2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım sana hangi multivitamin hapını verdi ?
Hamileliğimi ilk öğrendiğim gün(6 haftalıktı) decavit verdi. Tahlillerimi yaptı, "12 gün kontrole gel, hem tahlil sonuçlarına hem de kalp atışına bakarız" dedi. Başka ilaç vermedi, folik asit falan.

12 gün sonra gittiğimde bulantı ve kusma şikayetlerimden dolayı decavit yerine "vinalacimmunitum" verdi. 1 aydır kullanıyorum.

Canım Ben oglu da yaptırmadım şimdi de düşünmüyorum allah korusun doğumda yada dogunca başına bielrsey gelmeyeceğinin garantisini kim verebilir okadar tanıdık olumsuz sonuç aldı ve bütün bebekler sağlıklı doğdu

Ben de hala üşüyorum. :)

Kaplan2535 ve bera3,
Bu perşembe doktor kontrolüm var. 12 haftalık
olacağım. Sanırım ikili test yapılacak. Açıkçası sonuç ne olursa olsun bebeğimden vazgeçmem. O yüzden yaptırmak bana anlamsız geliyor. Ama doktorum yapılması gerekiyor derse yaptırırım. Üçlü ve dörtlü testleri hiç düşünmüyorum.

Kesesinin yaninda kanama alani olanlar 12. Haftaya kadar mi bu risk? Ben vajinal jel kullaniyorum ve 30 adet kullanmis olucam 1 aydir. Peki ya bu kanama alani gecmezse ne olacak? Merak ediyorum.. ben de hic kanama ve lekelenme olmadi..

Aynen öyle canım benim yengeme de bebek özürlü kesinlikle alınması lazım dedi ama yengem aldırmadı özürlü denen çocuk şu an 2 yaşında gayet sağlıklı ve de çok yaramaz ben de hiç kafamı bulandirmamak için yaptırmama kararı aldık eşimle ense ve burun kökü gayet iyi çıktı Allaha Şükür. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

O testleri yaptirmayi bende düşünmüyorum.Allahın izniyle saglikli doğar inşallah bebislerimiz

ben kullancaktım doktor vermedıgı ıcın kullanmadım bakalım 12 haftadan sonra verır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…