2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
cnm yaaa ne güzel maşallah birinci etabı başarıyla atlattın, geçmiş olsun, darısı bize

bunu doktorun mu önermişti cnm yanlış hatırlamıyorsam ? ben de merak etmiştim okuduğumda ama..

ben bebıse deılde kendıme geçen dayanamadım hamıle tsortu aldım onunde hello yazıyo yumurtadan bebek cıkmıs cok hosuma gıttı eşim kıyamadı aldı azcık buyusun oyle gıycem onu
Oh ne güzel bende kendime bir sürü şeyler aldım hamile pantolonu diye geçmiyor ama şalvar tarzda ince penye kumaştan birde bir kaç üst tunik şeklinde :)

bunu doktorun mu önermişti cnm yanlış hatırlamıyorsam ? ben de merak etmiştim okuduğumda ama..
Canım aslın doktorum bu ismi söylemişti
Solante Pigmenta SPF50
ama aradım sordum şimdiki aldığım olurmu dedim oda olur dedi bu 3 lü set olarak daha ekonomik geldi bunu aldım tatlım...

Bnm bi tanesi çok hareketliydi dr bu bir küçük cadı ya benziyor dedi ama digerindede hareket etsin diye karnına hafif vurunca ellerini ayaklarını oynatiyordu Ayyy çok ozledim asklarimi yaaa

kızzzzzzzzz kendıne nazar etcen maşşallah de bende oyle dedım gerı geldı öğler
He yaa işte sen aklıma geldin, kız elifeva geçti geçti derken başladı yeniden dedim kendi kendime Aman uzak olsun artık, yediğimi içtiğimi anlamaya başladım yaaa ÖF BEAAA lahmacun da yedim, balık ekmek de yedim şimdilik asayiş berkemaldarısı bulantısı devam edenlere

Son düzenleme:
cnm bu haftaya kadar her hafta ben girdim ultrasona, bilinen bir zararı yok bebişe. ayrıca ultrasona girmeden bitter çikolata yersen bebeğinin uyanmasına yardımcı olacaktır.

Çok iyi yapmişsin canim yüzmeden sonra uyku cok tatli olur
Umarim güzel bir uyku cekersin sanada iyi geceler
darisi sana kuzum

Sabah 8.30 Dr.randevum var 1aydır bebisimi görmüyorum çok heycanliyim acaba gittiğimde ikili test falan ense kalinligi burununa bakilir mi ? Allahım hayırlı haber almayı nasip eder inş.
nasil gecti kyzum bebisle bulusman :)

Canım denizin bir sıkıntısı yok demi mikrop kapma falan gibi.. Bende girmek istiyorum ama ..Hatta havuzuda girmek istiyorum ama mikropda kapmak istemiyorummm
denuzde sikinti yok cnm havuz yasak bize iltihap enfeksi yon kapma durum umuz var

kızlar ilaçlarınızı ve 2 li test sonuçlarınızı yazarmısınz lütfen çok endişeliyim
neden endişeliydi n ?

oooh sefam olsun
hep beraber olsun :)

Gunaydin annisler sabah dr.a gittim bebisim 5cm olmus ama uyuyordu hic hareket etmedi bacaklarını da kapatmis biseycik gostermedibulantilarindan bebekte yorulmuş dedi dr.
masallahhhh ultrosona girmeden cukulata ye birdahakine :)

Kizlaaaaar daha oncede sordm gormedinizz catlaaaak kremiiii kullanmaya basladinizzmiiiiiiiiiii
ben şahsen başlamadım, kv dün "artık bebeğin saçları oluşmaya başlar ve bu da kaşıntı yapar, dikkat et" dedi. şayet kaşıntı olursa ya da kaşıntı olmaz da göbüşüm birden büyüyüp belirginleşmeye başlarsa kakao yağı aklıma yattı şu ana kadar, onu kullanırım sanırım.

Ben şimdilik bebe yağı kullanıyorum canım

Bende simdi bebe yagina baslasam sonra lierac krem.falan iyi diyolar sonra kreme gecsem diyorum ama bilemedim. Hic lierac ya da baska kremler hakkinda bilginiz varmii canimlar??? Kakao yagini duymamistim iyimiymisss

Ben şimdilik bebe yağı kullanıyorum canım
bi de badem yağı, zeytin yağı çok duyuyorum burada ama malum onlar bana otomatik olarak tüylerimin çoğalacağını düşündürüyo, bilirsiniz saç bakımında çokça tercih edilir bu yağlar. Kulağa pratik gelse de sadece bundan çekindiğim için kullanmam kullanmazsam.

Merhaba kizlar, okudugumda hepinizin midesi bulaniyor üzülüyorum zor olmali, bende ne ilk gebeliğimde ne bunda hic ama hic bulanma ögürme kusma tiksinme yok, sadece ilk haftalarda cok az bi bulanma oluyordu oda gece :) bu konuda çok şansliyim cok sukur ama daha iki ayi biraz gectik ve iki kilo aldim

Aynen canim.bende tuylenmeden korkyorum zaten yeterince ugrasiyorum.daha fazlasini kaldiramiycigiiimmm benim goguslerim kasiniyo gobegim degilde o da catlar mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…