2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hoş geldiniz amin dilekleriniz icin.

Ya kızlar selamlar. Benim mide bulantım falan yok. Bazı şeyleri eskisi gibi yemek istemiyorum o kadar. Ve bir kilo vermisim. Yemem iyi ama. Benim gibi bulantı kusma olmadan kilo veren varmı. Bebisim iyidir dimi.
Bnm de kusma olmadi diyebilirim cnm bir kez kustum.ben de de yemekte tiksinme olduğundan 1-2kg verdim cnm

Bu bulantılar yüzünden hiç sağlıklı besleniyor ben kizlar ne zaman gececek bu bulantılar yoruldum cok

bulantısı olanlar çok zorlanıyor gördüğüm kadarıyla ama biz bulantısı olmayanlarda da sürekli bi endişe var. şahsen bende gebeliğe dair hiçbir belirti olmadı uyku ve idrar dışında. her gün acaba bebek iyi mi diye düşünmekten çok yoruldum. hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize işallah.

Kızlar merhaba gebelikte 3 ay dolmadan elevit, decavit gibi multivitamin hapları kullanmak dogru mu ? Bazı doktorlar veriyor bazıları vermiyor. 3 ayı dolmadan kullananlar var mı ? İçeriğindeki a vitaminin fazlalılığı için zararlı yazıyor. Içip içmeme konusunda kararsız kaldım.

Slm kizlar ben bugun catlak kremi sordum bepantol 27 sebamed 66 tl hangisini alacagimi bilemedim bi size sorayim dedim hangisini onerirsiniz

Benim doktorda bana sadece folik asit kullan dedi. Bende neden başka vitamin demir takviyesi falan yapmıyor diye düşünüyorum. Çünkü balık et fazla yiyemiyorum

Bende hergün göğsüm aciyormu atesim yuksekmi diye kontrol ediyorum. Nasıl çok merak ediyorum

kıslarrr size ikili tarama testi hangi hafta yapıldı

Çok sanslisin berbat birşey sürekli çıkarmak bebeğimiz bile içerde kasiliyor ogurmekten

Bu bulantılar yüzünden hiç sağlıklı besleniyor ben kizlar ne zaman gececek bu bulantılar yoruldum cok

Çarşamba günü kontrolum var. Nasıl çok merak ediyorum. Zaten kötümser bi insanım. Aklıma bin türlü şey geliyor

3540,
Aynı durumdayız. Umarım en kısa zamanda bulantılarımız biter de sağlıklı beslenebiliz.

acmayindedeler,
Çok şanslısınız. Bulantı çekmek çok berbat bir durum. Endişelerinizi bir kenara bırakın ve hamileliğin tadını çıkarın.

Piyensesss,
Bana doktorum decavit verdi. 12 gün kullandım, hergün kustum. Sonra doktora söyledim. Decavitin bulantı ve kusma yan etkisi varmış. Onu bırak dedi. Başka bir multivitamin verdi, haftada bir kusuyorum artık. Ben doktoruma güveniyorum. Siz de güvenin. Gerekli olsa size de verirdi.

remya,
İçinizi ferah tutun. İyi düşünün, iyi olsun. Benim de perşembe günü kontrolüm var. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…