Amiiin cnm Allah korusun, onlar bize emanet, hareket bizden bereket Allah'tan. İçimizi ferah tutalım.
ben de en baştan yavaş yavaş hafif bi şeyle başlamak uygun diye düşünüyorum, bu yüzden bebe yağı ideal bnm için. kilolu değilim ama hazırlık olsun diye.hım ben biraz kilolu biri olduğum için şimdilik kaşıntı yok bakalım ya ilk bunu devam edeyim sonra diğerlerini bakarız artık
normal cnm ama geçicek, bunu düşünmeye çalış. 8-9. haftalarda tavan yapıyor zaten bulantı. sonrasında azalarak bitiyor. sık dişini.Benim bulantılarım bu gün artık tavan yaptı(((çok canım sıkkkın
ben raporluyum 14-15 gündür hala da devam.. yatmam gerekiyormus yatıyoruz bakalımm... dikkat et cok yorma kendini ben yorgunluktan bebişime zarar veriuomuşum az kalsınkanama basladı kese altında iyi ki hemen farkettik..
Bebek yagi kullanicam benKizlaaaaar daha oncede sordm gormedinizz catlaaaak kremiiii kullanmaya basladinizzmiiiiiiiiiii
Insallah diyeride erkektir. Harika 1 kiz 1 erkek masallahhkızlaar tünaydınnn :)
hafta sonu ikili tarama testi için hastaneye gittim,
değerleri güzel çıktı kan testini 1 hafta sonra alıcaz.
bebişlerimin cinsiyeti için doktorum biri kesin erkek diğeri için kızdan şüpheleniyorum dedi
sağol canımm.. valla evde o kadar yatıyorum bir gram uykum gelmiyor :) başka zaman olsa ayakta uyurdumGeçmiş olsun canmBen yorulmuyorum ofiste, masa başı oturuyorum ama uykum geliyo yani
İyi geceler kızlar bulantilarim hiç azalmio ve buda beni çok mutsuz ediyo eski gunlerimi ozledim
Hangi markanın bende alacagım da..Ben şimdilik bebe yağı kullanıyorum canım
Yok çmmeltemcivil .!.:Kızlar bişey sormam lazım size.... İkili teste giderken, kan verecekmişiz ya. O amaçla kesin aç mı gitmeliyiz? Emin misiniz :)
Yok cnm ac gitm zorunda degilsin ben bugün yaptirdim doktoruma birsey yemedigimi soyledim yeseydin bu testte farketmez dediKızlar bişey sormam lazım size.... İkili teste giderken, kan verecekmişiz ya. O amaçla kesin aç mı gitmeliyiz? Emin misiniz :)
Ben de bu sürekli hasta halimden çok sıkıldım. İştahsızlık, bulantı beni mahvediyor. Açım ama birşey yiyemiyorum.
daha tam cıkmadı gobusler ama ınsan heveslenıyo yınede ben ılk hamılelııgımde 4 aylıkken baslamıstım kıyafetlereOh ne güzel bende kendime bir sürü şeyler aldım hamile pantolonu diye geçmiyor ama şalvar tarzda ince penye kumaştan birde bir kaç üst tunik şeklinde :)
afiyet olsun canım yarasın sanada bebegınede bende uyandıgımda bıde acıktıgımda oluyo dıgerlerı gectı gelıyo gelıyo guzel gunlerHe yaa işte sen aklıma geldin, kız elifeva geçti geçti derken başladı yeniden dedim kendi kendimeAman uzak olsun artık, yediğimi içtiğimi anlamaya başladım yaaa ÖF BEAAA lahmacun da yedim, balık ekmek de yedim şimdilik asayiş berkemal darısı bulantısı devam edenlere
rabbım bunlara saglık uzun ömür versın ınsallahbende mayıs annesı olacaktım ama kısmet
gozun aydın canım ınsallah bızde gıttıgımızde ogrenırız cınsıyetını cok merak edıyorumSlm arkadaslar kontrolden geldim 12 +6 bir kızım oluyormuş:) ikili tarama testini yaptım sonuç bir hafta sonra cikiyormus umarim iyidir rabbim yardimcimiz olsun
Yok çm
Yok cnm ac gitm zorunda degilsin ben bugün yaptirdim doktoruma birsey yemedigimi soyledim yeseydin bu testte farketmez dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?