ooo süper haberÖğrendim ki bir kızım olacakmış ilk bebeğim erkek çok mutluyum
Hamileliğimi ilk öğrendiğim gün(6 haftalıktı) decavit verdi. Tahlillerimi yaptı, "12 gün kontrole gel, hem tahlil sonuçlarına hem de kalp atışına bakarız" dedi. Başka ilaç vermedi, folik asit falan.Canım sana hangi multivitamin hapını verdi ?
Canim cok tesekkurler hic birimiz üzülmeyelim insallah. Cok hassas donemlerden geciyoruz :)Hakkında hayırlısı olsun cnm, inşallah temiz haberle gelirsin, Allah yardımcın olsun.
Canım Ben oglu da yaptırmadım şimdi de düşünmüyorum allah korusun doğumda yada dogunca başına bielrsey gelmeyeceğinin garantisini kim verebilir okadar tanıdık olumsuz sonuç aldı ve bütün bebekler sağlıklı doğduArkadaşlar benim gibi ikili testi yaptirmayan var mı kurum karsilamasina rağmen ben istemedim hatalı çıkarsa şayet tüm hamileligim boyunca hayatı kendime zehir etmek istemedim sonuçta Allah korusun olumsuz çıksa da o cana nasıl kiyarim ama ultrason ölçümleri iyi çıktı çok şükür hersey normal
aynen ben de hep üşürüm, yaz ortasında deniz kenarında tüylerim ürperir hemen bi esinti çıksadoktorum da diyo yaz gelsin ayağını koyacak soğuk beton zemin arayacaksın diye ama kendimden öyle bi performans beklemesem de merak ediyorum gerçekten olur mu acaba öyle diye.
Hayırlı haberlerle gel canım benimde çarşamba şimdiden heyecan başladıKizlar yarin sabah ikili teste giricem. Ayni zamanda cinsiyetin netlesebilecegini soylemisti doktorum. Dualarinizi bekliyorum. Hayirli haberlerle donebileyim..
Bende de cok heyecan var canim. Sabah 9da randevum. Kotu hic bir sey dusunmeyelim olmasin.. Allah var gam yokHayırlı haberlerle gel canım benimde çarşamba şimdiden heyecan başladı
Canım Ben oglu da yaptırmadım şimdi de düşünmüyorum allah korusun doğumda yada dogunca başına bielrsey gelmeyeceğinin garantisini kim verebilir okadar tanıdık olumsuz sonuç aldı ve bütün bebekler sağlıklı doğdu
O testleri yaptirmayi bende düşünmüyorum.Allahın izniyle saglikli doğar inşallah bebislerimizAynen öyle canım benim yengeme de bebek özürlü kesinlikle alınması lazım dedi ama yengem aldırmadı özürlü denen çocuk şu an 2 yaşında gayet sağlıklı ve de çok yaramazben de hiç kafamı bulandirmamak için yaptırmama kararı aldık eşimle ense ve burun kökü gayet iyi çıktı Allaha Şükür. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Çok iyi yapmişsin canim yüzmeden sonra uyku cok tatli olurIyi geceler kizlar ben denize gittim bugun yuzdun acaip iyi geldi rahatadimvalla iyi geceler heoinize
Bisey sorucam kac yasindasiniz cin takvimine hic bakmismiydizÖğrendim ki bir kızım olacakmış ilk bebeğim erkek çok mutluyum
Tamam tesekkurler cevap icin12. Haftadan itibaren kullanılıyor canım ben de başlamadım ama Karnım kaşınıyor baya ek olarak dustan sonra da zeytinyağı sürücem
ben kullancaktım doktor vermedıgı ıcın kullanmadım bakalım 12 haftadan sonra verırKızlar merhaba gebelikte 3 ay dolmadan elevit, decavit gibi multivitamin hapları kullanmak dogru mu ? Bazı doktorlar veriyor bazıları vermiyor. 3 ayı dolmadan kullananlar var mı ? İçeriğindeki a vitaminin fazlalılığı için zararlı yazıyor. Içip içmeme konusunda kararsız kaldım.
Ins güzel haberler alırsın bebeğin sagliklidirKizlar yarin sabah ikili teste giricem. Ayni zamanda cinsiyetin netlesebilecegini soylemisti doktorum. Dualarinizi bekliyorum. Hayirli haberlerle donebileyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?