2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Amiiin cnm Allah korusun, onlar bize emanet, hareket bizden bereket Allah'tan. İçimizi ferah tutalım.

hım ben biraz kilolu biri olduğum için şimdilik kaşıntı yok bakalım ya ilk bunu devam edeyim sonra diğerlerini bakarız artık
ben de en baştan yavaş yavaş hafif bi şeyle başlamak uygun diye düşünüyorum, bu yüzden bebe yağı ideal bnm için. kilolu değilim ama hazırlık olsun diye.

ben raporluyum 14-15 gündür hala da devam.. yatmam gerekiyormus yatıyoruz bakalımm... dikkat et cok yorma kendini ben yorgunluktan bebişime zarar veriuomuşum az kalsın kanama basladı kese altında iyi ki hemen farkettik..

Geçmiş olsun canm Ben yorulmuyorum ofiste, masa başı oturuyorum ama uykum geliyo yani

Kizlaaaaar daha oncede sordm gormedinizz catlaaaak kremiiii kullanmaya basladinizzmiiiiiiiiiii
Bebek yagi kullanicam ben
Insallah diyeride erkektir. Harika 1 kiz 1 erkek masallahh

meltemcivil .!.:
Kızlar bişey sormam lazım size.... İkili teste giderken, kan verecekmişiz ya. O amaçla kesin aç mı gitmeliyiz? Emin misiniz :)
Yok çm
Kızlar bişey sormam lazım size.... İkili teste giderken, kan verecekmişiz ya. O amaçla kesin aç mı gitmeliyiz? Emin misiniz :)
Yok cnm ac gitm zorunda degilsin ben bugün yaptirdim doktoruma birsey yemedigimi soyledim yeseydin bu testte farketmez dedi

Oh ne güzel bende kendime bir sürü şeyler aldım hamile pantolonu diye geçmiyor ama şalvar tarzda ince penye kumaştan birde bir kaç üst tunik şeklinde :)
daha tam cıkmadı gobusler ama ınsan heveslenıyo yınede ben ılk hamılelııgımde 4 aylıkken baslamıstım kıyafetlere

afiyet olsun canım yarasın sanada bebegınede bende uyandıgımda bıde acıktıgımda oluyo dıgerlerı gectı gelıyo gelıyo guzel gunler

Slm arkadaslar kontrolden geldim 12 +6 bir kızım oluyormuş:) ikili tarama testini yaptım sonuç bir hafta sonra cikiyormus umarim iyidir rabbim yardimcimiz olsun
gozun aydın canım ınsallah bızde gıttıgımızde ogrenırız cınsıyetını cok merak edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…