Âmin canım benim âmin . Her dönemi farklı bi sitres gerçekten Rabbim yardımcımız olsunAllah korusun cnm dr.una bilgi vermelisin mutlaka. ALlah korusun bebelerimizi.
Peki ne kadar zamanda geçmişti kahverengi akıntı yatmışmıydın geçmesi için yoksa normal hayatına devam mı etmiştin canımBende cleAxe 0.4 ve aspirin kullanıyorum benim tüm testlerin yapıldı pıhtılaşma yok bende önlem için kullanıyorum 1. Çocuğum da da kullandım hatta normal doğum yaptım bir sürü araştırma yaptırım cleaXE kullananlara normal doğum önerilmiyoor diye falan .yani doktorunuza güvenin ve vücudumuzu iyi dinleyin o size ters giden bişey olduğunda haber verir. Kahverengi akıntı bendede olmuştu kırmızı renk olmadıkça korkmayin
Oo hemşerimsin ben antalyadayim :))aynen öyle :)) ben de Antalyalıyım aslen.
Ben varım canim yakınlarinda:)Antepteyim :) yakınlarda misin ?
benim de mthfrc677t homozigot protrombin heterozigot. iki düşük var. ben de hatayda oturuyorum is nedeniyleCanım seni kafanı karıştırmak asla istemem sonuçta bu iğneler zararlı değil ama bak fazla gelmesi durumunda kanamaya yol açıyor. Test yaptırmadan pihtilasma var mi yok mu emin olmadan iğne olman yanlış geliyor bana. Pıhtı sorunlari da derece derece diyelim ki sende çok fazla pıhtı vardı o zaman neye göre iğne vurulacaktin. Zaman alan bir test ama vakit kaybetme tip fakültesinde ücretsiz yaptir bu testi eğer pıhtı sorunun yoksa iğneyi olmana hiç gerek yok. Eğer varsa da değerlerine göre olursun iğneni.
Bende 0.6 İle başladım iki gündür sabah akşam 0.4 vuruluyorum. Bana yeterli gelmedi 0.6. kan pihtim çok yüksek iki gende de homozigot mutasyon var.
Antepteyim :) yakınlarda misin ?
Progestan kullanmistim 1 hafta kadar va jinadan ama 11 haftaya kadar olmuştu doktora kontrole gitmiştim bu tür lekelwnmeler bebek kendine yer açtığı için kılcal damarlarda oluyor demişti normal hayatıma devam ettim canım yatmadim zaten 1-2 gün olur geçer sonra 1 hafta sonra falan bidaha belli haftaya kadar 4- 5 kez lekeler olmustuPeki ne kadar zamanda geçmişti kahverengi akıntı yatmışmıydın geçmesi için yoksa normal hayatına devam mı etmiştin canım
ben dun kestim 14. haftada yeniden baslayacagim proluton iğnesi neArkadaşlar progestan kullanan var mi aranızda sersem gibiyim resmen
Ben bir kuru bitirdim iğne sini de kullandım hala rahimde kanama var sizin de mi düşük tehlikesi vardiben dun kestim 14. haftada yeniden baslayacagim proluton iğnesi ne
antepte hangi doktora gidiyorsunistanbul içi dolaşmaktan daha hızlı gelirsin Antep 'e :))) Yok Bursaliyim ama burada yaşıyorum 4 yıldır.
9. haftada kanamam oldu daha oncede iki düştüğüm bir de 25 haftalik erken dogum var. bu nedenle kullandim simdiye dek. 14. haftadan sonra haftada yarim doz igne olcam erken dogmasin diye 34. haftaya dek.Ben bir kuru bitirdim iğne sini de kullandım hala rahimde kanama var sizin de mi düşük tehlikesi vardi
az once fön ıcın kuafore gıttım onada sordum hıc bı zararı yok dedı bana prof dr geldı hamıle sacını boyatmaya ona sordum o bıle zararı yok dedı dedıiyi yapmışsın, bana da bitkisel boyayla boyayabileceğimi söyleyen arkadaşlar oldu ama cesaret edemiyorum. çok kötü durumda sayılmaz şimdilik renk farkı
İnşallah sağ salim kucağına alırsın bende kanama yok ama icra gorunuyor9. haftada kanamam oldu daha oncede iki düştüğüm bir de 25 haftalik erken dogum var. bu nedenle kullandim simdiye dek. 14. haftadan sonra haftada yarim doz igne olcam erken dogmasin diye 34. haftaya dek.
Ben kullanıyorum cnm beni mahfetti o ilaç. Mide bulantısı baş dönmesi cok yan etkisi var.Arkadaşlar progestan kullanan var mi aranızda sersem gibiyim resmen
Csnim bana da bakar misin 1986 1983 bizim deKizlar meraba dun yeni bir cinsiyet belirleme yontemi ogrendim yapanlar % 90 cikiyor diyor biz yaptik erkek cikti annenin ve babanin dogum yillari yaziliyor erkeklerde 4 er yil kadinlarda3 er yil ekleniyor bu yillar gen yenilenme yillariymis 2015 yilina kimin denk geliyorsa baba ise erkek kadin ise kiz bebis ouyormus
Canim 4. Gebeligin bu ve digerinin siskinligi bitmeden hamile kaldin gayet normal gecer merak etmebenım gobek hıc gerı ınmıyo artık hep ilerı gıdıyo oncekı gebelıklerdende kalma ama bu ne yaa
Pozisyonundan anlasilmiyor canin ama cikinti yok erkek gibi degil sankiBenimkinin belli mi canım ben anlayamadım
anlayan varsa tahminlerinizi bekliyorum kızlar
Ben de son 1 haftadir yiyorum 1 kg almisim :) ilk ay 2 kg gaywt normal sikma caniniKizlar ,hamileliğim ilk 15 günün çok güzel ve sağlikli bir listeyle besleniyordum ne zamanki listeyi bozdum 2 kilo merhaba dedi banailk hamileliğimde 22 kilo almistim tanker gibi dolaşiyordum bunda en fazla 15 alayim derken 30 bulacam gibi
Cok su icmiyor olabilir misinbenim de idrarda kan çıkmış yarin kültür vercem
Benim de esim erkek istiyor 1 oglum var. Zaten ikk cocugum erkej olmasaydi esim erkek olana kadar ugrasirdiOğlum var birde kizim olursa güzel olur
Ama Esim yine erkek istiyor bakalim ne olacak
Tabi herşeyden önce saglik
benim bildigim, kanama olmus icerde ve o kanama durmus. O siyah camur gibi olanlar kurumus kan pihtilari. Riskli ve korkulacak birsey yok bencr. Cok gecmis olsunBenim kahverengi lekelenmeler başlamıştı dün . Bugün bi uyandım kahverengiyide geçmiş resmen siyah gelmişti ya . Çamur gibi Bulanık bişi yatıyorum ama Aklım hep orda durmadan lavaboya gidip silip geliyorum meraktan . Kaç gün Sürücek acaba . Acaba bebek büyüdüğü için damarlarda mı kanama oluyo kendimi böyle mi kandırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?