ayy cnm sorma dünle bugün baş ağrısı beni de zorladı. çok şiddetli değil ama bende de migren var artacak die korkar oldum. ağrı gelince uyumaya çalışıyorum geçmese de hafifletiyor sıcaklara bastırdı artık iyice o da baş ağrısı yapar dikkat etmek lazım..Kizlar bas agriniz oluyor mu benim çok basim agriyo ya migtende var zaten neyapcam bilmiyorum bi tavsiyesi olan varsa yardim lutfennnnnn !!!!!
Ben engelli cocuklarla calışıyorum o yüzden normalden daha stresliyim bu konuda sanırımtam olarak kaç günlüksün
Bende sürekli öğürüyorum dis fircalarken canm macun kullanmiyorum abdest alirken ağzıma su aldigimda bile öğürüyorum acaba kendi evmdemi psikolojikmi dedim annemde de dis fircaladgmda öğürdüm :))Kizlar dis macunundann midem bulaniyor dislerimi defircalamam lazim ne yapayim yardim edin
12+4 canımtam olarak kaç günlüksün
O haftalarda bende de cok oldu canm basima yazma bile doladim önerilmiyor ama dinlendi o sekilde :))) Nane yagiyla alniniza masaj yapip biraz koklayin agriyi keser yaziyordu ama denemedim.Kizlar bas agriniz oluyor mu benim çok basim agriyo ya migtende var zaten neyapcam bilmiyorum bi tavsiyesi olan varsa yardim lutfennnnnn !!!!!
Malesef suya karşı bnde öyleyim dış fircalayinca mutlaka kusuyorum banyoda kusuyorum bugün alel acele dus aldım abdest bile zar zor ogure ogure çok zor birşeyBende sürekli öğürüyorum dis fircalarken canm macun kullanmiyorum abdest alirken ağzıma su aldigimda bile öğürüyorum acaba kendi evmdemi psikolojikmi dedim annemde de dis fircaladgmda öğürdüm :))
Sağol deniyim ben onu cnm bi inş.iyi gelirO haftalarda bende de cok oldu canm basima yazma bile doladim önerilmiyor ama dinlendi o sekilde :))) Nane yagiyla alniniza masaj yapip biraz koklayin agriyi keser yaziyordu ama denemedim.
Bisi bulmak lazim.dayanamiyorum ben ya uykuda tutmuyo ole kafami duvara vurasım geliyoayy cnm sorma dünle bugün baş ağrısı beni de zorladı. çok şiddetli değil ama bende de migren var artacak die korkar oldum. ağrı gelince uyumaya çalışıyorum geçmese de hafifletiyor sıcaklara bastırdı artık iyice o da baş ağrısı yapar dikkat etmek lazım..
selam kızlardüğünden geldım oynamıcam dedım dedım dayanamadım kayın pederımle karşılıklı roman oynadık
29 yasındayım canım yay burcuyumcatlaksenin yas kac kuzum merak ettim :) maasallah enerjiksin bayaa... bi de sanırım ates grubu burcusun :)
oooben de istanbul sabiha gökçene komşuyum canım:)9
Oo hemşerimsin ben antalyadayim :))
geerrçekten öyle cnmÂmin canım benim âmin . Her dönemi farklı bi sitres gerçekten Rabbim yardımcımız olsun
Ayyy sorma bizimde dugunumuz vardi bugun sabrettim sabrettim sonunda dayanamadim baya baya oynadim simdi yusuf yusuf allah korusun bebislerimiziselam kızlardüğünden geldım oynamıcam dedım dedım dayanamadım kayın pederımle karşılıklı roman oynadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?