2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar bas agriniz oluyor mu benim çok basim agriyo ya migtende var zaten neyapcam bilmiyorum bi tavsiyesi olan varsa yardim lutfennnnnn !!!!!
ayy cnm sorma dünle bugün baş ağrısı beni de zorladı. çok şiddetli değil ama bende de migren var artacak die korkar oldum. ağrı gelince uyumaya çalışıyorum geçmese de hafifletiyor sıcaklara bastırdı artık iyice o da baş ağrısı yapar dikkat etmek lazım..

Kizlar dis macunundann midem bulaniyor dislerimi de fircalamam lazim ne yapayim yardim edin
Bende sürekli öğürüyorum dis fircalarken canm macun kullanmiyorum abdest alirken ağzıma su aldigimda bile öğürüyorum acaba kendi evmdemi psikolojikmi dedim annemde de dis fircaladgmda öğürdüm :))

Kizlar bas agriniz oluyor mu benim çok basim agriyo ya migtende var zaten neyapcam bilmiyorum bi tavsiyesi olan varsa yardim lutfennnnnn !!!!!
O haftalarda bende de cok oldu canm basima yazma bile doladim önerilmiyor ama dinlendi o sekilde :))) Nane yagiyla alniniza masaj yapip biraz koklayin agriyi keser yaziyordu ama denemedim.

İkili testi ilk kısmı iyi geçti kızlar kan testinin sonucunu bekliyoruz artk umarım o da iyi gelir 4 gün önden gidiyor ama cinsiyeti bilmioz en sonunda meraktan çatlıcamm

Bende sürekli öğürüyorum dis fircalarken canm macun kullanmiyorum abdest alirken ağzıma su aldigimda bile öğürüyorum acaba kendi evmdemi psikolojikmi dedim annemde de dis fircaladgmda öğürdüm :))
Malesef suya karşı bnde öyleyim dış fircalayinca mutlaka kusuyorum banyoda kusuyorum bugün alel acele dus aldım abdest bile zar zor ogure ogure çok zor birşey

Bisi bulmak lazim.dayanamiyorum ben ya uykuda tutmuyo ole kafami duvara vurasım geliyo

86lısın benm gibi... bu arada bildim ates grubu oldugunu... reelde hemen bilyrm grubumdakileri .. burda da bildim

aralık annişlerini takip etmek cok zor maasallah geçmişe bakamıyorum bile baya yazılıo bi günde :) benim de hammilleik adına hiç bir belirtim yok ara sıa giren bas agrısı dışında... hmm bi de bu ara sag diz kapağım agrıo... gecer die umut edip dr.u erteliyorum... kramplar vb bu dönemde olağanmış cünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…