2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar meraba ilk hamileligimde gobekten vurulan kan sulandirici kullanmistim 15 gun falan simdide bu sefer coraspin verdi dk kullanan varmi aranizda

Kizlar bu dogum tarihiyle cinsiyet tahmini nasil oluuor esim 1984 ben 1988 ve 2011 dogumlu bi oglum var onda ben daha yakinim ama oglum var nasil oluyo

Kizlar meraba ilk hamileligimde gobekten vurulan kan sulandirici kullanmistim 15 gun falan simdide bu sefer coraspin verdi dk kullanan varmi aranizda
ayni dr ye mi gidiyorsun? ben de igne kullandim oncekinde bunda da igne kullaniyorum. senin neden igne verdi kaclik igne hangi degerde sorun var?

Iyi pazarlar arkadaşlar bugün kasiklarim çok ağrıyor iki üç gündür ağrım vardı ama ara ara oluyordu şimdi sabahtan beri sürekli ağrıyor ayağa kalkınca daha çok ağrı oluyor yatıyorum herhangi bi kanama lekeleNME falan yok şükür ama çok ağrım var

ayni dr ye mi gidiyorsun? ben de igne kullandim oncekinde bunda da igne kullaniyorum. senin neden igne verdi kaclik igne hangi degerde sorun var?
Ilk dk 2 aylik olunca burdan gitti o arada kullandim onda pek fazla bi bilgim yoktu acikcasi su anda plt 314 pct 0.342 cikti

ayaklarini mi usuttun acaba idrarda yanma vs var mi bir tahlil ver istersen

oh maşallah, önemli kısmı atlatmışsın cnm gözün aydın bnmki 13 Haziran'a gün verdi 3 hafta var daha, geçmiyor günler.. işlem tam olarak kaç dakika sürüyor, iyice gördün mü sen de bebe'yi?
Enseyi zor yakaladı canım baya izledik bebişi cinsiyeti 16. haftada belli olur dedi çatlarım o zamana kadar ama beklicez napalım

Enseyi zor yakaladı canım baya izledik bebişi cinsiyeti 16. haftada belli olur dedi çatlarım o zamana kadar ama beklicez napalım
Ikili test sanrim bende dün yaptrdim 1 hafta sonra cikacakmis inşaallah hersey yolunda çıkar Dr biraz korkuttu çıkabilecek sonuçlarla ilgili

Kızlar mide bulantıları çok azalmıştı rahatladim şükür diye seviniyordum ama o kotu günler yine başladı çok çok kötüyüm sürekli çıkarıyorum 10+4 gunluguz geçmişken neden başladı böle olan var mi

bende 3 gun sonra dogum yapcaktım kaybetmeseydım mayıs annelerınde zamanla burdada olcak cok guzel arkadaşlıklar oluyo
evet cnm tarifsiz bir acı olsa gerek, o boşluğu doldurur umarım diğer evlatların, kısmet bizim topiğeymiş :) Allah yavrularını sana bağışlasın. Biz neler yaşıycaz bakalım Kasım ayı gelsin hele başlar tutuşmalar, nasıl doğum yapsam, kordon dolanmış, doktorum sezeryan diyo, günüm geçti doğuramadım, hangi bebek karyolası, hangi bebek arabası, hangi çatlak kremi, hangi pompa, hangi hastane, hastane çantasında ne olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…