Pozisyonundan anlasilmiyor canin ama cikinti yok erkek gibi degil sanki
Hadi ya iyiymiss :)) Benimde dipler acildi bende koyultucam mecburen siyah yapicam yasimi buyuk gosterio ama acilir doguma kadaraz once fön ıcın kuafore gıttım onada sordum hıc bı zararı yok dedı bana prof dr geldı hamıle sacını boyatmaya ona sordum o bıle zararı yok dedı dedı
nım eğertüyayo gören kişi hamileyse kız gördüyse kızı erkek gördüyse oğlu olur geçen gün bende kız gördüm de ordan araştırdım biliyorum eğer hamile değilsen kız görüyorsan oğlan olucak oluyorKizlar herkese merhaba, telden giriyorum kisa yazdim cevaplari yanlis anlasilmasin. Cok okuyamadim grcmisi umarim herkes iyidir.
elifeva cim ben de 2 kezz ruyamda doktorun %90 kizin olacak ve cok hayirli bir evlat olacagini soyledigini duydum. Hepsinde hamileyim ve doktor kizin okacak diyor. Acaba tersi mi cikar ruyalarin. Allah hayirli evlatlar nasip etsin hepimiza
Benim doktorum hapı fitil olarak kullanmamı istemişti ben o şekilde kullamdım..yan etkisi böyle kullanınca maksimum etki minimum yanetki olucak dedi doktorunuzla görüşüp o sekilde kullanabilirsinizBen kullanıyorum cnm beni mahfetti o ilaç. Mide bulantısı baş dönmesi cok yan etkisi var.
Ay benimde çok bulaniyo diş fircalarken hic aklima gelmezdi dis macunundan midem bulanacagi ben zor tutup gircaliyorum.mecburen sonra oguruyom tabi :)))Kizlar dis macunundann midem bulaniyor dislerimi defircalamam lazim ne yapayim yardim edin
Ben de bugune kadar zorladim fircaladim ama bugun artk macunu gorunce bile bulanmaya basladi napcaz bole bilmiyorummmAy benimde çok bulaniyo diş fircalarken hic aklima gelmezdi dis macunundan midem bulanacagi ben zor tutup gircaliyorum.mecburen sonra oguruyom tabi :)))
canım benikmkinin ense kalınlığı 0.77 mm doktor iyi dedi 3 mm altındaysa iyi dedi seninki de iyi bence..boyu da maşallah :)benimkinin boyu 59.59 mm idi perşembe günüŞuan boyu da 6.1 cm nasıl sizce?
tam olarak kaç günlüksünŞuan boyu da 6.1 cm nasıl sizce?
Aynen allah yadimcimiz olsunBen de bugune kadar zorladim fircaladim ama bugun artk macunu gorunce bile bulanmaya basladi napcaz bole bilmiyorummm
diş hekimi tanıdığım macun kullanmadanda dişin fırçalanabilieceğini söylemişti maksat yiyeceklerin asitinin orda kalmaması macun kullanmadanda fırçalayabilirsinizKizlar dis macunundann midem bulaniyor dislerimi defircalamam lazim ne yapayim yardim edin
Aynen beni de tansiyonun düşüyor sürekli uyku isteği oğlum da küçük zor oluyor canimBen kullanıyorum cnm beni mahfetti o ilaç. Mide bulantısı baş dönmesi cok yan etkisi var.
Bende ivmesini oldum ucle başladım ikiye düştü hayirlisi ile geçse su donembera3 ben yaklasık 7 haftadır kullanıyorum ilacı. günde 4 ile basladık, 3e dustu, sımdı de 2 ıcıyorum. 4 kere de ıgnesını vuruldum. en son vuruldugum pruloton depottu. yan etkılerı cok fazla. ozellıkle ılacı ıctıkten sonra agzımın tadı muthıs degısıyo. tansıyon yerlere ınıyo.
İki hafta sonra kontrol var bende öyle isteyeceğimBenim doktorum hapı fitil olarak kullanmamı istemişti ben o şekilde kullamdım..yan etkisi böyle kullanınca maksimum etki minimum yanetki olucak dedi doktorunuzla görüşüp o sekilde kullanabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?