2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Merhaba hanimlar nasilsiniz sanirim bulantilari tekrar baslamis umarim uzun sürmez
Bende bisi yok normal hayatima devam ediyorum ama bebisi çok merak ediyorum göresim var ama Dr gidecek bahanem yok:))

araç gereç çanta konusunda sıkıntım olmaz tecrubelıyım o konuda ama diğerlerının heycanı baska olur hamıle bı kadında dogum yaklasınca en buyuk korku dogumda ya ölürsem korkusu oluyo. Amin canım rabbım evlatlarımızı bagıslasın bıze acılarını gostermesın

Yeniden mi basladi ay insallah bidaha baslamaz yaaa. Seninde insallah gecer bi iki gune insallah canim
inşallah canım ama yemek yıyene kadar bulanıyo yeek yıyınce rahatlıyorum bıde cok fazla ates basması var dunden berı sankı ıcıme ateş atmıslar gıbı

inşallah canım ama yemek yıyene kadar bulanıyo yeek yıyınce rahatlıyorum bıde cok fazla ates basması var dunden berı sankı ıcıme ateş atmıslar gıbı

Ates basmasi diyolar hamilelikte ben normalde cok usuyen bi insanim bi beni basamadi su ates :) keske 1 ay gecse de herkes cinsiyeti ogrensee zaman gecmiyo sanki

Ya kızlar selamlar. Benim mide bulantım falan yok. Bazı şeyleri eskisi gibi yemek istemiyorum o kadar. Ve bir kilo vermisim. Yemem iyi ama. Benim gibi bulantı kusma olmadan kilo veren varmı. Bebisim iyidir dimi.

Ben aalinda kiz gormuyorum, 2 kez ruyamda doktor %90 kiziniz olacak diyor hamileyken umarim dogrudur
zonox erkek cikiyo canim sizinkii )
kiminki yenilenmis oluyor canim esiminki mi? 83 mü? Ben cok anlamadimda . Abimin haniminada yapicam

Merhaba aralık anne adayları,
Ben de inşallah aralık annesi olacağım. Bir süredir yorumlarınızı okuyorum. Artık aranıza katılmaya karar verdim. Umarım bütün bebek bekleyenler hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alırlar.

Sizlerle aynı sorunları yaşıyorum. Bulantı, kusma, halsizlik, öğürme, koku hassasiyeti... Sürekli hasta gibiyim. Yorumlarınızı okudukça yalnız değilmişim diye sevindim. Umarım en kısa zamanda hepimiz bu sorunları atlatır, hamileliğin keyfini yaşarız.

Amin canm inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…