- 20 Eylül 2012
- 571
- 379
- 103
Merhaba kizlar, okudugumda hepinizin midesi bulaniyor üzülüyorum zor olmali, bende ne ilk gebeliğimde ne bunda hic ama hic bulanma ögürme kusma tiksinme yok, sadece ilk haftalarda cok az bi bulanma oluyordu oda gece :) bu konuda çok şansliyim cok sukur ama daha iki ayi biraz gectik ve iki kilo aldim
bende mayıs annesı olacaktım ama kısmetbende 3 gun sonra dogum yapcaktım kaybetmeseydım mayıs annelerınde zamanla burdada olcak cok guzel arkadaşlıklar oluyo
tabii ki çatlayabilir cnm bakım yapmalısın mutlaka göğüs, karın ve basen bölgesine.Aynen canim.bende tuylenmeden korkyorum zaten yeterince ugrasiyorum.daha fazlasini kaldiramiycigiiimmmbenim goguslerim kasiniyo gobegim degilde o da catlar mi ki
Evet canim ben genetik oldugunu düşünmeye başladim benim teyzem tam 5 hamilelik gecirdi ve hic birinde hicbir belirti yoktu adeti benim gibi duzensizmis bazen 50 bazen 40 gün gecermis ve köy yerinde oldugu icin doktor yok haliyle ancak karni hafiften şişince anliyormuş hamileliğini :) bende tam onun gibiyim artik genetikmi bünyesel mi bilemiyorum :)Masallah masallah bende 3 kilo verdimmmne guzel sanslisin canimm.
Ult zarari yokmus canim merak etme ama sağlık ocagindaki ult cihazlari 20. Haftadan sonra goruluyor diye biliyorum bu arada miden bulanmiyorsa dr.a gitmeden cikolata ye canim o zaman hareket edercanım bende cmt gittim uyuyordu çok uykucu olacak bu bebek ve çok nazlı geçen haftada uyuyordu yine uyuyor hiç bişey göremiyorum dedi bende bi kaç gün sonra sağlık ocağına gitsem ultrasona girmeyi düşündüm sık ultrason zararı olurmu tabi bilemiyorum
Sürebilirsin canım ben sürüyorum ama tüylü biri isen belki seni fazla tüylendirebilir belki ama ben şimdilik ilk zamanlar bu ürünü kullanmak istiyorum hem fiyat bakımından hemde nemli tutması bakımından bakalım nasıl olucaz... kullandığım ürünün bu linki paylaşıyorum http://www.happy.com.tr/Jb_300_Ml_Oil_Bedtime_LavantaBebe yagi goguslerede surulurmu canim kasiniyo da korkuyorumm.bende basliyim barii.hangi markanin kullaniyosunnn canim
Maşaallah kuzucuga. Bende görmek istiyorum kuzumu yaaGunaydin annisler sabah dr.a gittim bebisim 5cm olmus ama uyuyordu hic hareket etmedi bacaklarını da kapatmis biseycik gostermedibulantilarindan bebekte yorulmuş dedi dr.
tabii ki çatlayabilir cnm bakım yapmalısın mutlaka göğüs, karın ve basen bölgesine.
masallah ne guzell ben 2 aydir yerimden kalkamiyorum su bile icemiyodum 2 gundur biseyler yemeye basladim.siz sansli kadinlarsiniz o zaman :)Evet canim ben genetik oldugunu düşünmeye başladim benim teyzem tam 5 hamilelik gecirdi ve hic birinde hicbir belirti yoktu adeti benim gibi duzensizmis bazen 50 bazen 40 gün gecermis ve köy yerinde oldugu icin doktor yok haliyle ancak karni hafiften şişince anliyormuş hamileliğini :) bende tam onun gibiyim artik genetikmi bünyesel mi bilemiyorum :)
Bende bakim canimm.cok tesekkurlerr.Sürebilirsin canım ben sürüyorum ama tüylü biri isen belki seni fazla tüylendirebilir belki ama ben şimdilik ilk zamanlar bu ürünü kullanmak istiyorum hem fiyat bakımından hemde nemli tutması bakımından bakalım nasıl olucaz... kullandığım ürünün bu linki paylaşıyorum http://www.happy.com.tr/Jb_300_Ml_Oil_Bedtime_Lavanta
İyi düşün isi olsun cnm.am insan ister istemez kotu ihtimali de düşünüyor.allah korur.hayırlı haberle gel insÇarşamba günü kontrolum var. Nasıl çok merak ediyorum. Zaten kötümser bi insanım. Aklıma bin türlü şey geliyor
Cnm gittinmi doktora ne dedi.ilk trimester da ilaç kullanımı onermiyoruz enfeksiyon olabilir dedi sağlık ocağı.idrar aldı yarin çıkarmış sonuç bakalım. Bi de decavit ucretsiz verdiler iki kutu.iki aylikbenimde sarı kokulu akıntı ve kasınma var bende p.tesi gidecem bakalım neymiş
Bende simdi bebe yagina baslasam sonra lierac krem.falan iyi diyolar sonra kreme gecsem diyorum ama bilemedim. Hic lierac ya da baska kremler hakkinda bilginiz varmii canimlar??? Kakao yagini duymamistim iyimiymisss
İlk hamileliğimde sadece bebeyağı kullanmıştım, çok kilo almama rağmen karnımda hiç çatlak oluşmadı. Ama üst baldırlarıma krem sürmediğim için berbat çatladılar.bi de badem yağı, zeytin yağı çok duyuyorum burada ama malum onlar bana otomatik olarak tüylerimin çoğalacağını düşündürüyo, bilirsiniz saç bakımında çokça tercih edilir bu yağlar. Kulağa pratik gelse de sadece bundan çekindiğim için kullanmam kullanmazsam.
cnm bebe yağı kullanan arkadaşlarım hep çatladı yaa mustela varms ona iyi diyolar birde kakao yağımı ne varmıs onada iyi diyolar bilemedim bende başlamam lazım kaşınıyorumBen başladım tatlım bebe yağ kullanıyorum...
3.aydan sonra baslaniyormus multi vitaminlere benim doktorum öyle dedi bende sadece folik asit kullanıyorum ve doktorum a çok güveniyorum gerekli görse verirdi sanirimBenim doktorda bana sadece folik asit kullan dedi. Bende neden başka vitamin demir takviyesi falan yapmıyor diye düşünüyorum. Çünkü balık et fazla yiyemiyorum
selam kızlaaarrr :) nasılsınızzzz?
ben raporluyum 14-15 gündür hala da devam.. yatmam gerekiyormus yatıyoruz bakalımm... dikkat et cok yorma kendini ben yorgunluktan bebişime zarar veriuomuşum az kalsınÇok yorgunHep uyku isteği. Çalışmak çok zor gelmeye başladı
hım ben biraz kilolu biri olduğum için şimdilik kaşıntı yok bakalım ya ilk bunu devam edeyim sonra diğerlerini bakarız artıkcnm bebe yağı kullanan arkadaşlarım hep çatladı yaa mustela varms ona iyi diyolar birde kakao yağımı ne varmıs onada iyi diyolar bilemedim bende başlamam lazım kaşınıyorum
bnmki de 3. ay dolunca multivitamin desteğine geçicez, bu son folikasitin dedi :)3.aydan sonra baslaniyormus multi vitaminlere benim doktorum öyle dedi bende sadece folik asit kullanıyorum ve doktorum a çok güveniyorum gerekli görse verirdi sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?