canım ben devlette yaptırıyorum 14 hafta olmadan yapılması gerekıyo bu testın 12 haftalık olcaksan bı hafta felan gun verebılır devlette doktorun oldugu yerde deıl ayrı ayrıntılı ultrasonda bakılıyo devletten herhangı bı doktor secmen gerekıyo o senı zaten yolluycak dıger tarafakızlar ben suanda 11 haftalıgım.ıkılı test ve ayrıntılı ıcın randevum yok..devlet hastamesınde yaptırmak ıstıyorum.hazıranın ılk haftasına randevu alsam ozman 12 haftalık oluyor gıder gıtmez yaparlarmı ne gerekıyorsa.ayrıntılı ultrason ayrı bır cıhazmı oluyor yanı randevu aldıgım doktormu yapacak kontrolu yoksa baska bır doktoramı yonlendırecek
Bnmkilerde tüp bebek ikiz allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallahMerhaba arkadaslar :) 13 haftalik gebeyim tüp bebek :) gecen hafta 2 li icin gittim kan verdim ama doktorum ensesinin kalin oldugunu sohledi 2.45 cikti degeri sizin değerleriniz neydi ikili testi yaptira lar kan sonucu gelsin konusuruz dedi amniyosentezden falan bahsetti. Buarada bitane oglusum olucakmis Allahim nasip ederse insallah
Kaç haftaliksin cnm artik normal hayatıma dönmek istiyorum 5 hafta başlamıştı bulantim artik dayanamiyorumAyy ben öyleydim ya hatta korkup Dr a bile gittim noluyo bulantilarim kesildi diye sonra yine bi başladı şimdi biraz daha iyiyim artık çıkamıyorum ama genel olarak hep bir bulantı durumu hakim malesef.
pekı 13.haftada randevu alıp gıtsem yınemı bır haftaya atar dersın..pekı ucret odedınmı.ayrıca baska doktora atıyorum bır hafta sonraya atacaksa ogunku randevu ucretı nolacakcanım ben devlette yaptırıyorum 14 hafta olmadan yapılması gerekıyo bu testın 12 haftalık olcaksan bı hafta felan gun verebılır devlette doktorun oldugu yerde deıl ayrı ayrıntılı ultrasonda bakılıyo devletten herhangı bı doktor secmen gerekıyo o senı zaten yolluycak dıger tarafa
burda bacakları havada orta boş gorunuyo simdilik dedi doktor:))Eki Görüntüle 1538810 tahmini olan varmı arkadaşlar kıza benziyo dedi doktor ama
sen yınede garantı olsun dıye 12 haftalıkken gıt canım randevu verceksede versın herhangı bı ucrt odemıyosun devlette ne muayneye nede testlere ucret odeme yokpekı 13.haftada randevu alıp gıtsem yınemı bır haftaya atar dersın..pekı ucret odedınmı.ayrıca baska doktora atıyorum bır hafta sonraya atacaksa ogunku randevu ucretı nolacak
Ayy ne güzel maşallah bende bugun gittim ama bizimki uyuyordu bacaklarini da kapatmis göstermedi yaramazSlm arkadaslar kontrolden geldim 12 +6 bir kızım oluyormuş:) ikili tarama testini yaptım sonuç bir hafta sonra cikiyormus umarim iyidir rabbim yardimcimiz olsun
dogru soyluyorsun gıdıp gorunmekte fayda var nezmana atacaklarınıda bılmıyoruz sonucta ..devlet hastanelerınde muayene ucretı kalktımı ? pekı ayrıntılı ultrasona gırerken eslerımızıde alıyorlarmıdır.sen yınede garantı olsun dıye 12 haftalıkken gıt canım randevu verceksede versın herhangı bı ucrt odemıyosun devlette ne muayneye nede testlere ucret odeme yok
Bana soruyosan 11+3um canmAminnn amin insallah canim Rabbim cumlemizinkini saglikli hayirli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin. Kac haftaliksin
malesef devlet hastanelerinde almıyorlar sırf onun için bende diğer ay özele gidip ultrasyona girecem eşimle birliktedogru soyluyorsun gıdıp gorunmekte fayda var nezmana atacaklarınıda bılmıyoruz sonucta ..devlet hastanelerınde muayene ucretı kalktımı ? pekı ayrıntılı ultrasona gırerken eslerımızıde alıyorlarmıdır.
yok canım malesef eş almıyolar devlet oldugu ıcın yogun oluyo ıcerıye 2 3 kadın bırden alıyolar gerçi bırazda doktoruna baglı ucret kalktı sadece eczaneden ılac alırken 5 lıramı ne verıyosun muayne ucretı o kadardogru soyluyorsun gıdıp gorunmekte fayda var nezmana atacaklarınıda bılmıyoruz sonucta ..devlet hastanelerınde muayene ucretı kalktımı ? pekı ayrıntılı ultrasona gırerken eslerımızıde alıyorlarmıdır.
sağol canımmmGeçmiş olsun canm
uyuyolar canım hatta ılerleyen haftalarda daha derin uykuya dalabılcekler gunun cogunu uyuyarak geçiriyolarKizlar bisey sorcam, bebeklerimiz uyuyor mu?.yani bizim gibi mi yoksa farkli mi? Bilen var mi
hayır tok gitmelisin. farketmiyorKızlar bişey sormam lazım size.... İkili teste giderken, kan verecekmişiz ya. O amaçla kesin aç mı gitmeliyiz? Emin misiniz :)
burda bacakları havada orta boş gorunuyo simdilik dedi doktor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?