- 20 Eylül 2012
- 571
- 379
- 103
Ne
Ne kadarliksin cnm benimde bitmişti başladı yine çok kötüyüm 10+4 gunlugum
inşallah öyledirGelir gelir inşallah ilk zamanlar ilerlemiyor ama sonra çabuk geçiyor
ay kız olma ihtimali var o zmn cnm erkek olsa gösteriyo hemen, hayırlısı olsun.Enseyi zor yakaladı canım baya izledik bebişicinsiyeti 16. haftada belli olur dedi çatlarım o zamana kadar ama beklicez napalım
Valla bende aynıyım ağzıma su alıpta çalkalayamıyorum resmenvalla gusul abdestim yarim yamalak gargara yapa miyorum bulantidan.
Neden korkuttu canım ultrasonda bir terslik mi çıktıIkili test sanrim bende dün yaptrdim 1 hafta sonra cikacakmis inşaallah hersey yolunda çıkar Dr biraz korkuttu çıkabilecek sonuçlarla ilgili
Bana da kız gibi geliyor ama doktorum tahmin yapmaktan yana değil şuan ne söylersem yalan olur diyoray kız olma ihtimali var o zmn cnm erkek olsa gösteriyo hemen, hayırlısı olsun.
yok kız benım 3 olcak ama yınede ılkı gıbı heycanlıyım yada araları fazla oldugu ıcın boyleyım bılmıyorumİnş canm ya İlk bebek olunca insan daha heyecanli oluyo snrm :)
araç gereç çanta konusunda sıkıntım olmaz tecrubelıyım o konuda ama diğerlerının heycanı baska olur hamıle bı kadında dogum yaklasınca en buyuk korku dogumda ya ölürsem korkusu oluyo. Amin canım rabbım evlatlarımızı bagıslasın bıze acılarını gostermesınevet cnm tarifsiz bir acı olsa gerek, o boşluğu doldurur umarım diğer evlatların, kısmet bizim topiğeymiş :) Allah yavrularını sana bağışlasın. Biz neler yaşıycaz bakalım Kasım ayı gelsin hele başlar tutuşmalar, nasıl doğum yapsam, kordon dolanmış, doktorum sezeryan diyo, günüm geçti doğuramadım, hangi bebek karyolası, hangi bebek arabası, hangi çatlak kremi, hangi pompa, hangi hastane, hastane çantasında ne olmalı
inşallah canım ama yemek yıyene kadar bulanıyo yeek yıyınce rahatlıyorum bıde cok fazla ates basması var dunden berı sankı ıcıme ateş atmıslar gıbıYeniden mi basladi ay insallah bidaha baslamaz yaaa. Seninde insallah gecer bi iki gune insallah canim
inşallah canım ama yemek yıyene kadar bulanıyo yeek yıyınce rahatlıyorum bıde cok fazla ates basması var dunden berı sankı ıcıme ateş atmıslar gıbı
Ben aalinda kiz gormuyorum, 2 kez ruyamda doktor %90 kiziniz olacak diyor hamileykenCa
nım eğertüyayo gören kişi hamileyse kız gördüyse kızı erkek gördüyse oğlu olur geçen gün bende kız gördüm de ordan araştırdım biliyorum eğer hamile değilsen kız görüyorsan oğlan olucak oluyor
kiminki yenilenmis oluyor canim esiminki mi? 83 mü? Ben cok anlamadimda . Abimin haniminada yapicam
yok kız benım 3 olcak ama yınede ılkı gıbı heycanlıyım yada araları fazla oldugu ıcın boyleyım bılmıyorum
Merhaba aralık anne adayları,
Ben de inşallah aralık annesi olacağım. Bir süredir yorumlarınızı okuyorum. Artık aranıza katılmaya karar verdim. Umarım bütün bebek bekleyenler hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alırlar.
Sizlerle aynı sorunları yaşıyorum. Bulantı, kusma, halsizlik, öğürme, koku hassasiyeti... Sürekli hasta gibiyim. Yorumlarınızı okudukça yalnız değilmişim diye sevindim. Umarım en kısa zamanda hepimiz bu sorunları atlatır, hamileliğin keyfini yaşarız.
Öğrendim ki bir kızım olacakmış ilk bebeğim erkek çok mutluyum
ne güzel daha erken değil. Mi ne güzel öğrenmişsin kız olduğunuÖğrendim ki bir kızım olacakmış ilk bebeğim erkek çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?