2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Günaydın güzel anneler musmutlu haftalar herkese

Günaydın kızlarrrrr. bu hafta artık cinsiyetleri öğrensek ne guzel olurrrr :)

Maşallah canım baya çıkmış göbeğin. Bende akşam çıkan gaz dışında bişey yok hala :)
Canım bu benim de sabahki halim, akşam gaz eklenince dombili oluyorum
Benim iç karnım dar, hamileliklerimde çıkıyor hemen. Sonra 6 aylık olduğumda yolda yaşlı teyzeler Allah kurtarsın demeye başlıyor, kocaman oluyorum

Oh ne güzel işte bi an önce hamileliği hissetmeye başlarsın. Bende mide bulantısı falan da hiç olmadı, göbek de yok, çoğu zaman unutuyorum hamile olduğumu :)

Neden korkuttu canım ultrasonda bir terslik mi çıktı
yok canım çok şükür herşey normalmiş ama ultrasonda anlaşılmıyor genel bir bilgilendirme yaptı 250/1 350/1 risk var çıkabiliyor dedi içime kurt düştü tabi keşke söylemeseydi 1 hafta sonra arayıp bilgi vericem dedi ne olur dua edin bana Rabbim herşeyin en hayırlısını nasip etsin hepimize Amin

kızlar dr.bana artık folik asiti bıraktırdı ferro sanal , efa Daily , elevit ,osteocare verdi size ne verdi

Haha aynen kendimi gordum bana da herkese diyo ates basmasi oluyomu falan yaa yok nerde diyorumm gorursun sen diyolar insallah diyorum ama hic sanmiyorum

Oh ne güzel işte bi an önce hamileliği hissetmeye başlarsın. Bende mide bulantısı falan da hiç olmadı, göbek de yok, çoğu zaman unutuyorum hamile olduğumu :)
Benim de çok rahattı ama 2-3 gündür çıkartmaya başladım. İnşallah uzun sürmeden biter. Bebişlerin hareketlerini hissedene kadar anlamayız hamile olduğumuzu
maşşallah canım pırtlamış göbüş sımdıden sonrakı buyumesındekı hıza yetısemıycen
Pırtladı kuzum yaa, zaten oğlanda kalmıştı az bişeycik =)
İlk hamilelikteki gibi olursam ayak parmaklarımı göremeyecek hale gelirim yine 20 kilo almıştım

Anladım canım bende 3unde gidicem hem ikili tarama hemde kontrol.Saglıklıklı haberler alırız inş..:)Heyecan bastı yine

oy maşşallah ben ılkınde 10 kılo almıstım ama herkez ıkız sanıyodu karnım aşırı buyuyo benım

Canım denizin bir sıkıntısı yok demi mikrop kapma falan gibi.. Bende girmek istiyorum ama ..Hatta havuzuda girmek istiyorum ama mikropda kapmak istemiyorummm
havuzda mıkrop kapma ıhtımalın daha cok canım denız daha guvenlı ben kucuk ogluma 7 aylık hamıleyken hep yuzdum dogumumda o yuzden kolay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…