yazdım bunu dedim Geçen hafta cumartesi hemen hemen aynı dialoğu yaşamışız doktorla. Deniz ve tatil hakkında sordum ben de ve 32. haftaya kadar yolculukla ilgili bi kısıtlama olmadığını, dilediğimiz gibi tatil planı yapabileceğimizi söyledi. Denize havuza girebilirsin ama bikinini değiştirip kuru kalmak şartıyla dedi. Balıktan tiksindiysen, yiyemiyorsan badem-ceviz-fındığı ihmal etme dedi. Akıntı yoğunluğunun renk ve koku olmadıkça normal olduğunu, aksi takdirde haberi olmasını istediğini söyledi. Kasık bölgesinde küçük kramplar ya da kasılmalar olabileceğini ve bunda korkulacak bir şey olmadığını söyledi. Bu ay son folikasit tabletim olduğunu, bitince multivitamine geçeceğimizi söyledi. Sadece koruyucu krem hakkında danışmadım ben ve kan şekeri bakılmıyor bana öyle.

Canım seni kafanı karıştırmak asla istemem sonuçta bu iğneler zararlı değil ama bak fazla gelmesi durumunda kanamaya yol açıyor. Test yaptırmadan pihtilasma var mi yok mu emin olmadan iğne olman yanlış geliyor bana. Pıhtı sorunlari da derece derece diyelim ki sende çok fazla pıhtı vardı o zaman neye göre iğne vurulacaktin. Zaman alan bir test ama vakit kaybetme tip fakültesinde ücretsiz yaptir bu testi eğer pıhtı sorunun yoksa iğneyi olmana hiç gerek yok. Eğer varsa da değerlerine göre olursun iğneni.

ben de cleksan 0.6 kullanıyorum

Bende 0.6 İle başladım iki gündür sabah akşam 0.4 vuruluyorum. Bana yeterli gelmedi 0.6. kan pihtim çok yüksek iki gende de homozigot mutasyon var.

aaa kimmiş ki o, nerdeydin fridakhlo'cum sen hangi şehirde?

Antepteyim :) yakınlarda misin ?

Son düzenleme:
kızlar saçımı bıtkısel boyayla sıyaha boyadım en azından artık doguma kadar boyamak zorunda kalmam
iyi yapmışsın, bana da bitkisel boyayla boyayabileceğimi söyleyen arkadaşlar oldu ama cesaret edemiyorum. çok kötü durumda sayılmaz şimdilik renk farkı

Allah korusun cnm dr.una bilgi vermelisin mutlaka. ALlah korusun bebelerimizi.

Bende cleAxe 0.4 ve aspirin kullanıyorum benim tüm testlerin yapıldı pıhtılaşma yok bende önlem için kullanıyorum 1. Çocuğum da da kullandım hatta normal doğum yaptım bir sürü araştırma yaptırım cleaXE kullananlara normal doğum önerilmiyoor diye falan .yani doktorunuza güvenin ve vücudumuzu iyi dinleyin o size ters giden bişey olduğunda haber verir. Kahverengi akıntı bendede olmuştu kırmızı renk olmadıkça korkmayin

Anladım canım est sen bu konuda daha tecrübelisin . Eşimin görevi nedeniyle Iğdır'da oturuyoruz malum burdada araştırma hastanesi yok ANCA Erzurum'a falan gidersek yaptırırız oda sıkıntı uzun Sürüyor diye . Öyüzden biraz kararsızlık var Allah korusun iğneyi bıraksak pıhtılaşma varsa kaybederim bırakmasak pıhtılaşma yoksa habire kanama lekelenmeler olucak bende bilemedim ne yapmalıyım diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…