aynen gorursun canım dun odada fan açtım soguk rahatlatmadı ayaklarımı duvara dayadım soguk yer arıyorum sankı ıcıme ates koymuslar menapoza gırmıs kadınlae gıbı yanıyorum resmenHaha aynen kendimi gordumbana da herkese diyo ates basmasi oluyomu falan yaa yok nerde diyorumm gorursun sen diyolar insallah diyorum ama hic sanmiyorum
Kisin ayaklarima 3 corap ve yun uzun patikler giyen bi insan olarak yazin da corapsiz dolasmayan bi insan olarak bana bu cok guzel geliyoaynen gorursun canım dun odada fan açtım soguk rahatlatmadı ayaklarımı duvara dayadım soguk yer arıyorum sankı ıcıme ates koymuslar menapoza gırmıs kadınlae gıbı yanıyorum resmen
Cinsiyetini ögrenebilirmiyiz sence?İnşallah canım bir hafta kaldı Bende heyecanlanıyorum inşallah bir sorun çıkmaz hakkımızda hayırlısı
ınsallah canım ben gebelıgın basında cok usuyodum sımdı buz dolabına gırsem rahatlamamKisin ayaklarima 3 corap ve yun uzun patikler giyen bi insan olarak yazin da corapsiz dolasmayan bi insan olarak bana bu cok guzel geliyohic ayak isinmasi yasamadigim icin hayatimda bakalimm merak ediyorum yasicakmiyim
Bende de ikiz zannediyorlardı, hatta eminmisin bir tane olduğuna diyorlardıoy maşşallahben ılkınde 10 kılo almıstım ama herkez ıkız sanıyodu karnım aşırı buyuyo benım
oooh sefam olsunIyi geceler kizlar ben denize gittim bugun yuzdun acaip iyi geldi rahatadimvalla iyi geceler heoinize
ınsallah canım ben cok almak ıstemıyorum suan zaten kıloluyum kucuk oglumda 4,5 5 kılo almıstım ınsallah bundada cok almamBende de ikiz zannediyorlardı, hatta eminmisin bir tane olduğuna diyorlardıSen gayet iyi almışsın kilo. Ben açıkçası takmıyorum çok kiloyu. Çünkü 7-8 ayda bütün kilolarım gidiyor. Umarım bunda da öyle olur
hadı gozun aydın canımKizlar ikili tarama yaptirdim cok sukur degerler normal çıktı. Kan testi de bir kac gune cikarmis. Cinsiyete ilk baktiginda kız gibi dedi sonra simdi erkek oldu dedi 5dk arayla 2defa daha inceledi. Yuzde 95 erkek dedi evladimiz bizimle baya eglendi :)
günaydııın aynı bnm de böyle bu kadarcıkGünaydın kızlaaar, mutlu haftalar hepimize
Biz bu hafta epey büyüdük sanırım
ben bebıse deılde kendıme geçen dayanamadım hamıle tsortu aldım onunde hello yazıyo yumurtadan bebek cıkmıs cok hosuma gıttıBu arada aralık ayı bölümde bir konu açtım bilginiz olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-aralik-ayi-bebislerin-yeni-cicisleri.825437/
benim de aldığım henüz bir şey yok ama oldukça paylaşalım diye açtım bilginize...
kızzzzzzzzz kendıne nazar etcen maşşallah de bende oyle dedım gerı geldı öğlergünaydııın aynı bnm de böyle bu kadarcıksemeye dilim varmıyor nükseder diye korkumdan ama bulantılarım da yok 3 gündür züpperiiimm
Hiç korkma canım herkeste var o risk iyi düşünelim iyi olsunyok canım çok şükür herşey normalmiş ama ultrasonda anlaşılmıyor genel bir bilgilendirme yaptı 250/1 350/1 risk var çıkabiliyor dedi içime kurt düştü tabi keşke söylemeseydi 1 hafta sonra arayıp bilgi vericem dedi ne olur dua edin bana Rabbim herşeyin en hayırlısını nasip etsin hepimize Amin
Aynen canm ya bnmde öyle topuklarimda ateş yaniyo sanki ama geceleri böyle oluyo daha çok ayaklarımı koycak yer ariyom vallahi zoraynen gorursun canım dun odada fan açtım soguk rahatlatmadı ayaklarımı duvara dayadım soguk yer arıyorum sankı ıcıme ates koymuslar menapoza gırmıs kadınlae gıbı yanıyorum resmen
inşallah canım dualarınızı eksik etmeyin ne olur hepimizin bebekleri sağlıklı sıhhatli olsun inşallahHiç korkma canım herkeste var o risk iyi düşünelim iyi olsun
canım bende cmt gittim uyuyordu çok uykucu olacak bu bebek ve çok nazlı geçen haftada uyuyordu yine uyuyor hiç bişey göremiyorum dedi bende bi kaç gün sonra sağlık ocağına gitsem ultrasona girmeyi düşündüm sık ultrason zararı olurmu tabi bilemiyorumGunaydin annisler sabah dr.a gittim bebisim 5cm olmus ama uyuyordu hic hareket etmedi bacaklarını da kapatmis biseycik gostermedibulantilarindan bebekte yorulmuş dedi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?