2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar herkese merhaba, telden giriyorum kisa yazdim cevaplari yanlis anlasilmasin. Cok okuyamadim grcmisi umarim herkes iyidir.

elifeva cim ben de 2 kezz ruyamda doktorun %90 kizin olacak ve cok hayirli bir evlat olacagini soyledigini duydum. Hepsinde hamileyim ve doktor kizin okacak diyor. Acaba tersi mi cikar ruyalarin. Allah hayirli evlatlar nasip etsin hepimiza

Ca
nım eğertüyayo gören kişi hamileyse kız gördüyse kızı erkek gördüyse oğlu olur geçen gün bende kız gördüm de ordan araştırdım biliyorum eğer hamile değilsen kız görüyorsan oğlan olucak oluyor

Ben kullanıyorum cnm beni mahfetti o ilaç. Mide bulantısı baş dönmesi cok yan etkisi var.
Benim doktorum hapı fitil olarak kullanmamı istemişti ben o şekilde kullamdım..yan etkisi böyle kullanınca maksimum etki minimum yanetki olucak dedi doktorunuzla görüşüp o sekilde kullanabilirsiniz

Merhaba arkadaslar,bugün ultrasonda ölçümler yapıldı ense kalınlığı 1.93 mm burun kemiği 0.25 mm cıktı kan tahilili de yapılıcak...sizlerden yaptıran var mı?
Tecrübeli arkadaslar yorum yaparsamız buna cok sevinirim:)

Kizlar bas agriniz oluyor mu benim çok basim agriyo ya migtende var zaten neyapcam bilmiyorum bi tavsiyesi olan varsa yardim lutfennnnnn !!!!!

kızlar benim bugün bebişim 8 hafta 5 günlük doktora randevum 9 haziran o hafta 11 haftalık olacak nasipse ama ben iki kere muayene parası vermek istemediğim için bu ikili tarama testi 12.haftada mı yapılıyor ona göre 1 hafta sonraya randevu alayım ve bebeğin cinsiyetini az çok söylüyorlar mı ilk bebişim beklenen bebiş olduğu için çok heyecanlıyımmm

Kizlar dis macunundann midem bulaniyor dislerimi de fircalamam lazim ne yapayim yardim edin
diş hekimi tanıdığım macun kullanmadanda dişin fırçalanabilieceğini söylemişti maksat yiyeceklerin asitinin orda kalmaması macun kullanmadanda fırçalayabilirsiniz

Bende ivmesini oldum ucle başladım ikiye düştü hayirlisi ile geçse su donem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…