2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Aslında doğru yada yanlis diye bir şey yok. Biz bu işin uzmanı değiliz doktorlar ilaç veriyor yada vermiyorlarsa bir bildikleri vardır. Herkes aynı hamilelik sürecini yaşamıyor ,herkesin bünyesi farklı. Burada ilaç karşılaştırmak yerine doktorlara güvenmek daha doğru geliyor bana.

Birde bildiğim ve iceriklerine baktığım kadarıyla hamile vitaminlerinde A vitamini bulunmuyor.

Canım sana hangi multivitamin hapını verdi ?

Ben hamileliğimi öğrendiğim gün verdi dr.

Ayy ben öyleydim ya hatta korkup Dr a bile gittim noluyo bulantilarim kesildi diye sonra yine bi başladı şimdi biraz daha iyiyim artık çıkamıyorum ama genel olarak hep bir bulantı durumu hakim malesef.

Merhaba cakil45,
Mide bulantısı, kusma, halsizlik çekmekten çatlak kremi düşünecek halim yoktu. :)
Biraz kendime geleyim, düşünürüm sanırım.
Canim benimde bulantilarim cok hala kusuyorum ama bir yandan da karnim fena halde kasiniyor catlamaya da müsait olduğumu bildigimden gec kalmadan baslamak istiyorum kreme cok sagol bu arada cevap verdigin icin

Arkadaşlar benim gibi ikili testi yaptirmayan var mı kurum karsilamasina rağmen ben istemedim hatalı çıkarsa şayet tüm hamileligim boyunca hayatı kendime zehir etmek istemedim sonuçta Allah korusun olumsuz çıksa da o cana nasıl kiyarim ama ultrason ölçümleri iyi çıktı çok şükür hersey normal

Canim bana basta vermedi doktor ama benjm bulanti ve kusmadan dort kilo verince decavit verdi bu biraz dinc tutar dedi normalde 12. Haftadan sonra verihoruz demisti

Ne cektim şu bulasik makinasindan ya kapagini acar acmaz öğürüyorum ici temizde olsa tahamul edemiorum :))) Normal yemek yiyorum Allaha sukur koku hassasiyetimde insallah gecer.

Canim benimde bulantilarim cok hala kusuyorum ama bir yandan da karnim fena halde kasiniyor catlamaya da müsait olduğumu bildigimden gec kalmadan baslamak istiyorum kreme cok sagol bu arada cevap verdigin icin
Bana bu hafta doktor mutlaka catlaklar icin badem yagi zeytin yagi vazekjn yada kakao yagi kullan dedi kendin karar ver dedi cunku mide bulantim hala devam eduyi bazi yaglar mide bulantisi yapiyomus kullanabildigini kullan dedi ama mutlaka baska dedi beyaz tenlisin kesin catlarsin dedi ama bende almadim daha inan umrumde degil midem den dolayi

Bu kremler nezaman kullanılmaya baslaniyo arkadaslar
Belli bir zamani var mi bilmiyorum ama benimki sinyal veriyo kasiniyor ve gergin hissediyorum karnimi. Bende cok gaz problemi var o yuzden karnim cok cikti şimdiden senin gec cikarsa daha sonra kullanmaya baslayabilirsin bence

Canim catladiktan sonra yapacak hic birsey kalmiyor sonradan tedavi edilmiyor o yuzden kendini iyi hissettiginde basla bence. Ins artik bulantilarimizda gecer tabi cok zor nerdeyse 6 haftadir bulantim tam gaz devam

Ates basmasi diyolar hamilelikte ben normalde cok usuyen bi insanim bi beni basamadi su ates :) keske 1 ay gecse de herkes cinsiyeti ogrensee zaman gecmiyo sanki
aynen ben de hep üşürüm, yaz ortasında deniz kenarında tüylerim ürperir hemen bi esinti çıksa doktorum da diyo yaz gelsin ayağını koyacak soğuk beton zemin arayacaksın diye ama kendimden öyle bi performans beklemesem de merak ediyorum gerçekten olur mu acaba öyle diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…