2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
[QUOsagol ="elifeva, post: 41110046, member: 637144"]gozun aydın canım ınsallah bızde gıttıgımızde ogrenırız cınsıyetını cok merak edıyorum[/QUOTE]
Cok sagol cnm sağlıklı olsunlardayeter umarım sizde ogrenirsiniz bana sürpriz oldu herkes erkek doğuracaksin diyordu psikolojik surekli ruyalarima erkek bebek giriyordu ama bugün doktor kız oldugunu söyledi:)

[QUOsagol ="elifeva, post: 41110046, member: 637144"]gozun aydın canım ınsallah bızde gıttıgımızde ogrenırız cınsıyetını cok merak edıyorum
Cok sagol cnm sağlıklı olsunlardayeter umarım sizde ogrenirsiniz bana sürpriz oldu herkes erkek doğuracaksin diyordu psikolojik surekli ruyalarima erkek bebek giriyordu ama bugün doktor kız oldugunu söyledi:)[/QUOTE]
bende ruyamda geçen gun erkek bebek gordum hadı hayırlısı

HayırQUOTE="esmerkuzum, post: 41110104, member: 363987"]Kızlar bu ikili testte AC ve sıkışık olmak gerekiyormu[/QUOTE]
Hayır cnm ac gitmene gerek yok bugün yaptirdim ac gitmistim doktor yeseydin deyince testlerden once yemegii yedim suyumu ictim oyle tahlile gittim hatta Afedersin idrarim yoktu:)))) zoraki yaptım:)

[QSağol "elifeva, post: 41110132, member: 637144"]yok canım fark etmıyo aç kalma bıtek şeker yuklemede aç gıtmek gerekıyo dıye bılıyorum[/QUOTE]

Sagol cnn

bende ruyamda geçen gun erkek bebek gordumhadı hayırlısı [/

QUOTE]
Aminn:)))) doktorumda bizim milletin yuzde95i hamilelere erkek doguracaksin ddiyorlarmis:)))))

QUOTE]
Hayır cnm ac gitmene gerek yok bugün yaptirdim ac gitmistim doktor yeseydin deyince testlerden once yemegii yedim suyumu ictim oyle tahlile gittim hatta Afedersin idrarim yoktu:)))) zoraki yaptım:)[/QUOTE]

Saol cnm ya peki uzun sürüyor mu ense kalınlığından da belli oliyordur biraz dmi

Bu arada o cinsiyeti soylemeyecekti ben sordum meraktan catlayacam deyince peki catlama kızın olacak dedi

Merhaba arkadaslar :) 13 haftalik gebeyim tüp bebek :) gecen hafta 2 li icin gittim kan verdim ama doktorum ensesinin kalin oldugunu sohledi 2.45 cikti degeri sizin değerleriniz neydi ikili testi yaptira lar kan sonucu gelsin konusuruz dedi amniyosentezden falan bahsetti. Buarada bitane oglusum olucakmis Allahim nasip ederse insallah

um, post: 41110366, member: 363987"]QUOTE]
Hayır cnm ac gitmene gerek yok bugün yaptirdim ac gitmistim doktor yeseydin deyince testlerden once yemegii yedim suyumu ictim oyle tahlile gittim hatta Afedersin idrarim yoktu:)))) zoraki yaptım:)[/QUOTE]

Cnm bana hersey yolunda dedi Hayır ultrason cok uzun sürmedi yalniz bebegimin suyu daha fazla olsaymis daha iyi olurmus ama ben su bile icemiyorum tiksiniyorum herseyden ama bolca su içmek gerekiyormus onun disinda bilgi vermedi haftaya sonuclar çıkarmış hersey yolunda deyince içim rahatladi
Saol cnm ya peki uzun sürüyor mu ense kalınlığından da belli oliyordur biraz dmi[/QUOTE]
Cnm bana hersey

kızlar ben suanda 11 haftalıgım.ıkılı test ve ayrıntılı ıcın randevum yok..devlet hastamesınde yaptırmak ıstıyorum.hazıranın ılk haftasına randevu alsam ozman 12 haftalık oluyor gıder gıtmez yaparlarmı ne gerekıyorsa.ayrıntılı ultrason ayrı bır cıhazmı oluyor yanı randevu aldıgım doktormu yapacak kontrolu yoksa baska bır doktoramı yonlendırecek

normal cnm ama geçicek, bunu düşünmeye çalış. 8-9. haftalarda tavan yapıyor zaten bulantı. sonrasında azalarak bitiyor. sık dişini.
İnşallah canım şimdi okuldan geldim ve bugün şuana kadar geçirdiğim en kötü gün hiç aralıksız bulantım var şuanda ole uzandım hemen çok zormuş annelik çok

"fufusese, post: 41110465, member: 672673"]kızlar ben suanda 11 haftalıgım.ıkılı test ve ayrıntılı ıcın randevum yok..devlet hastamesınde yaptırmak ıstıyorum.hazıranın ılk haftasına randevu alsam ozman 12 haftalık oluyor gıder gıtmez yonlendırecek[/QUOTE]

Ben özel hastaneye gidiyorum ikiliyi başka yerde yaptirabilirmiyim diye sordum yaptiramayacagimi soylediler ama yinede sormani tavsiye ederim ben özel yaptırdım 80 tl tuttu ssk 30 tl galiba

Ben özel hastaneye gidiyorum ikiliyi başka yerde yaptirabilirmiyim diye sordum yaptiramayacagimi soylediler ama yinede sormani tavsiye ederim ben özel yaptırdım 80 tl tuttu ssk 30 tl galiba[/QUOTE]
burda yazan arkadaslar vardı devlette yaptırıp ucret odemeyenelr.nıyetım benı baska zamana atmamaları calısıyorum ızın almak zor oluyor

[="fufusese.
Canım ben bugün devletin poliklnigine gittim merkez e ggönderdi ayrı ultrason da bakiliyormus başka Dr bakacak randevuyu şimdiden vereceklerini sanmıyorum ben bugün gittim yarin a verdi uzun bi zaman diliminde verirlermiş emin degilim

Canim
41110465, member: 672673"]kızlar ben suanda 11 haftalıgım.ıkılı test ve ayrıntılı ıcın randevum yok..devlet hastamesınde yaptırmak ıstıyorum.hazıranın ılk haftasına randevu alsam ozman 12 haftalık oluyor gıder gıtmez yaparlarmı ne gerekıyorsa.ayrıntılı ultrason ayrı bır cıhazmı oluyor yanı randevu aldıgım doktormu yapacak kontrolu yoksa baska bır doktoramı yonlendırecek[/QUOTE]

Ben bunun bizim yakinda

Bende özele gidiyorum bugün devlete gittim bu test için özel Dr a da sormadim açıkçası niye oolmasın ki Dr ilgilendiren birşey yok
Aksi devlete gittim doğum u sordu özeldeyaptiricam dedim hay demez olaydim ilgilenmedi kkadın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…