Gelir gelir inşallah ilk zamanlar ilerlemiyor ama sonra çabuk geçiyorAralığa daha çok var Gelir mi ki dersiniz
amin senin bi de ikiz allah yardım etsin.Aynen benimde öyle canm ama allah görüyor yani elinden geleni yapıyorum diyorum artk Allah kabul etsin inşallah
ayni dr ye mi gidiyorsun? ben de igne kullandim oncekinde bunda da igne kullaniyorum. senin neden igne verdi kaclik igne hangi degerde sorun var?Kizlar meraba ilk hamileligimde gobekten vurulan kan sulandirici kullanmistim 15 gun falan simdide bu sefer coraspin verdi dk kullanan varmi aranizda
Gelir gelir inşallah ilk zamanlar ilerlemiyor ama sonra çabuk geçiyor
Ilk dk 2 aylik olunca burdan gitti o arada kullandim onda pek fazla bi bilgim yoktu acikcasi su anda plt 314 pct 0.342 ciktiayni dr ye mi gidiyorsun? ben de igne kullandim oncekinde bunda da igne kullaniyorum. senin neden igne verdi kaclik igne hangi degerde sorun var?
ayaklarini mi usuttun acaba idrarda yanma vs var mi bir tahlil ver istersenIyi pazarlar arkadaşlar bugün kasiklarim çok ağrıyor iki üç gündür ağrım vardı ama ara ara oluyordu şimdi sabahtan beri sürekli ağrıyor ayağa kalkınca daha çok ağrı oluyor yatıyorum herhangi bi kanama lekeleNME falan yok şükür ama çok ağrım var
Enseyi zor yakaladı canım baya izledik bebişioh maşallah, önemli kısmı atlatmışsın cnm gözün aydınbnmki 13 Haziran'a gün verdi 3 hafta var daha, geçmiyor günler.. işlem tam olarak kaç dakika sürüyor, iyice gördün mü sen de bebe'yi?
bu dr ne sordun mu neden igne kullandirmiyor?Ilk dk 2 aylik olunca burdan gitti o arada kullandim onda pek fazla bi bilgim yoktu acikcasi su anda plt 314 pct 0.342 cikti
Ikili test sanrim bende dün yaptrdim 1 hafta sonra cikacakmis inşaallah hersey yolunda çıkar Dr biraz korkuttu çıkabilecek sonuçlarla ilgiliEnseyi zor yakaladı canım baya izledik bebişicinsiyeti 16. haftada belli olur dedi çatlarım o zamana kadar ama beklicez napalım
Ne kadarliksin cnm benimde bitmişti başladı yine çok kötüyüm 10+4 gunlugumGunaydiiin iyi pazarlarr hepinizee kizlarr. Benim bulantilarim gun icinde azaldi sabahlari cikariyorum sadece yemek yemeye basladim cok sukurr.insallah bida olmazz.
Yok ki öyle birşey anlamadım gitti zaten doktora randevum var yarınayaklarini mi usuttun acaba idrarda yanma vs var mi bir tahlil ver istersen
Sanirim balikesirden kimse yokBu arada balikesirden olan varmi eger varsa hangi dk gidiyorsunuz
evet cnm tarifsiz bir acı olsa gerek, o boşluğu doldurur umarım diğer evlatların, kısmet bizim topiğeymiş :) Allah yavrularını sana bağışlasın. Biz neler yaşıycaz bakalım Kasım ayı gelsin hele başlar tutuşmalar, nasıl doğum yapsam, kordon dolanmış, doktorum sezeryan diyo, günüm geçti doğuramadım, hangi bebek karyolası, hangi bebek arabası, hangi çatlak kremi, hangi pompa, hangi hastane, hastane çantasında ne olmalıbende 3 gun sonra dogum yapcaktım kaybetmeseydım mayıs annelerınde zamanla burdada olcak cok guzel arkadaşlıklar oluyo
Yeniden mi basladi ay insallah bidaha baslamaz yaaa. Seninde insallah gecer bi iki gune insallah canimgozun aydın canım benımde durmustu bı kacgundur bugun yenıden basladı ınsallah artmazda bıter bıan once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?