hoş geldiniz amin dilekleriniz icin.Merhaba aralık anne adayları,
Ben de inşallah aralık annesi olacağım. Bir süredir yorumlarınızı okuyorum. Artık aranıza katılmaya karar verdim. Umarım bütün bebek bekleyenler hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alırlar.
Sizlerle aynı sorunları yaşıyorum. Bulantı, kusma, halsizlik, öğürme, koku hassasiyeti... Sürekli hasta gibiyim. Yorumlarınızı okudukça yalnız değilmişim diye sevindim. Umarım en kısa zamanda hepimiz bu sorunları atlatır, hamileliğin keyfini yaşarız.
Bnm de kusma olmadi diyebilirim cnm bir kez kustum.ben de de yemekte tiksinme olduğundan 1-2kg verdim cnmYa kızlar selamlar. Benim mide bulantım falan yok. Bazı şeyleri eskisi gibi yemek istemiyorum o kadar. Ve bir kilo vermisim. Yemem iyi ama. Benim gibi bulantı kusma olmadan kilo veren varmı. Bebisim iyidir dimi.
hadı gozun aydın Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsınÖğrendim ki bir kızım olacakmış ilk bebeğim erkek çok mutluyum
Haaayy Maşaallah. Gözün aydın canım benimÖğrendim ki bir kızım olacakmış ilk bebeğim erkek çok mutluyum
Benim doktorda bana sadece folik asit kullan dedi. Bende neden başka vitamin demir takviyesi falan yapmıyor diye düşünüyorum. Çünkü balık et fazla yiyemiyorumKızlar merhaba gebelikte 3 ay dolmadan elevit, decavit gibi multivitamin hapları kullanmak dogru mu ? Bazı doktorlar veriyor bazıları vermiyor. 3 ayı dolmadan kullananlar var mı ? İçeriğindeki a vitaminin fazlalılığı için zararlı yazıyor. Içip içmeme konusunda kararsız kaldım.
Çarşamba günü kontrolum var. Nasıl çok merak ediyorum. Zaten kötümser bi insanım. Aklıma bin türlü şey geliyorBnm de kusma olmadi diyebilirim cnm bir kez kustum.ben de de yemekte tiksinme olduğundan 1-2kg verdim cnm
Bende hergün göğsüm aciyormu atesim yuksekmi diye kontrol ediyorum. Nasıl çok merak ediyorumbulantısı olanlar çok zorlanıyor gördüğüm kadarıyla ama biz bulantısı olmayanlarda da sürekli bi endişe var. şahsen bende gebeliğe dair hiçbir belirti olmadı uyku ve idrar dışında. her gün acaba bebek iyi mi diye düşünmekten çok yoruldum. hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize işallah.
Saol arkadaşım allah cümlemize yardım etsin inşallahamin senin bi de ikiz allah yardım etsin.
kıslarrr size ikili tarama testi hangi hafta yapıldıkızlar benim bugün bebişim 8 hafta 5 günlük doktora randevum 9 haziran o hafta 11 haftalık olacak nasipse ama ben iki kere muayene parası vermek istemediğim için bu ikili tarama testi 12.haftada mı yapılıyor ona göre 1 hafta sonraya randevu alayım ve bebeğin cinsiyetini az çok söylüyorlar mı ilk bebişim beklenen bebiş olduğu için çok heyecanlıyımmm
Gercekten cok şanslısınız kızlar bulantınız olmadıgı için. Beslenemiyoruz resmen. Normal hayatımız devam etmiyor.Bende hergün göğsüm aciyormu atesim yuksekmi diye kontrol ediyorum. Nasıl çok merak ediyorum
Öğrendim ki bir kızım olacakmış ilk bebeğim erkek çok mutluyum[/QUOT
Hayirlisi olsun Rabbim.saglikla kucagina almayi nasip.etsin
Çok sanslisin berbat birşey sürekli çıkarmak bebeğimiz bile içerde kasiliyor ogurmektenbulantısı olanlar çok zorlanıyor gördüğüm kadarıyla ama biz bulantısı olmayanlarda da sürekli bi endişe var. şahsen bende gebeliğe dair hiçbir belirti olmadı uyku ve idrar dışında. her gün acaba bebek iyi mi diye düşünmekten çok yoruldum. hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize işallah.
Bu bulantılar yüzünden hiç sağlıklı besleniyor ben kizlar ne zaman gececek bu bulantılar yoruldum cok
bulantısı olanlar çok zorlanıyor gördüğüm kadarıyla ama biz bulantısı olmayanlarda da sürekli bi endişe var. şahsen bende gebeliğe dair hiçbir belirti olmadı uyku ve idrar dışında. her gün acaba bebek iyi mi diye düşünmekten çok yoruldum. hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize işallah.
Kızlar merhaba gebelikte 3 ay dolmadan elevit, decavit gibi multivitamin hapları kullanmak dogru mu ? Bazı doktorlar veriyor bazıları vermiyor. 3 ayı dolmadan kullananlar var mı ? İçeriğindeki a vitaminin fazlalılığı için zararlı yazıyor. Içip içmeme konusunda kararsız kaldım.
Çarşamba günü kontrolum var. Nasıl çok merak ediyorum. Zaten kötümser bi insanım. Aklıma bin türlü şey geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?