aynen cnm yazın bile ince pamuklu çorap giyerimKisin ayaklarima 3 corap ve yun uzun patikler giyen bi insan olarak yazin da corapsiz dolasmayan bi insan olarak bana bu cok guzel geliyohic ayak isinmasi yasamadigim icin hayatimda bakalimm merak ediyorum yasicakmiyim
Amann maşallah diyelimgünaydııın aynı bnm de böyle bu kadarcıksemeye dilim varmıyor nükseder diye korkumdan ama bulantılarım da yok 3 gündür züpperiiimm
cnm yaaa ne güzel maşallah birinci etabı başarıyla atlattın, geçmiş olsun, darısı bizeKizlar ikili tarama yaptirdim cok sukur degerler normal çıktı. Kan testi de bir kac gune cikarmis. Cinsiyete ilk baktiginda kız gibi dedi sonra simdi erkek oldu dedi 5dk arayla 2defa daha inceledi. Yuzde 95 erkek dedi evladimiz bizimle baya eglendi :)
bunu doktorun mu önermişti cnm yanlış hatırlamıyorsam ? ben de merak etmiştim okuduğumda ama..Günaydın annişler hepimize güzel mutlu sağlıklı haftalar annişler nasılsınız ...
Cumartesi bazı bilgiler paylaşmıştım bir kaç arkadaşım bana kullandığım güneş kremini sormuştu ismi bu avene
hepsiburada.com da bunun linkini buldum
http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=sgav3282770070255&categoryId=32010921&sku=SGAV3282770070255&utm_source=retarget&utm_medium=criteo&utm_campaign=product&utm_content=lowerFunnel&utm_term=Kozmetik Kisisel Bakim&wt_rt=criteo.lowerFunnel.Kozmetik Kisisel Bakim.product
bakmak isteyen arkadaşlara yardımcı olur diye düşündüm...
Oh ne güzel bende kendime bir sürü şeyler aldım hamile pantolonu diye geçmiyor ama şalvar tarzda ince penye kumaştan birde bir kaç üst tunik şeklinde :)ben bebıse deılde kendıme geçen dayanamadım hamıle tsortu aldım onunde hello yazıyo yumurtadan bebek cıkmıs cok hosuma gıttıeşim kıyamadı aldı azcık buyusun oyle gıycem onu
Canım aslın doktorum bu ismi söylemiştibunu doktorun mu önermişti cnm yanlış hatırlamıyorsam ? ben de merak etmiştim okuduğumda ama..
He yaa işte sen aklıma geldin, kız elifeva geçti geçti derken başladı yeniden dedim kendi kendimekızzzzzzzzz kendıne nazar etcen maşşallah de bende oyle dedım gerı geldı öğler
cnm bu haftaya kadar her hafta ben girdim ultrasona, bilinen bir zararı yok bebişe. ayrıca ultrasona girmeden bitter çikolata yersen bebeğinin uyanmasına yardımcı olacaktır.canım bende cmt gittim uyuyordu çok uykucu olacak bu bebek ve çok nazlı geçen haftada uyuyordu yine uyuyor hiç bişey göremiyorum dedi bende bi kaç gün sonra sağlık ocağına gitsem ultrasona girmeyi düşündüm sık ultrason zararı olurmu tabi bilemiyorum
mmm anladıııım, tişikkirlirCanım aslın doktorum bu ismi söylemişti
Solante Pigmenta SPF50
ama aradım sordum şimdiki aldığım olurmu dedim oda olur dedi bu 3 lü set olarak daha ekonomik geldi bunu aldım tatlım...
darisi sana kuzumÇok iyi yapmişsin canim yüzmeden sonra uyku cok tatli olur
Umarim güzel bir uyku cekersin sanada iyi geceler
nasil gecti kyzum bebisle bulusman :)Sabah 8.30 Dr.randevum var 1aydır bebisimi görmüyorum çok heycanliyim acaba gittiğimde ikili test falan ense kalinligi burununa bakilir mi ? Allahım hayırlı haber almayı nasip eder inş.
denuzde sikinti yok cnm havuz yasak bize iltihap enfeksi yon kapma durum umuz varCanım denizin bir sıkıntısı yok demi mikrop kapma falan gibi.. Bende girmek istiyorum ama ..Hatta havuzuda girmek istiyorum ama mikropda kapmak istemiyorummm
neden endişeliydi n ?kızlar ilaçlarınızı ve 2 li test sonuçlarınızı yazarmısınz lütfen çok endişeliyim
hep beraber olsun :)oooh sefam olsun
masallahhhh ultrosona girmeden cukulata ye birdahakine :)Gunaydin annisler sabah dr.a gittim bebisim 5cm olmus ama uyuyordu hic hareket etmedi bacaklarını da kapatmis biseycik gostermedibulantilarindan bebekte yorulmuş dedi dr.
Ben şimdilik bebe yağı kullanıyorum canımKizlaaaaar daha oncede sordm gormedinizz catlaaaak kremiiii kullanmaya basladinizzmiiiiiiiiiii
ben şahsen başlamadım, kv dün "artık bebeğin saçları oluşmaya başlar ve bu da kaşıntı yapar, dikkat et" dedi. şayet kaşıntı olursa ya da kaşıntı olmaz da göbüşüm birden büyüyüp belirginleşmeye başlarsa kakao yağı aklıma yattı şu ana kadar, onu kullanırım sanırım.Kizlaaaaar daha oncede sordm gormedinizz catlaaaak kremiiii kullanmaya basladinizzmiiiiiiiiiii
Ben şimdilik bebe yağı kullanıyorum canım
ben şahsen başlamadım, kv dün "artık bebeğin saçları oluşmaya başlar ve bu da kaşıntı yapar, dikkat et" dedi. şayet kaşıntı olursa ya da kaşıntı olmaz da göbüşüm birden büyüyüp belirginleşmeye başlarsa kakao yağı aklıma yattı şu ana kadar, onu kullanırım sanırım.
bi de badem yağı, zeytin yağı çok duyuyorum burada ama malum onlar bana otomatik olarak tüylerimin çoğalacağını düşündürüyo, bilirsiniz saç bakımında çokça tercih edilir bu yağlar. Kulağa pratik gelse de sadece bundan çekindiğim için kullanmam kullanmazsam.Ben şimdilik bebe yağı kullanıyorum canım
Ben başladım tatlım bebe yağ kullanıyorum...Kizlaaaaar daha oncede sordm gormedinizz catlaaaak kremiiii kullanmaya basladinizzmiiiiiiiiiii
Aynen canim.bende tuylenmeden korkyorum zaten yeterince ugrasiyorum.daha fazlasini kaldiramiycigiiimmmbi de badem yağı, zeytin yağı çok duyuyorum burada ama malum onlar bana otomatik olarak tüylerimin çoğalacağını düşündürüyo, bilirsiniz saç bakımında çokça tercih edilir bu yağlar. Kulağa pratik gelse de sadece bundan çekindiğim için kullanmam kullanmazsam.
Bebe yagi goguslerede surulurmu canim kasiniyo da korkuyorumm.bende basliyim barii.hangi markanin kullaniyosunnn canimBen başladım tatlım bebe yağ kullanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?