2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Haha aynen kendimi gordum bana da herkese diyo ates basmasi oluyomu falan yaa yok nerde diyorumm gorursun sen diyolar insallah diyorum ama hic sanmiyorum
aynen gorursun canım dun odada fan açtım soguk rahatlatmadı ayaklarımı duvara dayadım soguk yer arıyorum sankı ıcıme ates koymuslar menapoza gırmıs kadınlae gıbı yanıyorum resmen

aynen gorursun canım dun odada fan açtım soguk rahatlatmadı ayaklarımı duvara dayadım soguk yer arıyorum sankı ıcıme ates koymuslar menapoza gırmıs kadınlae gıbı yanıyorum resmen
Kisin ayaklarima 3 corap ve yun uzun patikler giyen bi insan olarak yazin da corapsiz dolasmayan bi insan olarak bana bu cok guzel geliyo hic ayak isinmasi yasamadigim icin hayatimda bakalimm merak ediyorum yasicakmiyim

Kisin ayaklarima 3 corap ve yun uzun patikler giyen bi insan olarak yazin da corapsiz dolasmayan bi insan olarak bana bu cok guzel geliyo hic ayak isinmasi yasamadigim icin hayatimda bakalimm merak ediyorum yasicakmiyim
ınsallah canım ben gebelıgın basında cok usuyodum sımdı buz dolabına gırsem rahatlamam

oy maşşallah ben ılkınde 10 kılo almıstım ama herkez ıkız sanıyodu karnım aşırı buyuyo benım
Bende de ikiz zannediyorlardı, hatta eminmisin bir tane olduğuna diyorlardı Sen gayet iyi almışsın kilo. Ben açıkçası takmıyorum çok kiloyu. Çünkü 7-8 ayda bütün kilolarım gidiyor. Umarım bunda da öyle olur

Kizlar ikili tarama yaptirdim cok sukur degerler normal çıktı. Kan testi de bir kac gune cikarmis. Cinsiyete ilk baktiginda kız gibi dedi sonra simdi erkek oldu dedi 5dk arayla 2defa daha inceledi. Yuzde 95 erkek dedi evladimiz bizimle baya eglendi :)

ınsallah canım ben cok almak ıstemıyorum suan zaten kıloluyum kucuk oglumda 4,5 5 kılo almıstım ınsallah bundada cok almam

hadı gozun aydın canım

Hiç korkma canım herkeste var o risk iyi düşünelim iyi olsun

Aynen canm ya bnmde öyle topuklarimda ateş yaniyo sanki ama geceleri böyle oluyo daha çok ayaklarımı koycak yer ariyom vallahi zor

Gunaydin annisler sabah dr.a gittim bebisim 5cm olmus ama uyuyordu hic hareket etmedi bacaklarını da kapatmis biseycik gostermedibulantilarindan bebekte yorulmuş dedi dr.
canım bende cmt gittim uyuyordu çok uykucu olacak bu bebek ve çok nazlı geçen haftada uyuyordu yine uyuyor hiç bişey göremiyorum dedi bende bi kaç gün sonra sağlık ocağına gitsem ultrasona girmeyi düşündüm sık ultrason zararı olurmu tabi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…