merhaba arkadaşlar, şu rutin gebelik testlerinde idrarında mikrop çıkan var mı acaba bnm gibi? bu ne anlama geliyor bilginiz var mı?
Benim cikti canim idrar kulturu verdim o temiz cikti bol bol su ic dedi doktorum.
Öyle mi dersin canım ya hatta ben coraspirini de kestim . Benim kesin olarak pıhtılaşma sorunum yok doktor riske atmayalım diye vermişti daha önce düşük Yaşadığım için . Benimde aklıma gelmiyo değil ama Dediğin gibi bi araştırma yapmam gerek çünki çocukta bi sorun yok herşey gayet normal görünüyor teşekkürler canımBana kalırsa clexane iğnenin dozu fazla geliyor. Doktorunla doz olayını konuş ama eğer ki doktorun kan pihtisi konusuna çok fazla hâkim değilse mutlaka bir hematologa git ve kullandığin dozu onaylat.
hamile pantolonu falan değil de göbeğim çıksın istiyorum ben de artık, onu daha çok hissedebilirim gibi geliyo gözümle görüncekızlarr günaydın,artık bulntılarım az denecek kadar az çok şükür,hasta modundan cıkıp hamile moduna gecmeye başladım sanırım:) ama bişi sorcam nasıl göbekleriniz cıktı hemen ? benim de cıksın istiyorum .)hamile pantalonu filan giymeye başlayanlar olmuş, bende tık yok ,çok kustum dye mi acaba.51 kiloydum şimdi de 52 filan en fazla..
tsk ederimm :)benım bu gebelıgın basındada oldu ama gectı ınsallah tekrarlamaz canım gecmıs olsun
ben de cleksan 0.6 kullanıyorumBana kalırsa clexane iğnenin dozu fazla geliyor. Doktorunla doz olayını konuş ama eğer ki doktorun kan pihtisi konusuna çok fazla hâkim değilse mutlaka bir hematologa git ve kullandığin dozu onaylat.
inşallah kötü bir şey yoktur kızlar, bebekle bir etkileşimi var mı bilmiyorum, umarım yoktur. ama doktorum bu veya benzeri herhangi bir şey olursa mutlaka haberim olsun demişti bana geçen hafta. akıntıda renk değişimi, pembelik, koku, kaşıntı vs.. inşallah sakıncalı bir durum yoktur ve olmaz. Allah korusun bebelerimizibenimde sarı kokulu akıntı ve kasınma var bende p.tesi gidecem bakalım neymiş
amin canım inşallah bebeklerimiz saglıklıdır cok merak ediyorum bende bian once p.tesi olsa da gitseminşallah kötü bir şey yoktur kızlar, bebekle bir etkileşimi var mı bilmiyorum, umarım yoktur. ama doktorum bu veya benzeri herhangi bir şey olursa mutlaka haberim olsun demişti bana geçen hafta. akıntıda renk değişimi, pembelik, koku, kaşıntı vs.. inşallah sakıncalı bir durum yoktur ve olmaz. Allah korusun bebelerimizi
aaa kimmiş ki o, nerdeydin fridakhlo'cum sen hangi şehirde?Belki emin olmadan bir şey demek istememiştir. Bazı doktorlar kemik yapısından bile tahmin ediyorlar cinsiyeti bizim doktor zaten en erken cinsiyet tahmini yapan doktor olarak ünlü :) sende en kısa zamanda öğrenirsin inşallah :)
Okurken bir an ben mi yazdım bunu dedimMErhaba annişler biz dün dr.muza gittik 2 kili testi yaptırmak için kanımızı verdik 1 hafta sonra sonuçları alabilimişiz ...
doktoruma bir kaç şeyler sordum ve cevaplarını aldım sizde merak edenler varsa paylaşmak istedim...
denize girebilirmiyim dedim tabiki ama sürekli kuru kalman gerekiyor bikinini değiştirmelisin dedi...
güneş kremi önerdi her gün sürmen gerekir dedi gebelik güneş lekelenmesi olabilirmiş bende dermotolaji onaylı yüz ve vucud kremi aldım ismini hatırlamıyorum ama bir ara yazarım.
akıntılarım çok dedim normal dedi
rahimde bazen ağrı normal dedi rahim büyüyor ve kan oraya daha çok ponpalanıyor damarlar genişliyor dedi.
balıktan tiksindim yiyemiyorum dedim ceviz badem ıspanak ve semiz otu yiyorsan onlardan alınması gereken omegayı alıyorsun şimdilik balık takviyesi yapmamıza gerek yok dedi...
kasık ağrısı normal dedi
çatlak kremi göbek için dedim çok ürün var birisini tavsiye edemem bütçene göre bak dedi... Eczaneye sordum bir krem 90tl ile 200 tl arası kremler var dedi almadım çok pahalı geldi bende cansın bebe yağı önerdi eczacı onu aldım.
Kan şekerimi parmaktan alıyordum korkulacak bir şey yok dedi şimdilik ama gine ölçmeye devam et dedi...
folik asit hapımı artık kes dedi salık ocağının verdiği bir hap vardı decavit diye onu içebilirsin dedi.
tehlikesi olmayan gebeliklerde ( yani ben bu kişilerdenim) oturup kalkmak temizlik yapmak yüzmek yürümek hiç bir engel değildir dedi... hepinizi öptüm sağlıklı güzel gebişler...
Maşallah cnm Allah tamamına erdirsin.kizlar ikili test gusel cikti darisi yapacaklarin basinaaaa
Öyle mi dersin canım ya hatta ben coraspirini de kestim . Benim kesin olarak pıhtılaşma sorunum yok doktor riske atmayalım diye vermişti daha önce düşük Yaşadığım için . Benimde aklıma gelmiyo değil ama Dediğin gibi bi araştırma yapmam gerek çünki çocukta bi sorun yok herşey gayet normal görünüyor teşekkürler canım
ben de cleksan 0.6 kullanıyorum
aaa kimmiş ki o, nerdeydin fridakhlo'cum sen hangi şehirde?
iyi yapmışsın, bana da bitkisel boyayla boyayabileceğimi söyleyen arkadaşlar oldu ama cesaret edemiyorum. çok kötü durumda sayılmaz şimdilik renk farkıkızlar saçımı bıtkısel boyayla sıyaha boyadım en azından artık doguma kadar boyamak zorunda kalmam
Allah korusun cnm dr.una bilgi vermelisin mutlaka. ALlah korusun bebelerimizi.Benim kahverengi lekelenmeler başlamıştı dün . Bugün bi uyandım kahverengiyide geçmiş resmen siyah gelmişti ya . Çamur gibi Bulanık bişi yatıyorum ama Aklım hep orda durmadan lavaboya gidip silip geliyorum meraktan . Kaç gün Sürücek acaba . Acaba bebek büyüdüğü için damarlarda mı kanama oluyo kendimi böyle mi kandırayım
evet uçakla 1 saat sanırım aramızAntepteyim :) yakınlarda misin ?
evet uçakla 1 saat sanırım aramızİstanbul Atatürk Havalimanı'na komşuyum. Aslen oralı mısın sen?
aynen öyle :)) ben de Antalyalıyım aslen.istanbul içi dolaşmaktan daha hızlı gelirsin Antep 'e :))) Yok Bursaliyim ama burada yaşıyorum 4 yıldır.
Bende cleAxe 0.4 ve aspirin kullanıyorum benim tüm testlerin yapıldı pıhtılaşma yok bende önlem için kullanıyorum 1. Çocuğum da da kullandım hatta normal doğum yaptım bir sürü araştırma yaptırım cleaXE kullananlara normal doğum önerilmiyoor diye falan .yani doktorunuza güvenin ve vücudumuzu iyi dinleyin o size ters giden bişey olduğunda haber verir. Kahverengi akıntı bendede olmuştu kırmızı renk olmadıkça korkmayinCanım seni kafanı karıştırmak asla istemem sonuçta bu iğneler zararlı değil ama bak fazla gelmesi durumunda kanamaya yol açıyor. Test yaptırmadan pihtilasma var mi yok mu emin olmadan iğne olman yanlış geliyor bana. Pıhtı sorunlari da derece derece diyelim ki sende çok fazla pıhtı vardı o zaman neye göre iğne vurulacaktin. Zaman alan bir test ama vakit kaybetme tip fakültesinde ücretsiz yaptir bu testi eğer pıhtı sorunun yoksa iğneyi olmana hiç gerek yok. Eğer varsa da değerlerine göre olursun iğneni.
Bende 0.6 İle başladım iki gündür sabah akşam 0.4 vuruluyorum. Bana yeterli gelmedi 0.6. kan pihtim çok yüksek iki gende de homozigot mutasyon var.
Antepteyim :) yakınlarda misin ?
ben de istanbul sabiha gökçene komşuyum canım:)9evet uçakla 1 saat sanırım aramızİstanbul Atatürk Havalimanı'na komşuyum. Aslen oralı mısın sen?
Anladım canım est sen bu konuda daha tecrübelisin . Eşimin görevi nedeniyle Iğdır'da oturuyoruz malum burdada araştırma hastanesi yok ANCA Erzurum'a falan gidersek yaptırırız oda sıkıntı uzun Sürüyor diye . Öyüzden biraz kararsızlık var Allah korusun iğneyi bıraksak pıhtılaşma varsa kaybederim bırakmasak pıhtılaşma yoksa habire kanama lekelenmeler olucak bende bilemedim ne yapmalıyım diye .Canım seni kafanı karıştırmak asla istemem sonuçta bu iğneler zararlı değil ama bak fazla gelmesi durumunda kanamaya yol açıyor. Test yaptırmadan pihtilasma var mi yok mu emin olmadan iğne olman yanlış geliyor bana. Pıhtı sorunlari da derece derece diyelim ki sende çok fazla pıhtı vardı o zaman neye göre iğne vurulacaktin. Zaman alan bir test ama vakit kaybetme tip fakültesinde ücretsiz yaptir bu testi eğer pıhtı sorunun yoksa iğneyi olmana hiç gerek yok. Eğer varsa da değerlerine göre olursun iğneni.
Bende 0.6 İle başladım iki gündür sabah akşam 0.4 vuruluyorum. Bana yeterli gelmedi 0.6. kan pihtim çok yüksek iki gende de homozigot mutasyon var.
Antepteyim :) yakınlarda misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?