2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
arkadaslar cınsıytı bellı olup kız olanlar sızden rıcam var yasınızı ve hamıle kaldıgınız ayı yazarmısınız çin takvımı tutuyomu dıye merak edıyorummmmmmm

İnşallah kötü birşey çıkmaz, peki tüp bebek de genetik tarama yaptırmışmıydınız?

Kizlar bisey sorcam, bebeklerimiz uyuyor mu?.yani bizim gibi mi yoksa farkli mi? Bilen var mi
Uyuyormus canim benimki bugun dönmüş totosunu uyuyordu hatta dr gobegimi salladi biraz rahatsiz edelim uyandiralim dedi ama bizimki uyanmadi yinede

canım benimki ense 0.77 mm çıktı ..doktor 3mm altında iyi dedi..seninki o değere yakın olduğu için doktor anne karnından sıvı alınma işlemin söylemiş ama onun tehlikeli olduğunu duydum ..sonuçta bu sonuçlar % 100 değil kan ben de verdim sonucu bekliyorum..sonuç riskli bile olsa genelde çok sağlıklı bebişler oluyor canım :) sıkma canını Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almak nasip etsin..

Kızlarrrrr özel hastaneler cinsiyeti hemen soylemeyıp.tekrar randevu almanlarını istiyorlarmış.muayene ücreti almak için .boyle birsey yaşayan var mı
Eger sürekli gittiğin doktorunsa güvenebilirsin emin olmak için sonra çağırmış olabilir ama sadece cinsiyet öğrenmek için gidiyorsan o mantıkla çalışan hastaneler de olabiliyor tabi canim

hayır tok gitmelisin. farketmiyor

evet kız bu :) ortada çıkıntı yok. bildiğin vajinal bölge. hayırlı olsun :)))

ftmgn: benim bebekte genelde uyuyor ve çok hareketsiz
Teşekkür ederim canim hayırlısı olsun bakalım. Ultrasondan önce çikolata yedim baya hareketliydi el ayak biyerde durmuyo

Dün gece 04.00 de uyandım, bir rüya gördüm. Hemen foruma girip yazayım dedim, internette sorun oldu, yazamadım. Rüyamda doktora gitmişim. Ultrasonda bebeğime bakıyor. 7-8 aylık bebek gibi kocaman.(Aslında 11+5 im) Çok net yüz ifadesi belli. Elleriyle ayaklarını tutuyor, gözlerini açıp kapıyor. Göz rengi açık kahverengi, onu bile net görüyorum. Baya etkisinde kaldım. :)

Hayırlara gelir inş canim

hayır olsun inşş saglıcakla gelsin o günler:)

Güzel haberlerini bekliyoruz inş. saglıklı haberlerle gel...Ayy çok heyecanlı yavrunu görcen...
ben geldimmmmm... :) yavrusumu gördüm 3 cm olmus 1+1 gunluk geriden geliyodu o 4 gune dusmus :):) doktor bi sıkıntı yok dedi sadece lekelenmem için progestan sarı kokulu akıntı içinde fitil verrdi :S cinsiyetide erken ama erkege benzettim vucut yapısını dedi :)

Hadi gözün aydın. İkili test de yapıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…