- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
yok canım fark etmıyo aç kalma bıtek şeker yuklemede aç gıtmek gerekıyo dıye bılıyorumKızlar bu ikili testte AC ve sıkışık olmak gerekiyormu
Cok sagol cnm sağlıklı olsunlardayeter umarım sizde ogrenirsiniz bana sürpriz oldu herkes erkek doğuracaksin diyordu psikolojik surekli ruyalarima erkek bebek giriyordu ama bugün doktor kız oldugunu söyledi:)[/QUOTE][QUOsagol ="elifeva, post: 41110046, member: 637144"]gozun aydın canım ınsallah bızde gıttıgımızde ogrenırız cınsıyetını cok merak edıyorum
İnşallah canım şimdi okuldan geldim ve bugün şuana kadar geçirdiğim en kötü gün hiç aralıksız bulantım var şuanda ole uzandım hemen çok zormuş annelik çoknormal cnm ama geçicek, bunu düşünmeye çalış. 8-9. haftalarda tavan yapıyor zaten bulantı. sonrasında azalarak bitiyor. sık dişini.
johnson kullanıyorum ben canım, oğlum 3 yaşına gelene kadar da her banyodan sonra ona da kullandımHangi markanın bende alacagım da..
"fufusese, post: 41110465, member: 672673"]kızlar ben suanda 11 haftalıgım.ıkılı test ve ayrıntılı ıcın randevum yok..devlet hastamesınde yaptırmak ıstıyorum.hazıranın ılk haftasına randevu alsam ozman 12 haftalık oluyor gıder gıtmez yonlendırecek
Canım ben bugün devletin poliklnigine gittim merkez e ggönderdi ayrı ultrason da bakiliyormus başka Dr bakacak randevuyu şimdiden vereceklerini sanmıyorum ben bugün gittim yarin a verdi uzun bi zaman diliminde verirlermiş emin degilimkızlar ben suanda 11 haftalıgım.ıkılı test ve ayrıntılı ıcın randevum yok..devlet hastamesınde yaptırmak ıstıyorum.hazıranın ılk haftasına randevu alsam ozman 12 haftalık oluyor gıder gıtmez yaparlarmı ne gerekıyorsa.ayrıntılı ultrason ayrı bır cıhazmı oluyor yanı randevu aldıgım doktormu yapacak kontrolu yoksa baska bır doktoramı yonlendırecek
Geçmiş olsun canmben raporluyum 14-15 gündür hala da devam.. yatmam gerekiyormus yatıyoruz bakalımm... dikkat et cok yorma kendini ben yorgunluktan bebişime zarar veriuomuşum az kalsınkanama basladı kese altında iyi ki hemen farkettik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?