2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Peki ne kadar zamanda geçmişti kahverengi akıntı yatmışmıydın geçmesi için yoksa normal hayatına devam mı etmiştin canım

benim de mthfrc677t homozigot protrombin heterozigot. iki düşük var. ben de hatayda oturuyorum is nedeniyle

Peki ne kadar zamanda geçmişti kahverengi akıntı yatmışmıydın geçmesi için yoksa normal hayatına devam mı etmiştin canım
Progestan kullanmistim 1 hafta kadar va jinadan ama 11 haftaya kadar olmuştu doktora kontrole gitmiştim bu tür lekelwnmeler bebek kendine yer açtığı için kılcal damarlarda oluyor demişti normal hayatıma devam ettim canım yatmadim zaten 1-2 gün olur geçer sonra 1 hafta sonra falan bidaha belli haftaya kadar 4- 5 kez lekeler olmustu

Ben bir kuru bitirdim iğne sini de kullandım hala rahimde kanama var sizin de mi düşük tehlikesi vardi
9. haftada kanamam oldu daha oncede iki düştüğüm bir de 25 haftalik erken dogum var. bu nedenle kullandim simdiye dek. 14. haftadan sonra haftada yarim doz igne olcam erken dogmasin diye 34. haftaya dek.

iyi yapmışsın, bana da bitkisel boyayla boyayabileceğimi söyleyen arkadaşlar oldu ama cesaret edemiyorum. çok kötü durumda sayılmaz şimdilik renk farkı
az once fön ıcın kuafore gıttım onada sordum hıc bı zararı yok dedı bana prof dr geldı hamıle sacını boyatmaya ona sordum o bıle zararı yok dedı dedı

9. haftada kanamam oldu daha oncede iki düştüğüm bir de 25 haftalik erken dogum var. bu nedenle kullandim simdiye dek. 14. haftadan sonra haftada yarim doz igne olcam erken dogmasin diye 34. haftaya dek.
İnşallah sağ salim kucağına alırsın bende kanama yok ama icra gorunuyor

bera3 ben yaklasık 7 haftadır kullanıyorum ilacı. günde 4 ile basladık, 3e dustu, sımdı de 2 ıcıyorum. 4 kere de ıgnesını vuruldum. en son vuruldugum pruloton depottu. yan etkılerı cok fazla. ozellıkle ılacı ıctıkten sonra agzımın tadı muthıs degısıyo. tansıyon yerlere ınıyo.

Bende bugün doktora gittim şükürler olsun iyi ultraeyonda ilk uyuyodu ilk başta üzüldüm hareketlerini goremicem diye sonra bir uyandı bebeğim yerinde durmuyordu bir baktık ayağını tuttu.cok güzel bir duygu 2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman cinsiyet tahmini yapıcak. Bu arada bende konuştum eğer sağlıklı bir hamilelik geciriyorsan yolculuğun hiç bir şekli zarar vermez dedi tabi molalarda yürümek şartıyla. 2li ve 3 lu testlerden bahsetti Dawn sendromu iiçin bakılıyor dedi eğer gebeliği sonlandirmayacaksan yaptirmana gerek yok dedi.zaten ultraeyonda bugün ense kalinliginada baktı burun kemiginide gördü zaten bunlara bakılıyor 2 li testte işte böyle uzun yazdım ama kusura bakmayın.

Bu arada alıntı yapamadım.ama şunu da soylim benimde idrarda sıkıntı çıktı geçen hafta idrarda hem kan vardı hemde lokosit yüksekti hemen kültür verdim kültür temiz cikti.ilac yazmadi doktorum bol su ic dedi.hamile kadınlarda idrar yolları açık olduğu için çabuk mikrop kapabiliyormusuz.ozellikle idrarimizi çok tutmamamiz gerekiyor ve temiz wcleri kullanmamız gerekiyor.

Csnim bana da bakar misin 1986 1983 bizim de
benım gobek hıc gerı ınmıyo artık hep ilerı gıdıyo oncekı gebelıklerdende kalma ama bu ne yaa
Canim 4. Gebeligin bu ve digerinin siskinligi bitmeden hamile kaldin gayet normal gecer merak etme
Benimkinin belli mi canım ben anlayamadım
anlayan varsa tahminlerinizi bekliyorum kızlar
Pozisyonundan anlasilmiyor canin ama cikinti yok erkek gibi degil sanki
Ben de son 1 haftadir yiyorum 1 kg almisim :) ilk ay 2 kg gaywt normal sikma canini
benim de idrarda kan çıkmış yarin kültür vercem
Cok su icmiyor olabilir misin vucut susuz kalincada olur. Cok gecmis olsun
Oğlum var birde kizim olursa güzel olur
Ama Esim yine erkek istiyor bakalim ne olacak
Tabi herşeyden önce saglik
Benim de esim erkek istiyor 1 oglum var. Zaten ikk cocugum erkej olmasaydi esim erkek olana kadar ugrasirdi
benim bildigim, kanama olmus icerde ve o kanama durmus. O siyah camur gibi olanlar kurumus kan pihtilari. Riskli ve korkulacak birsey yok bencr. Cok gecmis olsun

Bu hamilelik bulantıları beni mahvediyor özellikle akşamları çok artıyor benim aksamlari ruh gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…