Kızlar merhaba gebelikte 3 ay dolmadan elevit, decavit gibi multivitamin hapları kullanmak dogru mu ? Bazı doktorlar veriyor bazıları vermiyor. 3 ayı dolmadan kullananlar var mı ? İçeriğindeki a vitaminin fazlalılığı için zararlı yazıyor. Içip içmeme konusunda kararsız kaldım.
Merhaba cakil45,Kizlar yok mu catlak kremi kullanan yada onerisi olan yaa kimse cevap yazmamis
Canım sana hangi multivitamin hapını verdi ?3540,
Aynı durumdayız. Umarım en kısa zamanda bulantılarımız biter de sağlıklı beslenebiliz.
acmayindedeler,
Çok şanslısınız. Bulantı çekmek çok berbat bir durum. Endişelerinizi bir kenara bırakın ve hamileliğin tadını çıkarın.
Piyensesss,
Bana doktorum decavit verdi. 12 gün kullandım, hergün kustum. Sonra doktora söyledim. Decavitin bulantı ve kusma yan etkisi varmış. Onu bırak dedi. Başka bir multivitamin verdi, haftada bir kusuyorum artık. Ben doktoruma güveniyorum. Siz de güvenin. Gerekli olsa size de verirdi.
remya,
İçinizi ferah tutun. İyi düşünün, iyi olsun. Benim de perşembe günü kontrolüm var. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.
Ben hamileliğimi öğrendiğim gün verdi dr.Kızlar merhaba gebelikte 3 ay dolmadan elevit, decavit gibi multivitamin hapları kullanmak dogru mu ? Bazı doktorlar veriyor bazıları vermiyor. 3 ayı dolmadan kullananlar var mı ? İçeriğindeki a vitaminin fazlalılığı için zararlı yazıyor. Içip içmeme konusunda kararsız kaldım.
Kızlar mide bulantıları çok azalmıştı rahatladim şükür diye seviniyordum ama o kotu günler yine başladı çok çok kötüyüm sürekli çıkarıyorum 10+4 gunluguz geçmişken neden başladı böle olan var mi
Slm kizlar ben bugun catlak kremi sordum bepantol 27 sebamed 66 tl hangisini alacagimi bilemedim bi size sorayim dedim hangisini onerirsiniz
Canim benimde bulantilarim cok hala kusuyorum ama bir yandan da karnim fena halde kasiniyor catlamaya da müsait olduğumu bildigimden gec kalmadan baslamak istiyorum kreme cok sagol bu arada cevap verdigin icinMerhaba cakil45,
Mide bulantısı, kusma, halsizlik çekmekten çatlak kremi düşünecek halim yoktu. :)
Biraz kendime geleyim, düşünürüm sanırım.
Bu kremler nezaman kullanılmaya baslaniyo arkadaslarCanim benimde bulantilarim cok hala kusuyorum ama bir yandan da karnim fena halde kasiniyor catlamaya da müsait olduğumu bildigimden gec kalmadan baslamak istiyorum kreme cok sagol bu arada cevap verdigin icin
Bu kremler nezaman kullanılmaya baslaniyo arkadaslar
Canim bana basta vermedi doktor ama benjm bulanti ve kusmadan dort kilo verince decavit verdi bu biraz dinc tutar dedi normalde 12. Haftadan sonra verihoruz demistiKızlar merhaba gebelikte 3 ay dolmadan elevit, decavit gibi multivitamin hapları kullanmak dogru mu ? Bazı doktorlar veriyor bazıları vermiyor. 3 ayı dolmadan kullananlar var mı ? İçeriğindeki a vitaminin fazlalılığı için zararlı yazıyor. Içip içmeme konusunda kararsız kaldım.
Bana bu hafta doktor mutlaka catlaklar icin badem yagi zeytin yagi vazekjn yada kakao yagi kullan dedi kendin karar ver dedi cunku mide bulantim hala devam eduyi bazi yaglar mide bulantisi yapiyomus kullanabildigini kullan dedi ama mutlaka baska dedi beyaz tenlisin kesin catlarsin dedi ama bende almadim daha inan umrumde degil midem den dolayiCanim benimde bulantilarim cok hala kusuyorum ama bir yandan da karnim fena halde kasiniyor catlamaya da müsait olduğumu bildigimden gec kalmadan baslamak istiyorum kreme cok sagol bu arada cevap verdigin icin
Belli bir zamani var mi bilmiyorum ama benimki sinyal veriyo kasiniyor ve gergin hissediyorum karnimi. Bende cok gaz problemi var o yuzden karnim cok cikti şimdiden senin gec cikarsa daha sonra kullanmaya baslayabilirsin benceBu kremler nezaman kullanılmaya baslaniyo arkadaslar
Canim catladiktan sonra yapacak hic birsey kalmiyor sonradan tedavi edilmiyor o yuzden kendini iyi hissettiginde basla bence. Ins artik bulantilarimizda gecer tabi cok zor nerdeyse 6 haftadir bulantim tam gaz devamBana bu hafta doktor mutlaka catlaklar icin badem yagi zeytin yagi vazekjn yada kakao yagi kullan dedi kendin karar ver dedi cunku mide bulantim hala devam eduyi bazi yaglar mide bulantisi yapiyomus kullanabildigini kullan dedi ama mutlaka baska dedi beyaz tenlisin kesin catlarsin dedi ama bende almadim daha inan umrumde degil midem den dolayi
Hayırlı olsun canım benimde bi oğlum var sanki buda erkek öyle hissediyoruzÖğrendim ki bir kızım olacakmış ilk bebeğim erkek çok mutluyum
aynen ben de hep üşürüm, yaz ortasında deniz kenarında tüylerim ürperir hemen bi esinti çıksaAtes basmasi diyolar hamilelikte ben normalde cok usuyen bi insanim bi beni basamadi su ates :) keske 1 ay gecse de herkes cinsiyeti ogrensee zaman gecmiyo sanki
Hakkında hayırlısı olsun cnm, inşallah temiz haberle gelirsin, Allah yardımcın olsun.Kizlar yarin sabah ikili teste giricem. Ayni zamanda cinsiyetin netlesebilecegini soylemisti doktorum. Dualarinizi bekliyorum. Hayirli haberlerle donebileyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?